- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
sagol cnm tavsiyen icin sorunun hallolmasina da sevindim..İlk gece korkum çok fazlaydı,korktuğum da başıma geldi.Aylarca bu korkudan dolayı birlikte olamadık.Vajinusmus tedavisi gördüm.Aslında herşey insanın kendi içinde.Bunlara hiç gerek yokmuş ama insan o zaman bilemiyor işte.İstemsiz kasılıyorsun.Tavsiyem kızlar, rahat olun
amannn ya neden korkuyosunuz kızlar bişey olmuyorrrr görende sizi hiç tanımadığınız sevmediğiniz bir adamın koynuna sokuyorlar sanıcak :umursamaz: açık açık söylüyorum işte ön sevişme olmazsa olmaz.... zaten sevdiğin insanla birlikte olucaksın ohooooooooo o gece gelsin sıcaklığını bir hissedin gerisi kendiliğinden geliyor zaten büyülü gibi opuyorumnanaktan zemuszemus
Korkmayınnnnn korkacak hiiiççbişey yokkkk
profil resmindeki siz misiniz
korkmuosunuz belli o öpusen resim sizseniz eger :)))))))))))))
kizlar bisey sorucam hep merak etmisimdir. kadinlarda orgazm nasil oluyor...hani erkekler anlamiyormus eslerinin orgazm olup olmadiklarini...hatta kadinlar esleri üzülmesin diye sahte orgazm yapiyorlarmis....iyide kadin da belirli bi sivi akitmiyor mu o cok geldigi zaman orgazm belirtisi olmuyor mu?
Beni evlikten sogutan bir etken bu suanda erkek arkadasım var ileriye donuk bi birlikteligimiz var benimle evlenmek ıstıyor bende ıstıyorum ama ılk geceden cok korkuyorumsenağlama bana bı yol gosterın bu arada 20 yasındayım
vallaha bende cok korkuyordum, ama hic de korkulcak bi se degilmis, kotu bi sey olsaydi evlenen olmazdi herhalde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?