Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynanaya hediye alın ne de olsa onun da ilk evlilik yıldönümü oluyor aynı evde yaşadığınız içinMerhaba kızlar.. 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?
Not: kaynanamla beraber yaşıyorum o yüzden ev olmaz![]()
Merhaba kızlar.. 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?
Otel cok güzel bir fikirBir gece güzel bir otelde yer ayırt. Dışarda güzel bir yemek ve başbaşa bir gece , başbaşa bir kahvaltı.
Bence sadece hediye al yemek işini eşin düşünsünMerhaba kızlar.. 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?
İmkan varsa birkaç gün uzaklaşmak iyi olurMerhaba kızlar.. 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?
Gidin ev tutun ve kontrat hediye edin. Evliliğiniz için en iyi hediye olur.Merhaba kızlar.. 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?
3 günlüğüne paris e gidin demediler iyi kiKayınvalidesiyle yaşıyor konu sahibi ne otel ayırması hanımlar ya öyle gecelik otel tutabilecek olsa ayrı evi olurdu muhtemelen.
Bi restoranda yer ayırtın imkanınız varsa küçük anlamlı bi hediye güzel olur. Mutlu yıllarınız olsun.
kadının elbet bir akrabası vardır oraya gitsin bir günlüğüne masrafsız missss.ama virüs te var o nolcakkkkKayinvalideye termal otelden yer ayirtin en guzeli
Hem kadinin da gonlu olur, hem evinizde yanliz bir gece guzel olur, hem de daha hesapli olur.
Sahil kasabasinda bir iki gunluk ev kirala yemegini yap gotur temiz temiz yiyin icin dersin lakin corona varMerhaba kızlar.. 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?