B
birsam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
vallahi şekerim senin önerin sonucunda kısa sürede acıyı aza indirgedim,ya sadece hedef diyorum zaten farkındaysan anacım,eşim de diyo zaten aylar sürer ona ulaşman merak etme ulaştırıcam uçurucam seni diyo:))) inşallaaaahh :)))delikafadulden
offfff 7 günümm kaldııııııı delikafadulden
svda cım allah kolay geçitler versin güzel haberlerini bekliyoruz valladelikafaduldenyerimseniben
2 Falan gidiyodum okuldan dondum bu olay apartmanda olur tek aıle bızdık 5 katydık ben cıkrken baktım bırı duruyo yaslıydı ama hızlı hızlı cıktı sonra benı yanına cagırdı gıttım hayal mayal hatırlıyorum ama elle tacız ettı benı onu hatırlıyorum sonrasını hatırlamıyorum. Kotu bısey olmadı belkı ama yınede unutmıyorum ruyalarıma gırıyo aglayarak kalkıyorum ve bunu kımseyle paylasmadım. Kız cocugu bakmak cok zor o yuzden kızınız varsa pesınden ayrılmayın[/
yaqma be güzelim tam kız çocuqu anlıyoRum ama kız çocuqunu bu kadar sıKmaya qeLmes kaçar qider bak qüzeLim bnm arkadaşım war doqrusu nişanLımın kız kardeşi bu kızı çok sıkıyoLar kız kaç yaşına qeLmiş haLa sıkıyoLar kız tek başına bakkaLa filanda qiDemiyo yanında illa abileri yada annesi oLcak çok kötü bi duyqu bak kıs sohnra kaçdı sewqilisiyLe bu kız ewe qeldiqinde bişey demediLer bu kızı qine rahat bırakmıyolardı ama kız 2. defa kaçdı daha ne diyimki oLmaz öqle şey tm kız çocuqu biraz dikkatli olcaksın ama sıkmaya qelmez qzLim aklınDa buLnsuhnyerimseniben
birsamcım,leylacım,ececim profunuz geldikaydirigubbakcemile3 valla kızlar,şu an ben çok iyiyim maaşallah,artık hedefim vajinal orgazmkaydirigubbakcemile3 ,o da uzun süre alabilirmiş..korunma kısmına gelince ben evlenmeden 1 ay önce dr a gitmiştim,yasmin verdi bana hala devam ediyorum herhangi bir sıkıntım da yok çok şükür,leylacım aynen benim de üst pozisyonda tam açılma olmuştu,insan kontrolü ele alınca daha rahat iş görüyo vallayerimseniben,geçenlerde bekar bi arkadaşım aradı bana diyo ki"sırf şu ilk gece yüzünden evlilikten korkuyorum"aaaa saçmalama dedim,ben artık profum dedimkaydirigubbakcemile3kısacası artık kızlar bu vajinismusu duyunca daha çok kokru oluşturuyolar,ama allaha şükürler olsun ne acı kaldı ne bişey çok rahatım artık,birsam cım bu konuda sana çoook müteşekkirimyerimseniben:1hug:
AynenBir de ilk denemelerde sert bir yastık üzerine sırt üstü yatarsanız çok çok daha az acı çekersiniz ve ilerleme daha kolay olur arkadaşlar. a.s.
Beni evlikten sogutan bir etken bu suanda erkek arkadasım var ileriye donuk bi birlikteligimiz var benimle evlenmek ıstıyor bende ıstıyorum ama ılk geceden cok korkuyorumsenağlama bana bı yol gosterın bu arada 20 yasındayım
off benimm etimden et koptu sanki valla yaa( mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?