İlk gebeliğinde bebeğinin kalbi duran ve tekrar sağlıklı hamile kalan var mı?

birmucizeistiyorum

Mucizelerimi bekliyorum🐣🤗
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
1.442
2.089
133
Arkadaşlar merhaba , ilk gebeliğimdi ve 2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu . Kürtajla aldı doktor . Patolojiye yolladık ama mol gebelik olma ihtimali yüksek . 7+3 te kalp atışlarını duymuştuk ve gayet sağlıklıydı . Tek anormal şey beta hcg 3-4 kat artıyordu . Ve son dönemde birşeye çok üzülmüştüm . Bu durumu yaşayanınız ve daha sonra sağlıklı hamilelik geçireniniz var mı ? Ya da çocukları olan? Lütfen yardım .

ben varım tatlım ilk bebeğim hiç kalp atışını duyamadan düştü şimdi buna kimyasal gebelik diyorlar ikinci bebeğim ise aynı senin yaşadığın gibi 6 haftalık kalp atışını duyduk çok sevindik 8. haftada gittiğimizde 6 haftalıktı hala ve kalp atışı yoktu ölmüş karnımda onda kürtaj olmak zorunda kaldım çok uğraştık ilaçlarla falan ama düşmedi vakumlu kürtaj oldum sonra oğluma hamile kaldım 2008 yılında şimdi 7 yaşında maşallah :) şu an ise 2. bebeği düşünüyoruz Rabbim nasip eder inşallah

Çok teşekkür ederim insan sadece kendi yaşıyor sanıyor bunları içimi rahatlattınız . Allah evladınıza hayırlı uzun ömürler versin sizinle beraber . İnşallah yeniden Bebek isteğiniz gerçekleşir .

Amin canım inşaAllah
Rabbim sana da tez zamanda hayırla sağlıklı bir bebek ve hamilelik nasip etsin inşaAllah :)

Ben de bebeğimin yeni kaybettim kalp atışı hiç alınamadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım.bayram geliyo ama ben çok mutsuzum
Gece sadece kabus gördüm
Şimdi toparlanmaya çalışıyorum

Canım bende ocak ayında 2,5 aylıkken kürtaj oldum kalbi durmuş senin gibi. 7. Ayda Hamile kaldım çok şükür 6. Haftada kalp atışını da gördüm hamd olsun. Geçiyor başlarda çok üzücü ama bunada alışıyor insan. Rabbim inşallah tekrardan hamile kalmayı nasip eder cnm. İlk gebeliklerde çok yüksek oranda herkes yaşıyor yanlız değilsin..

Bende 2.gebeligimi 8 haftalikken kaybettim kalp atisini basta duyduk ikinci kontrole gittiğimde ogrendim Martta kurtaj oldum 3 ay korundum Temmuz Agustosta bebek yok bekliyorum bakalim kısmet

Ben yılbaşında 10 haftalık bebeğimi düşürdüm Haziranda hamileydim. Önceki gün gittik doktora uyuyodu, hareket ediyodu, nabzı falan iyiydi, 20. haftayı bekliyorum ayrıntılı ultrason için. O kadar takma hamileliklerin %30 u düşükle sonuçlanıyo yani sadece senin başına gelmedi, üzülürsen bebeğe zarar verirsin annesi :)

bende 2015 mayıs ayında 7 haftalıkdı ama geriden gelıyordu doktorlar 6 haftalık oldugunu soylemısdı kontrole gıtdıgımde kalbı durmusdu.. dogsaydı saakt olacagını soylemısdı doktorlar cok agladım çok üzüldüm psilojim çok bozulmuş kendımı çok zor toparladım yaşadıgım o süreç benı çok yıpratmışdı doktor 6 ay korun tekrar bebek çalışmalarına başlıya bılırsın demısdı 6 ay korundum kadın doguma gıtdım kontrollerımı oldum hersey temız cıktı uzun süredir bebek çalışması yapıyoruz henüz gelen giden yok rabbım büyük bir gün bizde inş anne oluruz allahtan ümit kesilmez herşey allahtan rabbim çok büyüktür bir gün belkı bızde buraya mutlu haberlerımızı yazarız inş allahım kucaklarımızı boş bırakmasın çok geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Bende 2 bebeğimi kaybettim biri 8 haftalık biri 11 kalbi durmuştu ve ben evde kendim düşürdüm geri hemen hamile kaldım. Yani mümkün inşallah

Size de çok geçmiş olsun Can'ım inşallah bizde imtihanımızın neticesinde iyi haberler alırız . Allahım yüzümüzü güldürsün .

Ben de bebeğimin yeni kaybettim kalp atışı hiç alınamadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım.bayram geliyo ama ben çok mutsuzum
Gece sadece kabus gördüm
Şimdi toparlanmaya çalışıyorum
İnanın çok zor . Ben de kaç gecedir uyanıyorum aklıma geliyor . Ağlıyorum .

İnanın çok zor . Ben de kaç gecedir uyanıyorum aklıma geliyor . Ağlıyorum .
Biliyorum canım Allah hepimize sabir versin
Benim hiç halim yok daha bayram temizliği var bnm elim ayağam tutmuyor
Haftaya cuma da kontrolüm var bakalım kaç ay korunmam gerekecek sana ne dedi doktorun cnm

Ben 11 haftalikken kürtaj oldum kalbi durduğu için.kan pihtilasmasi olduğu anlaşıldı. Şimdi 20 haftalık hamileyim Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…