ne yapacağımı inanın bilmiyorum artık ilk gece diyorum ama 7 ay oldu nerdeyse ve ben artık bunu yenip anne olmak istiyorum , o esnada acayip kasılıyorum kasma diyorum kendi kendime başka şeyler düşün yok ağlamaya titremeye başlıyorum aklıma canım cok yanacak yada cok aşırı kanamam olacakmış gibi oluyorum . eşim cok anlayışlı ama sonuçta o da bozuluyor hali ile üstüme pek gelmiyor hatta ben deneyelim deyince gözleri gülüyor sonra gene yarı da kalır ağlarım diyorum olsun diyor yani anlayışlı bazen keşke zorla yapsa da bitse diyorum
olana kadar gercekten korkuyorsun..su an senı cok ıyı anlıyorum.ama kafanda bıtırmen lazım
arkadaşım ramazan ayındayız şimdi günah olcakk teşvik etmekte istemem ama biraz rahatlamak için bişiler içebilirsin şuan değilde en azından ramazandan sonra tabiki.belki uyuşturur rahatlatır etkisi olur
kırmızı şarapın hem kadın açısından uyarıcı etkisi var hemde yumuşatıyo sızdırmıyo uyutmuo 1-2 kadeh sadece.ilki başarsan devamı gelir de ah bi aşabilsen.alkole yönlendiriyo gibi de olmak istemiyorum ramazan ayında ama bu da bi çözüm önerisi.
bakk dediğimi dene ama kendini şartlama bırakk hafifte müzik aç biraz akışına bırakın dans edinn falann yumuşat kendini biraz sonrası gelir inşşş
eşin seviyo belli seni tabi bi süre sonra sorun demeyelimde kendini üzdüğün içinde kzııcak sana.kulaktan dolma çok acıo yok bağırıyosun canın yancak laflarına bakma.kan aldırmışsındır kolundan elbet her aldırmaya gittiğimde hala tırsarım ben ama acısı yok gibi bişidir ama korkarsın psikolojik olarak aynı durum.acısı yok bile bunun.acıyı unut.
öncelikle kasma kendini aklında acıyacak düşüncesi olmasın.doktora hiç gittiniznmi kuzenimde sizin gibi korkuları vardı doktor bazı ilaçlar vermişti.şimdi çocuğu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?