ilk gece kabusum oldu :((((

korkulacak bir olay değil kesinlikle.o kadar insan başarıyorsa sende başarırsın.ayrıca doktor yardımı da alabilirsin

hiç korkulacak bişey yok. biliyorum söylemesi kolay ama bende bunu 8 ay çektim. aparat egzersizi yaparak yendim.
şunu söyleyebilirim ne kadar KASARSAN o kadar ACIR. ben hiç kasmadım zevk almayı düşündüm ha zevk aldım mı ilk sefer hayır ama inan ne KAN vardı ne ACI

Psikolojik bir sorun olduğu için kesinlikle uzman yardımı almalısın. Herkese uygulanan tedavi biçimi farklı . Kimisi egzersiz yaparak sorunu yenerken , kimisine yaptığı bu egzersizler çok daha ciddi sorunlara yol açabiliyor. Herkes iyi niyetiyle sorunu kendisinin nasıl aştığını anlatıyor ancak herkesin zihninin altında yatan nedeni farklı . Bu sorunla10 yıl hatta 20 yıl uğraşanlar var . Bu işin uzmanı Tr'de Dr Murat Ulusoy .Şu ana kadar başarısız olan hiç bir hastası bulunmuyor .3 gün içinde sorunu tamamen çözüyor. İnternet sitesini incelemeni tavsiye ederim . Sorunu aştıktan sonra eski günler unutulup gidiyor hiç merak etme

bende aynen sen gbiydim izin vermiyrdum esime az oluyor gbydi snra acıyrdu ve onu ittiriyordum. sen kendin bazı denemeler yap cnm. ve bu denemelerde zeytinyagı kullan mutlaka. kendini uyusturmana gerek yok. bu sana fayda vermz cnku hep uyusuk dolasamazsn dimi :) biran önce egzersiz yapmaya basla ki uzamasın zaman..

seni o kadar iyi anlyorum ki doktor gelince yaz bana da . kasmamaya özen göster canım en azından ben bunu deneyeceğim İnŞŞALLAH

:) :) zeytinyagını duydum evet olabilir ama şuan beynimde bitirdim olayı inşallah gercekleşecek :):)

Bende nişanlıyken benimde böyle durumum vardı ama bende yendim herşey kafanda bitiyor ben yendim bu korkumu ...Ama en iyisi bir jinekoloğa görünmek o sana gerekli tavsiyeleri verecektir :)

:18: aynı benim gibi benim de 7a y bitiyor . valla o kadar karamsar olmuştum ki ama bu siteye girince cok rahatladım ve evet haklısın kasma durumu cok doğru bende bunu yapacam bide bişe sorcam allahım bunu sorduguma inanamıyorum cünkü denemeye bile korkan ben şimdi oldu diyelim hemen yataktan kalkabiliyormuyuz sacma olabilir ama merak işte

Tabikii kalkabiliyorsun

Ramazan ayinda icme sonra ic ne yaaa ??!!!
Icki herzaman günahtir !
Hey Allahim ya !!
Kayganlastirici falan al yada psikologa falan git yardim al...
Bunun yolu hemen icki olmamali bence..
Herkes kendi bilir

Son düzenleme:
evet canım olmadı yapmadım kitlendim gene . sen senin durumun nedir Ama pes etmiyecem hergün deneyeceğim cünkü tüketiyor beni
kendini tam olarak hazırlamadan p..s denemesi yapma bnce cnku olmadıkca umudun dahada azalır ve pskolojik olarak dahada yıpranırsın. ben p...se cok hazır olmama ragmen bir iki hafta egzersize devam ettim ki bişey girmesine alışayım ve olmaması gibi ihtimal olmasın diye. ve cok sukur oldu hiç zorlanmadan. onun için bnce aparat denemesi yap bugun zeytnyagyla :)

Sizi üzmek istemem ama burada yazdığınız gerçekten çok ciddi bir sorun. Eşinizde sizi sevdiği için size destek olmaya çalışıor ama onunda sabrı taşacaktır bir gün. Sizin yerinizde olsam en acil şekilde doktora başvururdum. Belki sizi rahatlatacak tedavi edecek bir ilaca başlar sizde korkusuzca güzel günlere merhaba dersiniz. Bu arada bir yardımı olmayacak biliyorum ama "hadı deneyelim yapalım" gıbı degıl de romantık bır anda düşünmeden ve uzatmalı bır opusme koklaşma ıle baslarsanız kendınızı daha rahat hıssedebılırsınız... Kı zaten hadı yapalım, acaba sımdı ıstıyor muyum, yapsak mı ki gibi bir yaklaşımla ılıskı kurulmaz kı. DOgal gelısmesı lazım kanımca....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…