- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelecek tavsiyelerİyi akşamlar herkese 1 ay sonra ilk evlilik yıl dönümümüz. Nasıl kutlayacağıma bir türlü karar veremedim. Sizce ne yapabilirim? Sizler neler yaptınız nasıl kutladınız hem merak ettim hemde bana da bir fikir olur diye böyle bir konu açtım şimdiden teşekkür ederim herkese
Bence düğününüzde gelinlikliydiniz o yüzden bu özel günde de beyaz elbise tercih edinİyi akşamlar herkese 1 ay sonra ilk evlilik yıl dönümümüz. Nasıl kutlayacağıma bir türlü karar veremedim. Sizce ne yapabilirim? Sizler neler yaptınız nasıl kutladınız hem merak ettim hemde bana da bir fikir olur diye böyle bir konu açtım şimdiden teşekkür ederim herkese
Teşekkür ederimGelecek tavsiyeler
Mum ışığında yemek
Seksi elbise
Kırmızı don
Ve mutlu sonla kapanış.....
aynen para yok diye kutlanmadı ((
Üzüldüm sizin adınızaKutlamadım
Çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederimBence düğününüzde gelinlikliydiniz o yüzden bu özel günde de beyaz elbise tercih edin
Bi plan yapılmamış yani ne güzelUnutmuştuk aklımıza geldiğinde gülme krizine girmiştik ve o günün bitmesine 1 saat falan vardı bizde biraları alıp sahile indik bide beyaz elbise giydim çıkmadan, sahilde bide çakırkeyif bir şekilde dans ettik o kadar. Sonra ben biraz fazla sarhoş olup kustum. Mutlu son..
İlk evlilik yıldönümümüzde eşim gemide akşam yemeği ayarlamıştı pasta falan yaptırmıştı . Tabi ben fakir işsiz olduğum için bir şey alamadımİyi akşamlar herkese 1 ay sonra ilk evlilik yıl dönümümüz. Nasıl kutlayacağıma bir türlü karar veremedim. Sizce ne yapabilirim? Sizler neler yaptınız nasıl kutladınız hem merak ettim hemde bana da bir fikir olur diye böyle bir konu açtım şimdiden teşekkür ederim herkese
Evde olur muyuz olmaz mıyız bilmiyorum ama olursak eğer öyle birşey yapacağım. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Allah uzun ömürlü mutluluk devam ettirsin evliliğinizi inşallah maşallah diyelimİlk evlilik yıldönümümüzde eşim gemide akşam yemeği ayarlamıştı pasta falan yaptırmıştı . Tabi ben fakir işsiz olduğum için bir şey alamadım
İkinci evlilik yıldönümümüzde annem rahatsızdı onun yanındaydım
Üçüncü de covid vardı evde kutladık. Pasta yaptım yemekler yaptım öyle.
Son evlilik yıldönümüzde de eşim yıllık izindeydi . Köydeydik ama güzel bir sürpriz yapmıştı ailece kutlamıştık
Sizde ilk yıldönümünüz olduğu için eşiniz belki sürpriz yapar . Kredi kartı harcamalarını kontrol edin onlar çok güzel bilgi veriyor (ilk yıldönümü sürprizini öyle anlamıştım ) ona göre sizde kendinizi süsleyebilirsinz. Eşinize evde sürpriz yapabilirsiniz. Yemek yapıp pasta alıp evinizi de süsleyip güzel bir akşam yemeği düzenlenilirsiniz. Ayrıca öyle sexsi şeylerde giymeyi ihmal etmeyin
Teşekkür ederim sizinde mutluluğunuz daim olsunben hatırlamıyorum 5 yıllık evlil,lkte unuttum gitti valla. demek çok kotu bısey yasamamısız yoksa aklımda kalırdı. içinden geldiği gibi davran zorlama işler eğreti duruyor hep . mutluluğunuz daim olsun :))
en azından aklına gelmişIkimizde deli gibi calismistik sonra esim erkenden gelip camiye gitmisti cuma namazina bende isten gec ciktim aksam camiden Erik toplayip getirmisti
Bende hep sen tas bile alsan mutlu olurum dedigim icin ses cikaramamistim
Tabi sonra acisini cikardim
Yani erik kutu kuturdu onemli olan oen azından aklına gelmiş
Ailecek kutlamakta ne biliyim değişik. Çiftlere özel olmalı o gün ah bu kayınvalideler yok muO dönem arabamız yoktu evimizin orda yürüyürek bir pizzacıya gitmiş sonra da çay içmiştik parkta seyyar bir çaycıdan
Daha öncesinde ben bir de pasta yapmıştım evde yeriz diye.
Eve geçerken de kayınvalidemler arayıp pasta getirmişlerdi. Garip bir şekilde iki senedir biz evlendik diye ailecek pasta kesiyoruz Allahtan pasta yemeyi çok severim ve pastayı benim zevkime göre alıyorlar yoksa gözüme batabilirdi
Ailecek kutlamakta ne biliyim değişik. Çiftlere özel olmalı o gün ah bu kayınvalideler yok mu