Merhaba kızlar ben bu hafta bebeğimi düşürdüm 13 haftalıkken cok cok zor allah kimseye yaşatmasın. Herşey çok güzel görünüyordu ilk gebelik 23 yasindayim. Dr bile şaşırdı kese cok guzel kalp atışı iyi diyordu 3 hafta once daha, pzt kontrolde kalp atışı gelmiyor hareket yok dedi. Şoka girdim. 1 ay once korona atlattim ilk gun ağır geçti sadece. Koronadan sonra pıhtılaşma görülebiliyormuş. Önce dil altı şeklinde sonra vajinal verdiler bir anda oldu herşey altıma yapıyorum sandım ayağımda bir sıcaklık bir baktim ki yerde minik bebeğimi gordum kayıp gitti benden cok zor nasil ataltirim bilmiyorum. vajinismusum mucize bir şekilde oldu bu bebek. Cok inanmistim. Çok ağır geldi yaşadıklarım. Benim hatam var mı neden böyle oldu bilmiyorum hem genetik hem patolojiye gönderdiler. Bu durumu yasayan herkese allah sabır versin beterinn beteri var. 2 gün hastanede kaldım hic geçmeyecek sandım. Ailem perişan oldu onların yanında güçlü durmaya calisiyorum ama içim yanıyor. Sizler nasil atlattınız? Ilk bebek neden düşer? Var mı benim gibi travma yaşayan?