ilk evlilik yıldönümü....(yeni yenidenn )

Selam kızlar a.s süper fikirler çıkmış valla kostüm olayını değerlindiricem :sırnaşık şey tabi ucuza mal etmek gerek bu işi :sm_confused: benimde 1 ay sonra ilk evlilik yıldönümüm, birazda romantik fikirler verirseniz onlarıda değerlendiriyim :içelim: henüz hiçbişeye karar veremedim çünkü :uhm:

Derincim, az ye kız o zaman, 9 aya kadar iyice şişeceksin, ama bu şişme hamilelikten olmayacakkaydirigubbakcemile3

şu anda beni yıktın geçtin parça parça ettin..
Böhüüüüüü :umursamaz:

Kız ben seni sanki daha uzun zamandır evli biliyorum akannehir

niye öyle bir izlenim bıraktım ki acaba :kedi:

annem sn daha tazee gelinsinnnnkaydirigubbakcemile3

Tazecğim,çıtırcığım 26 yıllık bir çıtırcık kaydirigubbakcemile3

kızlarr vaya süper bir site buldum bütün o aradğnz kostümler var .hostetes kolejli kıza liseliye kdr hemşire filan hemde model model veee en fazla 50 tl yaaa

yok yavrum bizim hatunlar zıvanadan çıktılar kafaları başka yerde öyle romantik şeyler düşünemiolar.ee hak vermek gerek şimdi kuzucuklar daha anca 1 sene olck evleneli hele DERİNSSS o da 3 aylık ablasıııı:teytey:

haklısın şeker, topic ilk evlilik yıldönümü olunca anca böyle şeyler çıkar zaten kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…