• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece korkum

labellannabella

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
5
0
6
37
1,5 ay sonra düğünüm var fakat korkuyorum yani acı hissedicek miyim ne kadar olucak bu acı bilmiyorum bide ilk deneyimim olucak nasi yenicem utangaçligimi hic bilmiyorum nasil soyunucam esimin karsisinda ciplak olucam sonucta gerdeğin sabahi utangacliktan yuzune bakamamaktan korkuyorum onu seviyorum ama yinede cekiniyorum

akısına bırakıcaksın ilk gece olucak diye bir kaide yok ne zaman rahat ve hazır hissedersen ozaman yasanır hersey

Ilk gece yasanmasini istiyorum ama cekiniyorum

Bende kendimi çok korkutmuştum. O çıplak olma tarafini gec utanmiyorsun karsindaki sevdigin adam oralara takilma :) iki gun sirf korkumdan yapamadim ama birşey yokmuş hiç kendini korkutma düşünme biranda olup bitecek :)

Ben kendimi hazırladığımı düşünmüştüm doğrusu. Hiç böyle korkulara kapılmamıştım taa ki o gün gelip çatana kadar :)
İnsan ister istemez tedirgin oluyor ama herşey olacağına varıyor.
Bu konuda eşinin anlayışlı olması çok ama çok önemli.Kendini sıkma ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur ;)

Bende snin gibiydim,aklımda hep bu soru vardı. Yapamıcam,asla yapamam,çok acıyormuş flan kendi kendimi yedim bitirdim .
Ama o an geldiğinde sevdiğin adamla evlendin,ve en özel anını onunla yaşıcaksın,bunu da yapabilirsin herkez yapıyor sen nedne yapamıcaksın dedim kendi kendime.
Ve kafamdaki btün olumusuz düşünceleri attım,anın tadını çıkardım.
Şimdi hala gülüyorum neyi dert etmişim kendime bu kadar diye.

1,5 ay sonra düğünüm var fakat korkuyorum yani acı hissedicek miyim ne kadar olucak bu acı bilmiyorum bide ilk deneyimim olucak nasi yenicem utangaçligimi hic bilmiyorum nasil soyunucam esimin karsisinda ciplak olucam sonucta gerdeğin sabahi utangacliktan yuzune bakamamaktan korkuyorum onu seviyorum ama yinede cekiniyorum

Her genç kız gibi tedirgin olman korkman normal...
İlk kez yaşayacağın bir şey olacak çünkü...
Herkes gibi ben de çok korkuyordum...
Herkesin dediği gibi eşin tavrı çok önemli...
Acısız bir şey yok.. Bunu böyle bil...
Ama kendini de aşırı kasma lütfen...
Akışına oluruna bırak gitsin...

Canım bunda korkacak ne var. Birbirinizi öpmeye ve dokunmaya başladığınızda zaten her şey kendiliğinden gelişiyor. Olmasını devam etmesini arzuluyorsun. Sevdiğinle beraber olmak çok güzel bir duygu. Keşke benim de tekrar o ilk heyecanı yaşama şansım olsa. Burdaki herkes onu isterdi sanırım. Tadını çıkarmaya bak. Korkacak bir şey yok buna emin olabilirsin.

yani mantık evliliği olsa sevmediğin görmediğin biri olsa tamam ama
Sonuçta sevdiğinle evlenip onun helali olacaksın korku değil mutluluk hissetmelisin
Tüm bayanların yaşadığı birşey sadece senin başına gelmiyor öyle düşün :)

ya bu siteyi okurken ben de çok korkuyordum. artık birbirimizi korkutmayalım bence. ben yaşadım ve bu muydu diye çok çok sevindim rahatladım.. kan bile gelmedi. rahat ve relax olursanız kolaycacık oluveriyor. hiçkimse korkmasın çok güzel bir şey :)

Konu dikkatimi çekti, bende daha nişanlıyım, bu konu için biraz daha zamanım var fakat yinede fikrimi paylaşmak istedim. Sonuçta sevdiğimiz adam o, onunla birlikte olmaki yeni bir hayata başlamak, sevdiğin kişinin dokunması güzel birşey sonuçta ... O utanma aynı şekilde bende de var o kısma gelirsek ama ben biraz törüledim o yanı, hatta burada bir soruda paylaşmıştım... Zamana ve akışına bırakmak en iyisi :)

Back