ilk gebeliginde asiri bulanti olup ikincide bulanti yasamayan varmi

nehirimm1727

bulantilarimin öldüresi var beni :(
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2018
521
435
18
hanimlar inanin ilk gebeligimde 18 haftaya kadar bulantidan hastanede yattim serumla ve yogurtla beslendim sadece simdi yine hamileyim cok korkuyorum yine ayni seyler olcak diye lutfen umut olun bana

hanimlar inanin ilk gebeligimde 18 haftaya kadar bulantidan hastanede yattim serumla ve yogurtla beslendim sadece simdi yine hamileyim cok korkuyorum yine ayni seyler olcak diye lutfen umut olun bana
ayni durumda ve aynı haftadayiz ilk gebeligimde bes bucuk ay kustum asiri mide bulantisi tiksinme hat safhadaydi bunda ise hic bir sey yok ben de senle ayni haftadayim neden boyle oldu merak eduyorum keske hep boyle mide bulantisi olmadan gitse

ayni durumda ve aynı haftadayiz ilk gebeligimde bes bucuk ay kustum asiri mide bulantisi tiksinme hat safhadaydi bunda ise hic bir sey yok ben de senle ayni haftadayim neden boyle oldu merak eduyorum keske hep boyle mide bulantisi olmadan gitse

ay insallahhh hp boyle gider bende henuz cikarmadim.hic arada dua ediyorum bende serumla beslendim cok zordu heg diyorlardi teshise asiri bulanti kusma demekmis

bebegin kiz mi oldu erkekmi canim benimki.kiz genelde kizda bulanti olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…