yönü meselesine koptum gülmekten yahu çok yaşa ayyy ALLAHIM iftar zamanı bak yüzümüze , al stresimizi komik komik hallerdeyiz yahuu oyy :)
Amin amin inşallah canım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yönü meselesine koptum gülmekten yahu çok yaşa ayyy ALLAHIM iftar zamanı bak yüzümüze , al stresimizi komik komik hallerdeyiz yahuu oyy :)
evet canım olmadı yapmadım kitlendim gene . sen senin durumun nedir Ama pes etmiyecem hergün deneyeceğim cünkü tüketiyor beni
senindemi olmadı :S
kızlar bir gelişme oldumu ??
canım bende ilk gece çok az girince acıyacak die eşimi ittim çok az kanamam oldu ertesi gün balayına gittik eşim çok anlayışlıydı ama ben kendimi suçlu hissediyordum balayında yine denedik ama yine ittim eşim bıraktı sonra duşa gittim küveti doldurdum ve çok rahat şekilde oldu suda dene derim ılık su gevşemeni sağlar kesinlikle dene...
Haklı olabilirsiniz ama hırs yapmaktan ziyade kendimi mutsuz kaygıli niye ben neden olmuyolardan çok sıkıldıgim için arayislar içindeyim bu durumu yaşamayan bilemez ama inanın dışardan görüldüğü gibi hiç değil çok zor eşim Allahr razı olsun çok anlayışli zaten birazda onun bu anlayışinı kullanıyorum ha deyince olmuyo söylediklerinizi yapcam teşekkür ederim önerileriniz için fiziksel olarak doktor hiç bi sorun görmedi ama psikolojik olarak çocukluğumda kötü bi olay yaşamıştim aylarca her gece ağlamıştim bisikletten düşmüştum ve biraz kan gelmişti anneme dahil söyleyememistim acaba kızlık zarm mi yırtıldi diye çokağladım ergenlige geçiş dönemimde sonra sonra atlattım annemin desteğini ve kanamanin onunla ilgisinin olmadığını anlayarak..belki bu yüzden bu kadar sahipkendim bilemedim ki((
Canım seni çok iyi anlıyorum öncelikle moralini hiç bozma olacaktir ama zamanla aynı sıkıntıları bende yaşadım ama şimdi bi tık öndeyim burda bi arkadaş yardımci oldu bana çok sağolsun onun yöntemini denedim.zeytinyagi.. Direk penisine sürüp denemeye kalkmayin tatlım parmak egzersiziyle başarabilirsin ben kendi parmağımi alama dım ama eş parmağını bol zeytinyagina batırıp denediğimizde hepsini alabildim ki herkes boğum boğum denerken:) sonra kanamam oldu tabiki doktora gittim kızlık zarim yırtılmış ayrıca zeytinyağına ilaveten mutlaka ama mutlaka EMLA KREM al eczaneden inan bana basaracaksin tatlım bende senin gibi neler neler denedim ama kurtaricim zeytinyagi ve emla oldu ayrıca vajinusmusu zeytinyagi ile yendim diye konu var oraya göz at çok faydalı olacaktir Allah yardımcin olsunaynı sorunu maalesefki bende yaşıyorum 1 hafta sonrasında 2.ayımızı dolduracağız ama ben hala başarabilmiş değilim denemediğim yol kalmadı kas gevseticiler jeller kremler alkolü bile ağzıma sürmezken onu da denedim ama olmuyor olmuor kasılıp kalıyorum
Canım seni çok iyi anlıyorum öncelikle moralini hiç bozma olacaktir ama zamanla aynı sıkıntıları bende yaşadım ama şimdi bi tık öndeyim burda bi arkadaş yardımci oldu bana çok sağolsun onun yöntemini denedim.zeytinyagi.. Direk penisine sürüp denemeye kalkmayin tatlım parmak egzersiziyle başarabilirsin ben kendi parmağımi alama dım ama eş parmağını bol zeytinyagina batırıp denediğimizde hepsini alabildim ki herkes boğum boğum denerken:) sonra kanamam oldu tabiki doktora gittim kızlık zarim yırtılmış ayrıca zeytinyağına ilaveten mutlaka ama mutlaka EMLA KREM al eczaneden inan bana basaracaksin tatlım bende senin gibi neler neler denedim ama kurtaricim zeytinyagi ve emla oldu ayrıca vajinusmusu zeytinyagi ile yendim diye konu var oraya göz at çok faydalı olacaktir Allah yardımcin olsun
çok teşekkür ederim çok sağol önerilerin için o topiğin tamamını satır satır okudum bende tam bu sıralarda emla kremi inceliyorddum emlaya karsılık olrak anestol pomadı önerenlerde cok fazla.ikisinden birini bugün alıp akşama hemen denemem lazım psikolojim alt üst.cok teesekkur ederm tekrardan
merhabalar.. benım soracagım soru nişanlı bı arkadasım için.. ben evliyım ve konu acmak istemedım.. arkadasım nişanlı ve nişanlısı askerde ve askerıkten izne gelınce kızlığı bozulmamış ama vajınasına boşalmış ve arkadaşım hamıle mıyım acaba diye cok korkuyor bende kk ne sorarım dedım ha bu arada bunlar adetinden 1 hafta sonra yasamış lütfen yardım edın..
Canım merak etme yalnız değilsin :) Evleneli nerdeyse 1,5 yıl oldu biz doğru dürüst ilişki yaşayamadık. İlk gece eşimi ittim istemiyorum dedim ondan sonra içimde bi korku bi heyecan her denemede hüsran... Sonra acaba vajinusmus muyum dedim. Kendi kendime parmaklarımla denedim oldu ama eşimle olmuyo. Geçen hafta dr a gittik dedimki dr hanım ben doğru dürüst ilişkiye giremiyorum girsemde ağrılı oluyo hiç zevk almıyorum. Oda muayene etti herhangi bir sorunun yok dedi fiziksel olarak normalsin dedi. bikaç test yaptı onlarda temiz çıktı. Sana acını hafifletecek ve istek artırıcı bişeyler yazacam dedi böylelikle daha rahat ilişkiye girebilirsin. Bu hafta sonu gitcem alcam ilaçları. Bakalım neolacak bilmiyorum. Kullandıktan sonra tekrar yazarım sana sonucu...
arkadaşım ilaçların ismini özelden bana da yazar mısın rica etsem bende kullanırım belki
tamam canım merak etme haftaya belli olur yazarım sana
merhabalar.. benım soracagım soru nişanlı bı arkadasım için.. ben evliyım ve konu acmak istemedım.. arkadasım nişanlı ve nişanlısı askerde ve askerıkten izne gelınce kızlığı bozulmamış ama vajınasına boşalmış ve arkadaşım hamıle mıyım acaba diye cok korkuyor bende kk ne sorarım dedım ha bu arada bunlar adetinden 1 hafta sonra yasamış lütfen yardım edın..