slm kızlar bugün ünv hastanesine gittim. dedim orası iyidir hani herşeyi araştırırlar. yok ya anlatıyorum durumumu hiç folik asiti sormadı bile ben söyledim. sordum ne zaman ayrıntılı olurum 18- 23 arası diyor zaten normal insana yaptıkları bu. ne yapcağımı bilmiyorum artık mecburen işimi ankarada halledecem. bayram sonrası orda olacağım inşallah iyi haberler veririm size. çanakkale hastane konusunda sıfır...
geçmiş olsun inşallah bu bebğini sağlıcakla kucağına alırsın zekai tahir burak doğumevine gidince mutlaka riskli gebeliğe git orda daha iyi araştırırlar birde ankarada bu konuda uzman radyologlar var hatta biri recep ekici biraz tuzlu ama muayenesi işinde tam uzman tavsiye ederim güzel haberlerini beklerim.
söyledin cnm anadoluda da var ağrısız doğum hayırlısıyla sağlıkle bir bebeğim olurda doğumu düşünmüyorum ama normal doğum en güzeli tabiki ama önce kilolarımı bir verim değerlerimde inş güzel çıkarsa kasım aralık hamileyim inş. tabi Allahım izin verirse.. hamile olduğumu söyleyeceğim 3.kişisin canım..ilki eşim sonra kızkardeşim sonra sen..aslında nazar diyorlar ama nazarla ilgisi yok bence Allahım hayırlsaıını versin ama bir daha hamile kalırsan söyleme dedi herkese kayınvalidem ama alakası bile yok ...
tşk ederim canım özelden mesaj hakkım yokmuş burdan yazayım dedim. şimdilik iyi geçiyor bugün ikili test yaptıracağız. ayrıntılıyada bayramdan sonra ankara da olucam oradaki hastanelere gidecem bakalım. folik asit değerin iyi benimde hamile kalmadan önce 22 ydi . korkularımızı yenmemiz çok zor şuan bana deseler sağlıklı ama ben doğurana kadar o korku devam edecek allahım yaşatmaz bir daha inşallah . biran önce başla çalışmalara senin de iyi haberlerini bekliyorum canım
31nci haftada mega sisterna magna teşhisi konuldu
O güne kadar hiçbir sorun yoktu
22 yaşındayım ilk gebeliğim ve her ay kontrole gittim
kan testleri ultrason hep normal dendi
sonra üniversite hastanesine sevk ettiler
32nci haftada 11-12 mm (normali 10 mm 'ymiş)
mega sisterna magna teşhisi yüzünden strese girdim
2 hafta sonra kontrole çağırdılar
34ncü haftada hastaneye yatırdılar
3 gün sonra acil sezaryen yapcaz dediler
ama yenidoğan bölümünde yer yok diye başka hastaneye sevk ettiler
o gittiğiz hastanede ise bebek normal dediler
yani mega sisterna magna yok dediler
taburcu ettiler
eve git 3 gün sonra gel dediler
kontrole gittim ve yine herşey normal dediler
ertesi gün 35nci haftaya girdiğim gün bebeğin hareketlerini hissetmedim
acil sezaryene aldılar ama kalp atışları durmuştu
offfff
zeydencığım hadı hayılısı..işh bebeğını sağlıklı bır şekılde kucağına alacaksın içini rahat tut...bu zamanların tadını cıkar...ben hıç cıkaramadım..korkudan.kızlar merhabalar, uzun zamandır giremedim. bayramdan sonra hemen gittim zekai tahire 14 haftaydı o zaman. şimdilik sıkıntı yok ama 16. haftada daha net göükür dedi doktor. pazartesi randevum var 3lü test yapılacak belki ayrıntılı ultrason da ister doktor. istemese se özele gideceğim. inşallah güzel haberler vereceğim size. melekcim sanada teşekkür ederim ilgin için, sen ne yaptın durumlar nasıl
kızlar merhabalar, uzun zamandır giremedim. bayramdan sonra hemen gittim zekai tahire 14 haftaydı o zaman. şimdilik sıkıntı yok ama 16. haftada daha net göükür dedi doktor. pazartesi randevum var 3lü test yapılacak belki ayrıntılı ultrason da ister doktor. istemese se özele gideceğim. inşallah güzel haberler vereceğim size. melekcim sanada teşekkür ederim ilgin için, sen ne yaptın durumlar nasıl
tşk ederim kızlar inşallah bu sefer kollarım boş kalmayacak yinede çok rahat olamıyorum. hayırlısı diyorum sürekli.
bu hastaneler hep böyle bende ilk hamile kaldığımda folik asit değerime bakındedim gerek yok dedi. kadın doğumcular pek değerlerle ilgilenmiyor. ben daha önce dahilyeye gittim ordaki doktora durumumu anlattım bakmıştı bütün değerlerime melek istersen sende bir dahiliye uzmanına git belki bakarlar.
canım günaydın evime yeni geldim ankarada pek giremedim. iki ayrı yerde ayrıntılya girdim alaha şükür ikiside iyi şeyler söyledi. bir sorun yok şimdilik. inşallah bir kızım olacak şuan 20. haftadayım 23. haftada burada da ayrıntılıya gitmeyi düşünüyorum. ankaradaki doktor 22. haftaya kadar gözükebilir dedi. korunmayı bırakmışsın hadi bakalım hayırlısı şimdi ben senden iyi haberler bekliyorum. kısa zaman da hamile kalırsın inşallah.
MERABA ZEYDEN84 BEN DE 18 HAFTALIKKEN BEBEĞİMİ ALDIRDIM.MELEKÇİ İLE GÖRÜŞÜYORUZ MEHTAPLA YANİ SENİNLE DE GÖRÜŞMEK İSTERİM.SENİN ADIN AÇOK SEVİNDİM AMA MERAK ETME ALLAH KORUSUN BİŞEY OLSA GÖRÜNÜRDÜ ZATEN DEMEKKI YOK BIŞEY ÇOK ŞÜKÜR.HAMİLE KALMADAN ÖNCE NELER YAPTIN NE YEİN KAÇ AY ÖNCE FOLİK ASİTE BAŞLADIN HANGİ İLAÇLARI İÇTİN.BEN DE BEBEĞİME 18 HAFTALIKKEN ALDIRDIM.SPİNA BİFİDA İDİ BENIMKIDE
B12 İĞNESİ VURUNDUN MU YA DA B12 HAPI ALDIN MI.LÜTFEN CEVAP VERİRMİSİN EĞER MESAJ YAZAMIYORSAN KONUYA DA YAZABİLİRSİN HAMİLE KALMADAN ÖNCE NELER YAPTIN LÜTFEN YAZ ÇOK SORU SORDUM KUSURA BAKMA.B12 İĞNESİ VURUNDUN MU BİDE.FOLİK PLUS MI ALDIN FOLBİOL MU
merhaba duru, öncelikle geçmiş olsun yaşadıklarımız gerçekten zor şeyler. hamile kalmadan 3 ay önce foli doce, apikobal(b12), çinko, birde elevit günde 1 tane kullandım. karunmayı bırakınca çinkoyuda bıraktım. öyle özel birşey yemedim zaten vitaminlerden alıyordum ihtiyacım olanı. ben patatesi çok severdim hamile kaldığım dönemde hiç tüketmedim. öncesindede çillenmiş olmamasına dikkat ettim ankarada bir doktor söylemişti. taze yemeye özen gösterdim. umarım yardımcı olabilmişimdir. ne kadar zaman geçti üzerinden hemen düşünüyormusun gebeliği ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?