ilk gece kabusum oldu :((((

acı, yataktan kalmama, kan revan içinde kalma bunların hiçbirini yaşamayacaksnız. Aksine sevdiğiniz insanla çok özel birsey paylaşıp çok mutlu olacaksınız. İlişki zihninizde belli ki kötü canlanıyor ama inanın öyle birsey değil. Aksine çok ama güzel bir duygu. Sadece şunu düşünün hersey olup bittikten muhtemelen yapacağınız ılk sey bırbırınıze sarılıp öpmek olacak...

evet canım olmadı yapmadım kitlendim gene . sen senin durumun nedir Ama pes etmiyecem hergün deneyeceğim cünkü tüketiyor beni

benim durum biraz daha farklı 2 aylık evliyim kasılma bacak kapatma falan olmuyor bacaklarımı rahat açıyorum p. girişe yerleştiryorum ama devamı gelemiyor zorluyorum girmiyor.. çıldıracağım resmen orası sanki duvar yani.

Bende nişanlıyken benimde böyle durumum vardı ama bende yendim herşey kafanda bitiyor ben yendim bu korkumu ...Ama en iyisi bir jinekoloğa görünmek o sana gerekli tavsiyeleri verecektir :)
kadin doguma gittim psikiyatriye gitmeniz lazim dedi cok utaniyorum ya cevremden en son zeytinyagini duydum bunu uygulayayim dedim daha esim ustume gekmeden bacaklarimla onu itekledim ( biraz cesaret toplayip denemek istedim giristebir here degdi ciglik attim korkum iyice artti yapamiyacam sanirim

Kayganlaştırıcı kullanın :)

mrb arkadaşlar ben de sizlerin bu yaşadıklarınızın hepsini yaşadım kasılmalar,hep başarısızlık ve ağlama krizleri evliliğimin 10. ayında Ankara da hera kadın sağlığı merkezinde tedavi oldum ve çok şükür bu vajinismus hastalığını yendim bir gün olur diye bekleye bekleye 10 ay kaybettim ertelemeyin arkadaşlar lütfen bu sadece zaman kaybı

Kızlar merhaba steye dun üye oldum ama aylardir takip ediyorum benimde durumum çok farklı değil evleneli bir buçuk ay oldu hala ilişkiye giremedim ilk gece hiç olmadı ertesi gün balayına gittik orda birazçık ucu grdi 3 4 damla kanamam oldu biraktik çok kasıldim titredim kacabildigim kadar kaçıyodum. Çok üzgündüm sürekli ağlıyodum eşim çok anlayış gösterdi hazır olduğunda deneyelim dedi ama ben ısrar ettim ertesi gün yine denedik bu defa başı azda olsa girdi çok aşırı kanamam oldu dedik ki heraldde oldu bu biraz beni rahatlattı ama sonra yine aynı asla alamadim bacaklarımi aciyorum korkum yok ama yinede kasıliyorum tabi anestol tazelin yağ kas gevşetici gibi şeyler denedik sonuç hüsran her denemeden sonra bi dünya gözyaşı iki hafta önce doktora gittim psikolog sen vajinusmus degilsin olmuş kendini rahat bırak dedi içim rahat etmedi jinekologa gittim muayene oldum herşey normal dedi kızlık zari zedelenmis daha olmamış dedi o kanama neydi o zaman dedim ceperler yırtılmış onlar dedi biraz endeke olmuş acı duyman o yüzden travazol yaziyorum onu kullan o zaman rahat olur dedi..sonra gleit glen kayganlastıricida aldık çok faydasi olmadı geçen hafta eşim içime boşalırken yarısına kadar girdi sonra ki denemelerde yine hiç girmedi psikolojim alt üst oldu cinsellikten soğudum etrafa karşı yalanlar çok zor durumdayim valla dua ediyorum olsun. Allahim diye şimdi parmak egzersizine baslicam inşallah bu asamadan sonra olur(

Kızlar idrarinizla egzersiz yapın. Tuvalete gittiginizde idrarinizi tutmaya çalışın kendinizi kasarak yapin. Bunu bir kaç gun her tuvalete gidişte uygulayin. Kaslarınızi kontrol etmeyi öğreneceksiniz. Ben bir hafta sıkıntı yaşamıştım ama bunu uyguladım sonra düzeldi. Bir de kesinlikle kayganlastirici kullanin ya zeytin yağı ya da vazalin çünkü birşey olacak kaygısıyla islanma ya olmuyor ya da yetersiz kalıyor. Acizane tavsiyem. ..

Sizin korkularınız psikolojik inan bnde çok tırsıyodum sağdan soldan anlatanlar dolu dedeim bu iş olmaz. Hiçde anlattıkları gidi değil boşuna korkmuşum ilk 40 45 gün falan ilişkide biraz acı oluyo oda zar yırtıldığı için iyileşene kadar biraz hissettiriyo kendini ama korkmadan kocanı düşün onunla geçirdiğin mutlu günler zvk almaya bak yani o zaman geçecektir.
aslında boşa korktuğunu anlıcaksın =)

inşallah inşallah eşimle cok mutluyum huzurluyum cok seviyorum şuan tek sorunumuz bu yani bana göre ama biliyorum ilerde eşim icinde sorun olacaktır erkek sonuçta

cinselik yaşanmayan bir evlilik eksiktir, her alanda olduğu gibi cinsel hayatınızda da paylaşımlar olmalıdır.
şu anda böyle güzel şeyler düşünebiliyorsan, kim bilir biribirinize ait hissettiğinizde ne kadar iyi hissedeceksiniz.

zaten gelmişsiniz birazcık daha zorlasan :) tuvalete giderkende kegel egzersizlerini yap

Kahve gibi önce acı gelir, Sonra alışırsın tadına, Sonra keyifine doyum olmaz... Zevk almaya bak derim... ☺ ☺ ☺

Son düzenleme:

Korkmuyorum aslında bende artık olsun istiyorum akşama kadar hazırlıyorum kendimi ön sevişmeden sonra denemeye başlıyoruz gitmiyo ileri zaten çokta canım yanıyo çığlık atıyorum resmen ben böyle yapincada eşim geri çekiliyo ondan sonra on on beş dakika sızliyo valla bıktım ben hiç böyle tahmin etmemiştim bu arada kegel egzersizide yapıyorum(

Sağol canım tavsiyelerin için kegel yapıyorum diğerlerinide denedim olmadı tan anlamıyla girmiyo o sağlıklı eşler gibi cinsel ilişki yaşayamadik eşimin eşi olamadım bi türlü

merti arkadaşm benm ilk haftamı yaşıyorsun sanki ,, , bende az olup kaçıyodum allahm ilk 3 deneme hep canm yandı,yok diodum ötesi yok gitmio, tamamen kendi salaklığım nekadar çok sıktıysam kendimi duvarı zorlarsınya öle oldum zar mar kalmadı eminim , ama şimdide gel gör kapı duvar 1 gün sürdü sevincim, ya acı da hissetmiom artık, sdc baskı hissediom, ama yok allah gitmiyo , önceden denemelerden sonra kanamam olurdu az az, yada oturmam bırazcık zor olurdu, hani hissederdimki bi olay olmuş orda :) şimdi hiç bişey yapmamaışım gibi denemeden sonra hissetmıomda, ama kapı duvar , ne egzersiz ne doktor ne kayganlaştrcı hiç bişey denemedim, ilk deneme yağ ile olcak ben inanıyorum cogumuzun sorunu herşeyin müsebbibi kuruluk... sıkmaktan dolayı doğal olay gerçekleşemio kuruyoruz inşallah burdan sevinçli haberlermzi paylaşrız yeter artık SIKMAYALIM ,, valla son denememde sıkmayınca hiç acımadı ,, SIKMAYALIM,SIKMAYALIM,SIKMAYALIIIMMMMMMMM ................

BİRDE ben nefes alıp vermenin faydasını gördüm, işin romantiği kaçıo olabilir ama biz daha ilk basamaktayız

Son düzenleme:

İnşallah canım inşallah burdan okumuştum yine ıkıninca oldu demiş bi kaç arkadaş aynayı alıp ikındim evet gerçekten açıliyo orası biraz ama o şekil denemedik daha her yolu deniyorum valla ondan sonra emla krem denicem o şekil kurtulanda var Allah yardımcımiz olsun bide yönünü bilmek çok önemli neresıyse yönü zıkkimin aşağı mi yukarı mi itelim bilemedik:)

Eğer fiziksel bir problem yoksa sorununuzun nedeni psikolojik. Büyük olasılıkla ufakken çok korkutuldunuz.
Benim tavsiyem hırs yapıp böyle yağla filan uğraşmak değil. Bence kendi haline bırakın mesela bir gece hiç çamaşırınızı çıkarmayın sadece öpüp koklaşın. Birkaç gece böyle geçsin. Eşiniz de anlayışlı olsun, cinsel olarak nelerden hoşlanıyorsanız eşinizle konuşun, belki birlikte film izleyebilirsiniz belki sadece bütün gece öpüşürsünüz yani rahat bırakın biraz kendinizi. Tahrik olduğunuzu hissettiğinizde ilişkiye girmeyi deneyin. Zaten ilk ilişkiler öyle çok zevk vermeyecek zamanla bedeninizi tanıyıp zevk almaya başlayacaksınız.

selam,
sırf bu sebeple bugün üye oldum ben de siteye,
sevgili eşimi hep erteledim.
balayında yapmayalım otel havuzunda mikrop kaparım dedim kabul etti sağolsun.
dönüşte işlerimiz nedeniyle kayınvalidemde kaldık 1 hafta.
kendi evimizde yapalım dedim.
'tabii ki' dedi sağolsun.
evimize geçtik farklı bir şehir, yeni hayat..
şu koliler kalksın da rahat rahat yapalım dedim
'ne alaka' dedi ama kabul etti.
sonra evin kurulumuna yardım için kayınvalidem geldi nasıl rahatladım
'annen gittikten sonra yapalım' dedim çaresiz kabul etti.
sonra regl oldum, sonra hep bi bahane buldum ve sonunda fak ettim ki cinsel birleşmeden deliler gibi korkuyorum!!!!
internette araştırınca kendime vajinismus teşhisi koydum ve doktora gtmeyi erteliyorum.
yok mu bu illeti aşan??
bu arada küçük denemelerimiz hep oldu ama kasıntılarım nedeniyle kendisini her seferinde ittim. bu kadar acılı olması normal olmamalı!!!

Haklı olabilirsiniz ama hırs yapmaktan ziyade kendimi mutsuz kaygıli niye ben neden olmuyolardan çok sıkıldıgim için arayislar içindeyim bu durumu yaşamayan bilemez ama inanın dışardan görüldüğü gibi hiç değil çok zor eşim Allahr razı olsun çok anlayışli zaten birazda onun bu anlayışinı kullanıyorum ha deyince olmuyo söylediklerinizi yapcam teşekkür ederim önerileriniz için fiziksel olarak doktor hiç bi sorun görmedi ama psikolojik olarak çocukluğumda kötü bi olay yaşamıştim aylarca her gece ağlamıştim bisikletten düşmüştum ve biraz kan gelmişti anneme dahil söyleyememistim acaba kızlık zarm mi yırtıldi diye çokağladım ergenlige geçiş dönemimde sonra sonra atlattım annemin desteğini ve kanamanin onunla ilgisinin olmadığını anlayarak..belki bu yüzden bu kadar sahipkendim bilemedim ki((

malesef bu soruna sahip çoğu kişi zaten deliler gibi tahrik olabiliyor , işin rengi o aşamaya gelince değişiyor.. ben doğal ıslaklığımı bile hissediyorum ama daha bismillah derken hooop duvar örülüyor... öpüşe öpüşe yıllarını geçiren var keşke tahrikle bitiyor olsa 10 yıl üstüne evlendim, ben böle olacağını düşünmemiştim. kafadaki kurguların bedene yansıdığı pskolojik bi hastalık bu. malesef pek çoğumuz için sdc tahrik olmk yeterli olamıyor .

yönü meselesine koptum gülmekten yahu çok yaşa ayyy ALLAHIM iftar zamanı bak yüzümüze , al stresimizi komik komik hallerdeyiz yahuu oyy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…