bende aynen sen gbiydim izin vermiyrdum esime az oluyor gbydi snra acıyrdu ve onu ittiriyordum. sen kendin bazı denemeler yap cnm. ve bu denemelerde zeytinyagı kullan mutlaka. kendini uyusturmana gerek yok. bu sana fayda vermz cnku hep uyusuk dolasamazsn dimi :) biran önce egzersiz yapmaya basla ki uzamasın zaman..ne yapacağımı inanın bilmiyorum artık ilk gece diyorum ama 7 ay oldu nerdeyse ve ben artık bunu yenip anne olmak istiyorum , o esnada acayip kasılıyorum kasma diyorum kendi kendime başka şeyler düşün yok ağlamaya titremeye başlıyorum aklıma canım cok yanacak yada cok aşırı kanamam olacakmış gibi oluyorum . eşim cok anlayışlı ama sonuçta o da bozuluyor hali ile üstüme pek gelmiyor hatta ben deneyelim deyince gözleri gülüyor sonra gene yarı da kalır ağlarım diyorum olsun diyor yani anlayışlı bazen keşke zorla yapsa da bitse diyorum
merhaba bende 2 haftalik evliyim esimle severek evlendik bizimde ilk gece hala olmadi Ben cok kasiliyorum daha girmeden bagirmaya aglamaya basliyorum cevremdeki insanlar oldumu diye sorduklarinda evet diyordum ama icimden Ben hala bakireyim diyordum vajinusmusla ilgili tedavi yontemlerini arastirdim tampon kegel egzersizleri parmak egzersizleri var .parmak egzersizlerinde zari kendim bozarim diye korkuyorum ogleden sonra doktora gitcem onun tavsiyelerine bakacam artik
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...e-vajinismusu-yenelim-15654.html#post31290029
canım bu linke tıkla ve gir içeri orda herkes sana bu konuda yardımcı olacaktır aşılmayacak bir durum değil
bende aynen sen gbiydim izin vermiyrdum esime az oluyor gbydi snra acıyrdu ve onu ittiriyordum. sen kendin bazı denemeler yap cnm. ve bu denemelerde zeytinyagı kullan mutlaka. kendini uyusturmana gerek yok. bu sana fayda vermz cnku hep uyusuk dolasamazsn dimi :) biran önce egzersiz yapmaya basla ki uzamasın zaman..
merhaba bende 2 haftalik evliyim esimle severek evlendik bizimde ilk gece hala olmadi Ben cok kasiliyorum daha girmeden bagirmaya aglamaya basliyorum cevremdeki insanlar oldumu diye sorduklarinda evet diyordum ama icimden Ben hala bakireyim diyordum vajinusmusla ilgili tedavi yontemlerini arastirdim tampon kegel egzersizleri parmak egzersizleri var .parmak egzersizlerinde zari kendim bozarim diye korkuyorum ogleden sonra doktora gitcem onun tavsiyelerine bakacam artik
hiç korkulacak bişey yok. biliyorum söylemesi kolay ama bende bunu 8 ay çektim. aparat egzersizi yaparak yendim.
şunu söyleyebilirim ne kadar KASARSAN o kadar ACIR. ben hiç kasmadım zevk almayı düşündüm ha zevk aldım mı ilk sefer hayır ama inan ne KAN vardı ne ACI
:18: aynı benim gibi benim de 7a y bitiyor . valla o kadar karamsar olmuştum ki ama bu siteye girince cok rahatladımve evet haklısın kasma durumu cok doğru bende bunu yapacam bide bişe sorcam allahım bunu sorduguma inanamıyorum cünkü denemeye bile korkan ben şimdi oldu diyelim hemen yataktan kalkabiliyormuyuz sacma olabilir ama merak işte
herşeyi sorar oldum bu akşam dualarınız benimle olsun
7 aylık evliydin sanırım bayramdan sonra tatile gidin balayı gibi olsun
senindemi olmadı :S
kendini tam olarak hazırlamadan p..s denemesi yapma bnce cnku olmadıkca umudun dahada azalır ve pskolojik olarak dahada yıpranırsın. ben p...se cok hazır olmama ragmen bir iki hafta egzersize devam ettim ki bişey girmesine alışayım ve olmaması gibi ihtimal olmasın diye. ve cok sukur oldu hiç zorlanmadan. onun için bnce aparat denemesi yap bugun zeytnyagyla :)evet canım olmadıyapmadım kitlendim gene . sen senin durumun nedir Ama pes etmiyecem hergün deneyeceğim cünkü tüketiyor beni
ne yapacağımı inanın bilmiyorum artık ilk gece diyorum ama 7 ay oldu nerdeyse ve ben artık bunu yenip anne olmak istiyorum , o esnada acayip kasılıyorum kasma diyorum kendi kendime başka şeyler düşün yok ağlamaya titremeye başlıyorum aklıma canım cok yanacak yada cok aşırı kanamam olacakmış gibi oluyorum . eşim cok anlayışlı ama sonuçta o da bozuluyor hali ile üstüme pek gelmiyor hatta ben deneyelim deyince gözleri gülüyor sonra gene yarı da kalır ağlarım diyorum olsun diyor yani anlayışlı bazen keşke zorla yapsa da bitse diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?