ilk gebelik:s

Daha minaacikk olacak o kadar :))) m.etme büyük ihtimal büyür salıya kadar. 1500 oldunda vajinal ultrasyonla 3000 oldunda normal karın ultrasyonla görünüyo bebek

Gene göremedik normal karın ultrasyonla minnacık bi kese gibi bişey gördü bunu kese düşünrbiliriz ama kesin bişeyde diyemiyorum dedi

Kizlar bende yeni hamişlerdenim geçen hafta cuma öğrendim ama daha doktora gitmedim biraz zaman geçsin belki keseyide görürüm diye bekledim kısmetse cumartesi gideceğim :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sevindim cnm bende sana msj atacaktım gittin mi doktora diye kendine çok dikkat et ii haberlerini bekliyorum inşallah. Kalp atışları için ne zaman gideceksin

Canım merhabalar nasıl sın.
Bişi kafama takıldı benim akıntım bugün niraz fazlalaştı daha beyaz akıo ve tuvalttn hmn sonra geliyo. Acaba adet zamanm yaklştı dıye mi? Bebeğimin bişiyi yoktur dimi? Normal mi bu akıntının fazlalşması bıraz.

Tesekkur ederim sen nasilsin
. Ewet cnm normal hamileyken akinti artar eger kotu kokmuyosa ya da kasinti yoksa sorun degil normaldir ama sari yesil kotu kokulu kasintili olursa mutlaka doktora gitmelisin dikkat et hamilelikte mantar cok olur ve cok dikkat etmen gerekiyo

cnm akıntı normal rahmin bebişe hazırlanıyo hiçç korkma bnmde oluyo beyaz akıntım

kızlar bende hamişim sonunda ayın 18 öğrendim bir sene sonra supriz oldu bebişim çünkü aşılama öncesi tutundu annesine kesemizi gördük göbüşten cuma günü kalp atışını duymaya gidicem rabbim inşallh sağ salim verir bebişlerimizi

Ben cahilim ya :-( henüz yeni yeni bazı şeyleri öğreniyorum ... Değer derken ?

Ne cahili canım bnde aynıyım :)) beraber bilgilerimizi paylşlm mesela bn hamile olduğumu kan testinde öğrendim değerim 1695 flandi.yani 5 haftalık olmuş oluyo. 1500 değerinde vajinal ultrasyon 3000 değerini geçti mi karın ultra syonunda gorunuyo. Bebek bu kan değerıne gore kaç haftalık olduğunu belli etmiş oluyo biz anne adaylarına:)

Send3n bu cvbı alınca daha iyi olmuş oldum çoook teşşekür ederim içim rahatladı walla

Aay çok sevindim canım yaa:)) bende salı günü duyucam miniğimin kalp atışını inşallah:))) aayy Rabbimiz kucağımıza alacağımız günü nasip etsn hepimizee:)))

Anladım benim doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi ... Beta hcg diye bişey var kan tahlil kağıdında baya bi yüksek o dikkatimi çekti oda hamilelikle alakalı bi olaymis galiba

Hayirli olsun canim. Dilerim saglikli ve guzel bir hamilelik gecirip hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini. Simdi teknoloji gelistigi icin korkulacak bisey yok duani eksik etme

Anladım benim doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi ... Beta hcg diye bişey var kan tahlil kağıdında baya bi yüksek o dikkatimi çekti oda hamilelikle alakalı bi olaymis galiba

Onun değeri kaç işte bt hcg. ??? Kaç haftalık olduğunu gösteriyo o sayı işte :))) tabi şimdi artmıştır değeri

:))) embiryo fetusa hazırlık yapıo demek ondan arttı aay çok sağol canım yaaa walla içime su serpildi

telaş yapma cnm rengi değişirse ve koku yaparsa kötü diyolar bnm şuan aklımdaki tek şey inşallh kap atışını hep duyarım duymamaktan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…