• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece kabusum oldu :((((

tubixx

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
47
0
6
Ankara
ne yapacağımı inanın bilmiyorum artık ilk gece diyorum ama 7 ay oldu nerdeyse ve ben artık bunu yenip anne olmak istiyorum , o esnada acayip kasılıyorum kasma diyorum kendi kendime başka şeyler düşün yok ağlamaya titremeye başlıyorum aklıma canım cok yanacak yada cok aşırı kanamam olacakmış gibi oluyorum . eşim cok anlayışlı ama sonuçta o da bozuluyor hali ile üstüme pek gelmiyor hatta ben deneyelim deyince gözleri gülüyor sonra gene yarı da kalır ağlarım diyorum olsun diyor yani anlayışlı bazen keşke zorla yapsa da bitse diyorum

ne yapacağımı inanın bilmiyorum artık ilk gece diyorum ama 7 ay oldu nerdeyse ve ben artık bunu yenip anne olmak istiyorum , o esnada acayip kasılıyorum kasma diyorum kendi kendime başka şeyler düşün yok ağlamaya titremeye başlıyorum aklıma canım cok yanacak yada cok aşırı kanamam olacakmış gibi oluyorum . eşim cok anlayışlı ama sonuçta o da bozuluyor hali ile üstüme pek gelmiyor hatta ben deneyelim deyince gözleri gülüyor sonra gene yarı da kalır ağlarım diyorum olsun diyor yani anlayışlı bazen keşke zorla yapsa da bitse diyorum

korkulacak cok bısey yok aslında.bende korkuyordum yapamam dıye ama ınsanın aklında bıtıyo,eger bıtmezse zor oluyo

olana kadar gercekten korkuyorsun..su an senı cok ıyı anlıyorum.ama kafanda bıtırmen lazım

olana kadar gercekten korkuyorsun..su an senı cok ıyı anlıyorum.ama kafanda bıtırmen lazım

öncesi gayet istekliyim tamam diyorum bu sefer olacak ama o an gelince hatta cok afedersiniz ama acık olmak istiyorum icine azcıkta olsa giriyor sonra acıyacak cok canım yancak bu kadar yeter diye başlıyom ağlamaya titremeye

arkadaşım ramazan ayındayız şimdi günah olcakk teşvik etmekte istemem ama biraz rahatlamak için bişiler içebilirsin şuan değilde en azından ramazandan sonra tabiki.belki uyuşturur rahatlatır etkisi olur

arkadaşım ramazan ayındayız şimdi günah olcakk teşvik etmekte istemem ama biraz rahatlamak için bişiler içebilirsin şuan değilde en azından ramazandan sonra tabiki.belki uyuşturur rahatlatır etkisi olur

icen bir insan olmadım ama insan herşeyi deniyor ne yazık ki :( içtikten sonra eşime sarılıp ağlamışım sonra uyumuşum

kırmızı şarapın hem kadın açısından uyarıcı etkisi var hemde yumuşatıyo sızdırmıyo uyutmuo 1-2 kadeh sadece.ilki başarsan devamı gelir de ah bi aşabilsen.alkole yönlendiriyo gibi de olmak istemiyorum ramazan ayında ama bu da bi çözüm önerisi.

kırmızı şarapın hem kadın açısından uyarıcı etkisi var hemde yumuşatıyo sızdırmıyo uyutmuo 1-2 kadeh sadece.ilki başarsan devamı gelir de ah bi aşabilsen.alkole yönlendiriyo gibi de olmak istemiyorum ramazan ayında ama bu da bi çözüm önerisi.

bunu duymamıştım valla deneyeceğim ramazandan sonra cünkü ben de cok bunaldım anne olmak istiyorum ya ama bu durumu aşamıyorum cok canım sıkılıyor cok geceler boyu dua ediyorum hep ağlıyorum cok zor cok bir ara kadın istek artırıcı bile almaya düşündüm ama benim isteğim var başka bişe bu ya :(

bakk dediğimi dene ama kendini şartlama bırakk hafifte müzik aç biraz akışına bırakın dans edinn falann yumuşat kendini biraz sonrası gelir inşşş

bakk dediğimi dene ama kendini şartlama bırakk hafifte müzik aç biraz akışına bırakın dans edinn falann yumuşat kendini biraz sonrası gelir inşşş

inşallah inşallah eşimle cok mutluyum huzurluyum cok seviyorum şuan tek sorunumuz bu yani bana göre ama biliyorum ilerde eşim icinde sorun olacaktır erkek sonuçta

eşin seviyo belli seni tabi bi süre sonra sorun demeyelimde kendini üzdüğün içinde kzııcak sana.kulaktan dolma çok acıo yok bağırıyosun canın yancak laflarına bakma.kan aldırmışsındır kolundan elbet her aldırmaya gittiğimde hala tırsarım ben ama acısı yok gibi bişidir ama korkarsın psikolojik olarak aynı durum.acısı yok bile bunun.acıyı unut.

eşin seviyo belli seni tabi bi süre sonra sorun demeyelimde kendini üzdüğün içinde kzııcak sana.kulaktan dolma çok acıo yok bağırıyosun canın yancak laflarına bakma.kan aldırmışsındır kolundan elbet her aldırmaya gittiğimde hala tırsarım ben ama acısı yok gibi bişidir ama korkarsın psikolojik olarak aynı durum.acısı yok bile bunun.acıyı unut.

ben aynen ya kan aldırken bile korkarım ama acımı o kadar da acıtmaz :) onun sevgisi aşkı zaten olmasa :) geceleri ağladığımı bilse bu konu icin kızar bana

o zaman napıyosunn ramazan bitsinn bi iki kadeh koy eşinle beraber hem romantik olur sizin içinde mumları yakk müziği aç eskilerden bahsedin mesela yeni tanışmalarınız onun komik bulduğun o zamanki halleri falan ortamı yumuşatın dans edinn hafif cilve falan akışın abırakk aklında aşkk tutku ve istek olsun orayı getrme aklına=)

öncelikle kasma kendini aklında acıyacak düşüncesi olmasın.doktora hiç gittiniznmi kuzenimde sizin gibi korkuları vardı doktor bazı ilaçlar vermişti.şimdi çocuğu var.

öncelikle kasma kendini aklında acıyacak düşüncesi olmasın.doktora hiç gittiniznmi kuzenimde sizin gibi korkuları vardı doktor bazı ilaçlar vermişti.şimdi çocuğu var.

doktora gitmedim biraz daha bekleyeceğim burdaki yorumları benimle aynı şeyleri yaşayan bayanları gördükce okudukca kendime güvenim geliyor sadece dogur olanı yapmak istiyorum yani nasıl pozisyon yada başka fikirler

Canım bence bi doktordan yardım alsan hiç bir zararı olmaz bir psikologdan falan hoş bende daha bilmiyorum bu işleri benim ne yapacağımı ama bu bir öneri :))

burda benimle aynı durumu yaşayan kadınları okudukca yanlız olmadığımı anladım ve inanın kendime güvenim geldi şuan regl dönemimdeyim ve 3 gün icin de bitiyor ozaman tüm tavsiyeleri dinleyeceğim ve yapacağım bunu başaracam ya kendimi hiç bu kadar kararlı görmemiştim sizlerle bile paylaşmak bana böylesine güc verdi :) :):34::52::40:

merhaba bende 2 haftalik evliyim esimle severek evlendik bizimde ilk gece hala olmadi Ben cok kasiliyorum daha girmeden bagirmaya aglamaya basliyorum cevremdeki insanlar oldumu diye sorduklarinda evet diyordum ama icimden Ben hala bakireyim diyordum vajinusmusla ilgili tedavi yontemlerini arastirdim tampon kegel egzersizleri parmak egzersizleri var .parmak egzersizlerinde zari kendim bozarim diye korkuyorum ogleden sonra doktora gitcem onun tavsiyelerine bakacam artik

Back