İlk Dünya Güzelimiz

bu yarışmaya özellikle Türk kadınını katmayı çok istemişler.. Osmanlı'nın torunlarını bu hale getirdik diye direkt demeç verdiği de tarihin sayfalarında yer alır.. yarışmayı düzenleyenlere sonrasında neden devam etmedikleri sorulduğunda Türk kadınını soyduk artık kendi içlerinde zaten bu yarışı veriyorlar gerek yok dediği de sabittir...

bende okudum bunu ve okuduğumda o zamanda dalavere çeviriliyomuş şimdi de...
demiştim
şimdi ki güzeller de sadece ülkelerin çıkarına göre seçiliyolar
bi de zaten asla onaylamadığım bir yarışma sadece et pazarı...

Son düzenleme:
bende okudum bunu ve okuduğumda o zamanda dalavere çeviriliyomuş şimdi de...
demiştim
şimdi ki güzeller de sadece ülkelerin çıkarına göre seçiliyolar
bi de zaten asla onaylamadığım bir yarışma sadece et pazarı...

kesinlikle..... vereliniortak

Bence güzellik yarışmaları herkes tarafından belirlenmeli 5,10 kişinin katılımıyla :)Türkiye güzeli oluyorlar

zerafete ve bakışlardaki inceliğe bakın
şimdikiler dünyanın en güzel kadını olduklşarına gerçekten inanıyorlar

şimdiki yarışmalardaki kızlarada böle kapalı bişey giydirin bakalım noluo :D zaten güzellik yarışması değil artık ölçülerin tutuyosa yarışmaya katılabiliyosun. güzellik yarışması adı üstünde yani yüze bakmaları gerekıo..

dönem dönem değişiyor güzellik anlayışı
bi zaman geliyor minyon kadınlar kraliçe seçilirken bir zaman geliyor iri ve kemikleri gözüken kadınlar kraliçe seçiliyor, yuvarlak hatlar gidiyor düz direkler geliyor, düz direkler gidiyor kısa ve zapzayıflar geliyor (kibritçiyi hatırlayın), artık popüler kültür mü bizi etkiliyor yok yoksa bizim beğenilerimiz devamlı değişiyor da popüler kültürü biz mi etkiliyoruz araştırmak lazım..

İstanbul'da 28 Ocak 2012 98 yaşında hayatını kaybetti. Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilmiş :( çok güzel kadınmış

osmanlının torununu soyduk diye alay konusu olmuşuz hanfendinin sayesinde.ozaman çok daha güzeli vardır ancak yarışmada soyunmaya bi bunu bulmuşlardır yazdıkların mı sert yada gereksiz bulanlara bişey daha deyim manukyan türk kızlarından başkasına iş istaselerde vermezmiş sadece türk olanları işe alıyor ve kendi sözü, osmanlının torunları bizim ancak hizmetçimiz olabilir. türkliye için iyi şeyler düşünmüyor bu ecnebiler

Back