Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yapmaz.İlk düşüğümden sonra 2 tane saglıklı cocugum var icin rahat olsun.Merhaba kızlar ilk gebelikte düşük yapan 2. Gebeliktede düşük yapar mı aranızda var mı öyle olanlar bana yardımcı olur musunuz?
Ya ne güzel Allah bağışlasın sizeHayır yapmaz.İlk düşüğümden sonra 2 tane saglıklı cocugum var icin rahat olsun.
Sen araştirdin mı ben genetik test yaptırmak istiyorum ama ilk düşük olduğu için yapmazlar herhaldeBen düşük yaptım şuan hamile kalmaya çalışıyorum çok araştırdım eğer herhangi bir englin yoksa ilk düşüğün bir sabebi yoksa ikincide düşük yapmak %90 ihtimali var 2 . Gebelikte sadece ekstra özen göstermek gerekir
Kendi çapımda araştırdım dediğin gibi ilk düşük diye ilgilenmediler düşük yaptığım sırasında bile git eve kendiliğinden düşür biz bir şey yapamayız dediler 4 defe gittim hastaneye eğer düşük önleyici bir şey verselerdi belki düşmezdiSen araştirdin mı ben genetik test yaptırmak istiyorum ama ilk düşük olduğu için yapmazlar herhalde
Benim de 1 senem bittti ama yok daha sebebi de yok niye olmuyor diyeBen ilk düşüğün üstünden bir sene sonra hamile kaldım çok şükür sglikli bir oğlum var şimdi ikinci için uğraşıyorum
Benim sebebi kilo pco yumurta tembelligi adet düzensizliği femara ve klomen kullandım ben şimdi yeniden femara kullandım çatlatma iğnesi vuruldumBenim de 1 senem bittti ama yok daha sebebi de yok niye olmuyor diye
Ben tahliller hormanlar hepsi düzenli rahmim de bir sıkıntı yok çatlama iğnesi bende yeni vuruldum 5 günüm oldu dua ediyorum tutsunBenim sebebi kilo pco yumurta tembelligi adet düzensizliği femara ve klomen kullandım ben şimdi yeniden femara kullandım çatlatma iğnesi vuruldum
Kalcani dik yat inofolic kullaniyor musunBen tahliller hormanlar hepsi düzenli rahmim de bir sıkıntı yok çatlama iğnesi bende yeni vuruldum 5 günüm oldu dua ediyorum tutsun
Doktor bana ilaç ayrıca vermedi sadece klomen ve iğne verdi o kadar şunu yap bunu yap demedi devlet doktoruKalcani dik yat inofolic kullaniyor musun
Sırt üstü yatıyorum ayağımı uzatmadanKalcani dik yat inofolic kullaniyor musun
İki arkadaşım da ilk gebeliği düşükle sonuçlandı. Şuan ikisinin de sağlıklı birer çocuğu var ve 2.ye hamilelerMerhaba kızlar ilk gebelikte düşük yapan 2. Gebeliktede düşük yapar mı aranızda var mı öyle olanlar bana yardımcı olur musunuz?
Canisi inofolic kullan öbür ay inşallah gerek kalmaz da tabiki birde ilişki sonrası kalçanin altına yastık koyup ayakları dik yarım saat yat ertesi gün duşDoktor bana ilaç ayrıca vermedi sadece klomen ve iğne verdi o kadar şunu yap bunu yap demedi devlet doktoru
O ilaç ne işe yarıyor İlk defe duydum o yüzden sağlık ocağında yazabiliyor mu bir daha o hastaneye gitmek istemiyorum dediğin gibi inşallah gerek duymam valla tutsun diye 1 saat yada 2 saat uzanıyorum namaz kıldığım için banyo yapmak zorunda kalıyorum bazenCanisi inofolic kullan öbür ay inşallah gerek kalmaz da tabiki birde ilişki sonrası kalçanin altına yastık koyup ayakları dik yarım saat yat ertesi gün duş
Canisi özel bu yumurtaların gelişmesine katkı sağlıyor bir çok arkadaş onun sayesinde hamiş kaldıO ilaç ne işe yarıyor İlk defe duydum o yüzden sağlık ocağında yazabiliyor mu bir daha o hastaneye gitmek istemiyorum dediğin gibi inşallah gerek duymam valla tutsun diye 1 saat yada 2 saat uzanıyorum namaz kıldığım için banyo yapmak zorunda kalıyorum bazen
Bende öyle düşünüyorum ama eğer bu dünyada yiyecek ekmeği olsaydı düşmezdi zatenKendi çapımda araştırdım dediğin gibi ilk düşük diye ilgilenmediler düşük yaptığım sırasında bile git eve kendiliğinden düşür biz bir şey yapamayız dediler 4 defe gittim hastaneye eğer düşük önleyici bir şey verselerdi belki düşmezdi
Kaç haftalık düşük yaptılarİki arkadaşım da ilk gebeliği düşükle sonuçlandı. Şuan ikisinin de sağlıklı birer çocuğu var ve 2.ye hamileler