İlk evlilik yıldönümü

Merhaba kızlar.. 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?
Not: kaynanamla beraber yaşıyorum o yüzden ev olmaz :stop:
kaynanaya hediye alın ne de olsa onun da ilk evlilik yıldönümü oluyor aynı evde yaşadığınız için :KK53:

Kaynana dedin ve güzel bi akşam yemeği fikri silindi atıldı kafamdan😃
Merhaba kızlar.. 11 Ekim ilk evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim ne alabilirim özel bişey olsun istiyorum fikir verir misiniz?

Kayınvalidesiyle yaşıyor konu sahibi ne otel ayırması hanımlar ya öyle gecelik otel tutabilecek olsa ayrı evi olurdu muhtemelen.

Bi restoranda yer ayırtın imkanınız varsa küçük anlamlı bi hediye güzel olur. Mutlu yıllarınız olsun.
3 günlüğüne paris e gidin demediler iyi ki :kızgın:

Bütçe ve imkan dahilinde plan yapılabilir.Ama kayınvalide ile yaşıyorsanız.Biriniz gitmeli :) hangisi ekonomik olacaksa ona uygun olanı yapın.Ama başbaşa illa otel bile değil temiz bir pansiyonda da kalınabilir.Güzel bir yemek başbaşa imkan varsa yakın şehirlerden birine gidebilirsiniz.

Sahil kasabasinda bir iki gunluk ev kirala yemegini yap gotur temiz temiz yiyin icin dersin lakin corona var

Back
X