Daha minaacikk olacak o kadar :))) m.etme büyük ihtimal büyür salıya kadar. 1500 oldunda vajinal ultrasyonla 3000 oldunda normal karın ultrasyonla görünüyo bebek
Gene göremedik normal karın ultrasyonla minnacık bi kese gibi bişey gördü bunu kese düşünrbiliriz ama kesin bişeyde diyemiyorum dedi
Çok teşekkürler uzun zamandır siteyi takip ediyordum hamile kaldığımı öğrenince mutlaka uye olup heyecanımi ve ilk tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedimsizlerinde varsa duymayı çok isterim
Kan testi yptrdın mı canım?__
Cok sevindim cnm bende sana msj atacaktım gittin mi doktora diye kendine çok dikkat et ii haberlerini bekliyorum inşallah. Kalp atışları için ne zaman gideceksin
Evet daha bu sabah idrar ültürü ve kan verdim ... Bunları kansizlik ,vitaminsizlik varmı diye bakıyorlar acaba ?
Değer in kaç peki?? Evet bildiğim kadarıyla hormanlara vs. Bakıyorlar
Canım merhabalar nasıl sın.
Bişi kafama takıldı benim akıntım bugün niraz fazlalaştı daha beyaz akıo ve tuvalttn hmn sonra geliyo. Acaba adet zamanm yaklştı dıye mi? Bebeğimin bişiyi yoktur dimi? Normal mi bu akıntının fazlalşması bıraz.
Canım merhabalar nasıl sın.
Bişi kafama takıldı benim akıntım bugün niraz fazlalaştı daha beyaz akıo ve tuvalttn hmn sonra geliyo. Acaba adet zamanm yaklştı dıye mi? Bebeğimin bişiyi yoktur dimi? Normal mi bu akıntının fazlalşması bıraz.
Ben cahilim ya :-( henüz yeni yeni bazı şeyleri öğreniyorum ... Değer derken ?
Tesekkur ederim sen nasilsin
. Ewet cnm normal hamileyken akinti artar eger kotu kokmuyosa ya da kasinti yoksa sorun degil normaldir ama sari yesil kotu kokulu kasintili olursa mutlaka doktora gitmelisin dikkat et hamilelikte mantar cok olur ve cok dikkat etmen gerekiyo
cnm akıntı normal rahmin bebişe hazırlanıyo hiçç korkma bnmde oluyo beyaz akıntım
kızlar bende hamişim sonunda ayın 18 öğrendim bir sene sonra supriz oldu bebişim çünkü aşılama öncesi tutundu annesine kesemizi gördük göbüşten cuma günü kalp atışını duymaya gidicem rabbim inşallh sağ salim verir bebişlerimizi
Ne cahili canım bnde aynıyım :)) beraber bilgilerimizi paylşlm mesela bn hamile olduğumu kan testinde öğrendim değerim 1695 flandi.yani 5 haftalık olmuş oluyo. 1500 değerinde vajinal ultrasyon 3000 değerini geçti mi karın ultra syonunda gorunuyo. Bebek bu kan değerıne gore kaç haftalık olduğunu belli etmiş oluyo biz anne adaylarına:)
bu gün hamile olduğumu yaptırmış olduğum kan testinden öğrenmiş oldum. perşembe veya cuma keseyi görmek için gidicem ....
şuan kafam karma karşık... korkular ve endişeler bilirsiniz.
benim akıntım beyaz ama bi süre sonraa hafif sarı leke bırakıyor ve bazen sağ bazen sol( biraz daha fazla) ara sıra adet zamanımda olduğu gibi sancı saplanıyor. bunlar normal mı?
birde ne yapmam gerek neler önerirsiniz yanlış bişi yapıpta pişman olmak istemıyorum.
Ben annemi beni doğururken kaybettim ve kanamadan öldü. dünyada 1000 da 1 görülen bir hastalık ve kesın çözümü yok. annemınde böyle birşeyden haberi yoktu doğumda bir anda oldu. Ablam da ilk gebeliğinde kanama başladı zamanla savaşıldı ya ölücek yada felç geçiricekti... sonunda kurtuldu son anda müdahaleden.... endişelerimi anlıyormusunuz...(
Şimdiden teşekür ederim...Allah herkese sabır versin.Hakkımızda hayırlısı
Anladımbenim doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi ... Beta hcg diye bişey var kan tahlil kağıdında baya bi yüksek o dikkatimi çekti oda hamilelikle alakalı bi olaymis galiba
Hayirli olsun canim. Dilerim saglikli ve guzel bir hamilelik gecirip hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini. Simdi teknoloji gelistigi icin korkulacak bisey yok duani eksik etme
:))) embiryo fetusa hazırlık yapıo demek ondan arttı aay çok sağol canım yaaa walla içime su serpildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?