- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
kizz gurba citiriii sen nerden biliyon boyle tali gece felan filannnzemuszemusamaaan korkcak ne var
ver coskuyu ver coskuyu
fona da benny benassi abimizin satisfaction'ini koyarız
ohh alın size tadından yenmez bi gece zemuszemus
bi de kizlar bisey sorucam,dedigim gibi 2 gun once birlikte olduk ama benden hala azar azar kan geliyor.en cok da tuvalete gittigim zaman,afedersiniz buyuk abdest yapinca baya kan geliyor,adetliymisim gibi...normalmi bu?
bi de kizlar bisey sorucam,dedigim gibi 2 gun once birlikte olduk ama benden hala azar azar kan geliyor.en cok da tuvalete gittigim zaman,afedersiniz buyuk abdest yapinca baya kan geliyor,adetliymisim gibi...normalmi bu?
Kızlar ben de dün denemelere başladım ama başarısızlıkla sonuçlandıElim ayağım titriycek kadar çok korktum. Buradaki yazılar biraz beni rahatlattı ama yine bazı arkadaşlar çok canının yandığından bahsetmiş. Zil zurna sarhoş olup anestol kullanmaya karar verdim. Bir an evvel olsun bitsin istiyorum. Daha birş ey yaşamadan vajinismus olmaktan korkmaya başladım. Çok moralim bozuldu Sormak istediğim bu tavsiye edilen anestolun erkeğe bir yan etkisi var mı? Hem anestol hem kayganlaştırıcı kullanırsak anestolün etkisi azalır mı?
anacım 2 gün takip etmeyim neler kaçırıyorum bişey sorcam anestol ne neişe yarıyo bilgi verin bakam kıslaaarrrr
bu anestol bir kremdir.sürüldüğü yeri 5 dk içerisin de acıya duyarsız hale getirir yani uyuşturur bi nevi.bizzat kullandım memnun kaldım kaydirigubbakcemile3
bu anestol bir kremdir.sürüldüğü yeri 5 dk içerisin de acıya duyarsız hale getirir yani uyuşturur bi nevi.bizzat kullandım memnun kaldım kaydirigubbakcemile3
Nitti inşallah bende senin gibi olurum bir haftaya kadar :)
İnşallah olmuşsundur canım,merak etmedim değil valla :)) oldun mu:)))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?