• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece korkum

Cnm esnek zarda kan gelmez bunu evlendigin kisi dertmi edicek? Edicekse gider once doktora muayene olursun dicem ama nasil muayene eder onu bilmiorum yani he halukarda kiz oldgunu kanitlarsin korkma bende korkuodum esnekse gelmezse die ama sandigim gibide olmadi
ya kan gelmezse diye korkuyorum ben de :KK43:

Korkunun ecele faydası yoktur :)

Konuyu yani o geceyi büyütmemeye bak. Arkadaşların yazdığı gibi ilk gece zorunlu diye birşey de yoktur. Benim bir yakın arkadaşım eşi ile gerdekten öte yorgunluktan sızıp kalmışlar. Yani böyle bir durum da yaşayabilirsin :D
Evleneceğin kişi anlayışlı olduğu sürece bunu içine dert etme.

Ve gerdek gecesi kanama olayına değinirsekte.. her zaman kanaması olması gerekiyor diye bir mecburluk yoktur. Örneğin ters bir haraket veya atletik spor gibi etkinliklerde de yırtılabiyor.

Valla ben de çok korkuyorum.Nişanlım birazcık üstüme gelse hemen nefesim kesiliyor kızıyorum.İnş atlatıcam bunu:cry:

Benim de 1 hafta sonra düğünüm var aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama rahat olmaya çalışıyorum :KK15: umarımm kolay bir şekilde atlatırım sadece ilk gece nasıl korunalım onda takılı kaldım adet dönemi bitti yumurtlama dönemime denk geliyor doktora da gitmedim artık hayırlısı o_O

Kan gelecek diye bir kural yok. Gelmeyedebilir de, bu tamamen kişinin fizyolojisiyle alakali. Bunlari simdiden dusunerek insan o gece için çok daha strese giriyor. Oncesinde nişanlinizla butun bunlari açık açık konusarak korkularin ustesinden gelmek en iyisi.

Benim de 1 hafta sonra düğünüm var aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama rahat olmaya çalışıyorum :KK15: umarımm kolay bir şekilde atlatırım sadece ilk gece nasıl korunalım onda takılı kaldım adet dönemi bitti yumurtlama dönemime denk geliyor doktora da gitmedim artık hayırlısı o_O
En rahati prezervatif bu durumda. Biz oyle yapmistik. Dogum kontrol hapı kullanmak icin gec kalmissin 1 ay oncesinde baslaman gerekiyor.

Back