İlk Gece Korkusu

hııı benimki de öle diyodu.ama şimdi numara yapmaya başladım haberi yok.ay bazen keşke hiç başlamasaydım numara yapmaya diyorum.denmiyoda şimdi ben numara yaptım aslında hiç olmuyo die

niltt, leyla, birsam kızlar siz olmasanız ben heralde burda delirirdim kendi kendime. çünkü bu işin bi iki günde yapılıp bittiğini düşünüyodum bu zamana kadar. ama öyle değilmiş bu beni rahatlattı. haftaya doktora gidip danışıcam zaten ayrıca herhangi bi sorun var mı diye. ikinci kez denemeye hala korkuyorum ama sizin yazdıklarınızı okudukça da rahatlıyorum iyi ki varsınız.
Bir de bir sorum olucak doktora gittiğimde vajinismus olup olmadığımı bana söyler mi?
bi dee bi dee haftada bir yazmayın kızlar ya her gün sizi görmek istiyorum burda gelişmeleri bildirin.

vajinismus oldunu söleyemez sadece kızlık zarın hakkında bilgi verir.kalın mı ince mi esnek mi.yani ilk ilişkin zor mu kolay mı olur onu söyleyebilir

svda cım allah kolay geçitler versin güzel haberlerini bekliyoruz valladelikafaduldenyerimseniben

delikafadulden aminnnnnnnnn ayyy son 3 günüm kaldııı canım :) bugün nasıl bi heyecan sardı beni yaa :) heyecan ve stresten ölücem valla :)

ayy yarın akşamda kınam var :)

yüksek yüksek tepelere kız vermesinlerr mafoldumben ayy ağlıcam şimdi :)

Arkadaşlar bu gün itibariyle doktora gittim, benim için çok aydınlatıcı oldu. Sizlere de anlatıp birazcik da olsa öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum.

Şimdi arkadaşlar vajina kasları oldukça genişleyen - bunu çok sık duymuşsunuzdur - bir yapıya sahip. Vajina benim düşündüğüm gibi v şeklinde ilerlemiyor daha çok bir kanal gibi ama bu kanal gerçekten de bu gün emin oldum fazlasıyla genişleyebilir. Bu yazdıklarımın tam aksini iki gün önce düşünüyordum tahmin ediyorum ki darlıktan ya da zarın kalınlığından dolayı aklınıza takılanlar vardir benim gibi. Bunu belki yaşayınca çok daha iyi anlayabilirsiniz.

Şimdi tek deneme yaşadım o yüzden ne kadar ayrıntılı anlatabilirim tartışılır fakat bacaklarınızı gövdenizi sıksanız bile vajinayı mümkün olduğunca rahat tutmaya çalışın. Evliliğine zaman olanlar vajina kaslarını kasıp gevşetmek suretiyle bence bu egzersizi yapmalı ki o an gelince çok işe yarayacağini düşünüyorum. Bunun yanında heyecanlanacağını korkacağını düşünenler için kendim internetten bir nefes egzersizi öğrendim işe yaradı size de tavsiye ederim ; burnunuzdan nefesinizi 8 e kadar sayarak çekiyorsunuz ve ağzinizdan 8 e kadar sayarak veriyorsunuz. Denerseniz işe yaradığını siz de görürsünüz.

Ama benim asıl tavsiyem kesinlikle eğer en ufak bir endişeniz bile varsa çekinmeden bir jinekoloğa görünüp aklnıza gelen her soruyu sorabilirsiniz. Utananlar için de şunu söyleyebilirim ben de çok utangaç bir insanim ama karşımizdaki doktor bizim gibi çok kişiyle karşilaştiğindan zaten elinden geldiğince sakinleştiriyor sizi. Tabii bu konuda tavsiye edilen bir doktora gitmenizde fayda vardir . Böylece endişesi olan arkadaşlarimizin içi rahat eder. Yine akliniza bir soru gelirse en azindan arayacak uzman bir doktorunuz olur.

benim deneyimlerim böyle, Allah hepimize kolaylık versin, bir yastikta kocatsin:)

Son düzenleyen: Moderatör:

ece ciğm çok sevindim inan içinin rahatlamasına,sen egzersizleri hiç bırakmadan devam et umutlu ol,sakın ihmal ve isyan etme,sonu güzel gelecektir inanıyorum,kolay gelsin sana....

Aynen Bir de ilk denemelerde sert bir yastık üzerine sırt üstü yatarsanız çok çok daha az acı çekersiniz ve ilerleme daha kolay olur arkadaşlar. a.s.

Aynen Bir de ilk denemelerde sert bir yastık üzerine sırt üstü yatarsanız çok çok daha az acı çekersiniz ve ilerleme daha kolay olur arkadaşlar. a.s.

evet şekerim,özellikle tam belinizin altına sert bir yastık olsun ama,bi de öyle deneyin,hedefe daha kolay ulaşılabiliyo:kedi:

ee kızlar son durumlar nedir,var mı yeni gelişmeler yaşayan? svda vardı sanırım ne durumdasıın şekeriiiimmmmm bende bu topic in bekçisiyim sanki heekaydirigubbakcemile3

Kesinlikle bu kadar stres yapacak bişey yok , bilinç altında seni tedirgin eden korkutan bir takım düşünceler olabilir . Bence de bir uzmana görünmen gerekir . Yoksa evlendiğinde daha büyük sorun yaşarsın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…