MERABA ZEYDEN84 BEN DE 18 HAFTALIKKEN BEBEĞİMİ ALDIRDIM.MELEKÇİ İLE GÖRÜŞÜYORUZ MEHTAPLA YANİ SENİNLE DE GÖRÜŞMEK İSTERİM.SENİN ADIN AÇOK SEVİNDİM AMA MERAK ETME ALLAH KORUSUN BİŞEY OLSA GÖRÜNÜRDÜ ZATEN DEMEKKI YOK BIŞEY ÇOK ŞÜKÜR.HAMİLE KALMADAN ÖNCE NELER YAPTIN NE YEİN KAÇ AY ÖNCE FOLİK ASİTE BAŞLADIN HANGİ İLAÇLARI İÇTİN.BEN DE BEBEĞİME 18 HAFTALIKKEN ALDIRDIM.SPİNA BİFİDA İDİ BENIMKIDE
B12 İĞNESİ VURUNDUN MU YA DA B12 HAPI ALDIN MI.LÜTFEN CEVAP VERİRMİSİN EĞER MESAJ YAZAMIYORSAN KONUYA DA YAZABİLİRSİN HAMİLE KALMADAN ÖNCE NELER YAPTIN LÜTFEN YAZ ÇOK SORU SORDUM KUSURA BAKMA.B12 İĞNESİ VURUNDUN MU BİDE.FOLİK PLUS MI ALDIN FOLBİOL MU
merhaba duru, öncelikle geçmiş olsun yaşadıklarımız gerçekten zor şeyler. hamile kalmadan 3 ay önce foli doce, apikobal(b12), çinko, birde elevit günde 1 tane kullandım. karunmayı bırakınca çinkoyuda bıraktım. öyle özel birşey yemedim zaten vitaminlerden alıyordum ihtiyacım olanı. ben patatesi çok severdim hamile kaldığım dönemde hiç tüketmedim. öncesindede çillenmiş olmamasına dikkat ettim ankarada bir doktor söylemişti. taze yemeye özen gösterdim. umarım yardımcı olabilmişimdir. ne kadar zaman geçti üzerinden hemen düşünüyormusun gebeliği ?