ilk gebelik:s

Cok mu cekistirdik eslerimizi ne :) allah seninde gonlune gore versin insallah hic uzulmezsin cok mutlu olursun

Cok mu cekistirdik eslerimizi ne :) allah seninde gonlune gore versin insallah hic uzulmezsin cok mutlu olursun
Allah daha da güzel günler nasip etsin Mahir Bebekle sana ve kocan a:)) birazcık oyle oldu. Yükseleni ney belki onun özel likleri vardır?
Bnimki de terazi yükselenide terazi mükkemmeliyetçidr...
Allah hepimize klaylık versin ) AMİİİN

Amin cnm allah sana ve kocana da bebeginizle guzel gunler nasip eder insallah. Bilmiyorm bakmadim bi bakiyim merak ettim :))

Esin seni korkutmus ya allahın izniyle birşey olmaz ... Bende korkmuştum hapsirirken acabaa birşey olurmu diye ama karnimi tutarak hapsiriyorum

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:

Hoşgeldin Canim benim allah hayirli etsin bende ıstanbulda yaşıyorum ama mutlaka vardır ankaradan doktor bilen birileri

Canım hoşbulduk. Öncelikle hayırlı olsun bebişin stresden ve kendini fazla yormamaya dıkkat et bnce. 5 eğer 1500 geçti ise bthcg testi vajinal ultrasyonla görüle bilir :))) ... Ankara lı değilim canım ( İstanbuldayım ben . Ankara ile ilgili bu sitede illaki tavsiye edenler vardır canım bi araştır bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…