İlk Gece Korkusu

her kişinin bünyesi farklıdır o anki psikolojik ve fizylojik durumunuza bağlı kısacası herşey beyinde biter. kendinizi şartlandırmayın derim olacak olmayacak diye

Kızlar bende bu ilk gece korkumu yakın bir arkadaşımla paylaştığımda bana bu korkunun çok normal olduğunu ve kendisi de nişanlıyken bu korkudan psikoloğa gittiğini ve psikoloğun onu kadın doğum uzmanına yönlendirdiğini anlattı nişanlısıyla kadın doğum uzmanına giden arkadaşıma uzmanın söylediği kızlık zarının 5 kat olduğunu ilk gece çok acı çekeceğini falan filan anlatmış bu gecenin rahat geçmesi için arkadaşımla ve nişanlısıyla konuşmuş ve galiba kas gevşetici ilaç mı krem mi vermiş hatırlamıyorum, ve arkadaşım doktorum anlattığı gibi bir gece değil acılı bir ay geçirdiğini söyledi tabi ben daha çok korktum sonra da apar topar kendi gittiği uzmanın yanına beni götürdü , doktorla biraz konuştuk sonra muayene etti beni ve ilk gece çok normal geçeceğini fiziksel olarak her şeyin çok normal olduğnu söyledi ve ben gerçekten çok rahatladım kızlar üstelik doktor tebrik etti beni dışardan kulaktan dolma bilgileri dinlemektense bir uzmana görünmenin çok doğru olduğunu belirtti, eğer ilk geceye dair korkularınız eişeleriniz varsa mutlaka bir uzmandan yardım alın kızlar

o korku bile o kadar güzelki ben çooooooooooooooooook korkuyordum 17 yaşında evlendim ama eşim sağolsun çok rahatlattı beni ama o gece eve bizi abisi gil bıraktı kaynanamgildeydik düğünden sonra ben arabada eltime hadi bize çıkalım birşeyler içeriz falan diyom o bana güldü baya :kedi:hiç korkmayın kızlar korkulcek birşey yok boshayallersmileboshayallersmile

kızlar bence böyle bir korkunuz varsa muhakkak doktora görünün ve yardım alın ben sevdiğim adamla evlendiğim halde ve o kaba saba bir adam olmadığı halde inanılmaz bir acı çektim ve normalden fazla kanamam oldu devam edemedim akabindeki 2 seferde de kanamam oldu ve canım inanılmaz acıdı ben de doktora gidip kas gevşetici krem ya da spreyler hakkında bilgi alacağım sevdiğimiz adamla en özel anımızı acı çekerek ya da dişimizi sıkarak geçirmemeliyiz di mi...:sm_confused:

kızlar bence bi süpriz yaşamamak ve snra ilişkiden soğumamak için birkaç önlem almakta fayda var eğer yeterince ıslak olmazsanız canınız yanabilir kayganlaştırıcı kremler var eşinizden de rcica edin ipini koparmış balonlar gibi saldırmasın açıkcası ben çok acı çektim ama ben arıza bi vakayım huyumdur iğne olurken de hep kasarım kasmasam daha az acıyacaını bildiğim halde :) korkuya mahal yok birkaç mum yakın uzun süre birbirinizi sevin ve rahat olun !! birkaç özel tüyo da verebilirim ama özelden olumunekankayizsmile

bence o kadar doktorluk bişey yok herkesin yaşadığı normal bişey bu..bende bir kaç aylık evliyim benimde canım çok yandı ama zamanla hafifliyo alışıyosun ben ilk iki ay bebeyağı kullandım sonra gerek kalmadı bıraktıma.s

korkmak yerıne sağda solda bısıler ogrenmek yerıne askı dusunun sevdiğinizle o anı onun kollarında olmayı düşünün çok mu açık konustum ağrı tabıkı olucak ama bunları dusunerek hafıflersınız dıye umuyorum ask varsa eger ağrı olacagına ınanmıyorum hıssetmezsınız bıle Şeniz

bende korkuyorum ama o gün bir gelse artık aşkımla aynı hayatı tam anlamıyla paylaşmaya başlasak off daha çok var :) 2013 =)

selam kızlar 1 ayı devirdik ve benim de artık ihtiyacım kalmadı ama kremim olmasaydı azapt benim için ilk zamanlar bilmiyorumkismile

ahahah alemsiniz kıslar kaydirigubbakcemile3
eğer acıydı falan filan düşünürseniz o anı yaşayamazsınız koyverin gitsin o sizden korksun bea kaydirigubbakcemile unutmayın kızlar vites erkeklerde olabilir ama kontrol bizim elimizde sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…