İlk Gece Korkusu

Süpersin cnm yaaa

uyuşturucu emlanın muadili bir ilaç varmış ondan kullanacağım ben
acıdan değildi kızlık zarımın esnek olmasından korkuyorum
bizimki biraz pimpirikli onuda kafaya takar
tek korkum o
başka korkmuyorum acır ama geçer nişanlım bide çok rahatlatıyo beni sağolsun sen dur de dururum canını yakamaya kıyamam diyirkaydirigubbakcemile3

her erkek aynı şeyi söyler kız sana kıyamam yok dur diyince dururum yok işte bens ana kıyabilir miyim bilmem ne ama bana bunlara ilaveten sen gel dedikçe gelicem git dedikçe gidicem dese bile korkiyirim offf ben mi çok korkağım acaba başka var mı ya benim kadar yok heraldeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

lennn artizzlerr sempatiksalakcinni korkmayın yavrum boşuna valla bişi olmaz sempatiksalakcinnin korkmuyorum hiçççççççççç emla felanda işe yaramaz bence çünkü zar farklı bişey yani sen kremi nereye kadar sürüceksin vajina girişi uyuşsa bile zarın olduğu kızım uyuşmaz hem o kremi o bölgeye sürmek ne kadar sağlıklı bilemiyorum..

ya ben sevdiğimle adamla yaşıyacağım sonucunda bu özel bir an tadını çıkarmak lazım :jeyyar: kızlar yapmayın korkutmayın böyle kendinizi :kedi:

sonraki gecelerde çıkartsam tadını olmaz mı yavri yaaaklinialirimsmileöff ben çok korkuyorum valla hiperfobik oldum iyice keşke şöyle bi ilaç olsa içince hmen orası içten dıştan uyuşuyomuş ben bişi hissetmiyomuşum süper olur nandelikafadulden

canım benim inşaallah o günü atlattıktan sonra tekrar konuşuruz bak nasılda boşuna korkmuşum diceksin kaydirigubbakcemile3 yavrum eşin sana sabırlı(!) ve şevkatli davranırsa hiiiççç bişi olmaz en fazla o süreçte 1- 2 defa hafif bir sızı duyarsın.. Sonraki günlerde felan canın yanmazzzz merak etmeeee.. Allah hepimizi ona göre yaratmış yavru kuşum , yani bak şimdi ilişkide bütün doktorlar ne diyor ''ön sevişme çok önemli'' yani ibre 90 a vurmadan olmazmış bu işler Zaten ön sevişme sırasında o bölge yeterince kayganlaşıyor yani vücudumuz herşeyi aslında kendi ayarlıyor :kedi: a.s

haklısın bacım çok haklısın da gelde bunu benim beynime bi söyle işte senden yorumları bekliyorum kuzum az kaldı nasılsa

belkide bu güne kadar bana anlatılanlar hep korkutulacak derecedeydi de ondan yer etti psikolojikman beynimde ah onları gebertesim geliyo ya ssanki insanı kesiyolar gibi anlaatmaları yok muklava:

Valla önceden bende de korku vardı doktora gitttim rahatladım şimdi
korku aut
heyecan in
Balayımı düşünüyyorum heyecanla

belkide bu güne kadar bana anlatılanlar hep korkutulacak derecedeydi de ondan yer etti psikolojikman beynimde ah onları gebertesim geliyo ya ssanki insanı kesiyolar gibi anlaatmaları yok muklava:

tatlım bizide korkutmuşlardı çok iyi bilirim ben o hikayeleri ama üniv. hayatımda çok fazla arkadaşım yaşadığı için onlardan tecrübe sahibiyim :) kimisi nişanlıydı felan yaşadılar yani evlenmeyi beklemediler hepsi de korkulacak birşey olmadığını söylemişti sinek ısırığı gibi bişey duyuluyormuşşşş o yüzden ben rahatım sende rahatlaaaaaaa aklinialirimsmile

keşke herkes senin gibi bu kadr moral dolu olsa tatlım ya benimde birsürü arkadaşım yaşadı ve anlattı da hepside o kafayla genç dersin dimi koca karılardan beter anlattılar

doktor ne dedi de sana rahatladın bizde bilekk:sinifsinif:kafamçokkarıştı

Valla önce korkutulduğum saçmalıklarla başlayayım bana da neler anlatmadılar yok evlendikten sonra o kadar acı oluyormuş ki oturamıyor yürüyemiyecek halde oluyormuşsun
Sonra o kadar kanama oluyorki hastaneye gidiliyormuş ayrıca bazı kızlık zarları o kadar esnek oluyormuş ki ancak doğumda yırtılıyormuş falan filan işte bende bu düşüncelerimi bi arkadaşımlaa paylaştım meğer aynı duyguları oda nişanlılığında yaşamış apar topar beni bi kadın doğum uzmanına götürdü tabi ben çok gergindim kadın sağolsun çok rahatlattı beni hatta tebrik etti keşke insanlar kafadan doğma bilgileri dinleyeceklerine uzmana başvursalar dedi ve beni muayene etti biyolojik olarak her şeyin çok normal olduğunu ve kendi ifadesiyle çok sık rastlanan bi kızlık zarına sahip olduğumu ve muhtemelen ilk ilişkinin problemsiz yaşanacağını söyledi eşin bu anlamda çok önemli olduuğunu ikimizinde psikolojik olarak rahat olmamızın çok önemli olduğunu söyledi ki benim en merak ettiğim şey kızlık zarının yapısıydı çünkü başta söylediğim problemlerle doğrudan bağlantısı vardı bu konuda da rahatladığım için hiç korkmuyorum artık bence mutlaka bi uzmana görünün kızlar inanın bende çok gergindim ve o geceyi düşünmek bile istemiyordum ama şimdi öyle düşünmüyorum

ayy bende mi doktora gitsem acaba ya yoksa ben ilk geceyi falan yaşayamam bu sitresle sonum vajinusmus olur Allah korusun o acıyı düşününce erkekelrden soğuyorum resmen keşke diyorum sarhoş olsamda hiç yaşamasam o geceyieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bebeğim bu kadar korkuyorsan gerçekten sende git bir doktara senin bu kadar korktuğunu bilmiyordum :teselli:

bebeğim bu kadar korkuyorsan gerçekten sende git bir doktara senin bu kadar korktuğunu bilmiyordum :teselli:

valla benim bu korkum hep vardı canım benim ama allahtan önümde ne nişan ne düğün bişi var rahat rahat dolaşıyorum senin gibi gün falan saysam tansiyonum düşer yeminlekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…