ilk dogumu kabul etmeyen hastahane..

sezeryan yapmaz, ilk doğum yapmaz, Allah bilir ikiz üçüz doğumlarına hiç girmez bile. bu doktor ne işe yarıyomuş. maaşını haketsin bi zahmet. şikayet edin onu ilk doğum alamam ne demek ya

İlk doğumu kabul etmemelerinin sebebi muhtemelen uzun süreceğini düşündükleri içindir.
Zira ikinci ve daha sonraki özellikle normal doğumlarda daha kısa ve daha kolay olur.
Yoğun bir hastane dediniz .
Hee doğru bir prosedür mü değil tabi ki

Alt tarafı doğum olayını beceremeyen bu doktorların bulunduğu hastanede belki kalp ameliyatı yada beyin ameliyatı yapılıyor. .Allah korusun orda ameliyat olanları. .

Ilk dogum ne alaka ya. Onun sorumlulugunu bile alamiyorsa yirtsin atsin o diplomayi.

Benim kuzenim de zeynep kamilde dogum yapmisti, tamamen kendiyle alakali olarak dogumu kolaydi ama dogumdan sonrasi facia. Bir yatakta iki kisi yatmislar! Ayrica bir pazar yeri kadar kalabalikmis. Yanina refakatci de almamislar ve bebegi uzun sure emmemis, bu duruma da kimse mudahale etmemis.

yok ama ozel3 gidicem sanirim

Hayir burda (baska sehirde)soyle bi durum var kadin dogum hastanemiz oldugu icin kalan dogumlar paylasilmis durumda. Fakultede sadece yuksek riskli hastalarin dogumu yaptiriliyor devlet hastanesinde ilk dogum yapilmiyor sezryn dahil. Ilk dogum icin kadin dogum hastanesine yonlendiriliyor hastalar..

Hasta yukunu paylasmak icin belirlenen merkezler var komplikasyonla karsilasma ve onlem alma konusunda kadin dogum ve fakultenin yeri tartisilmaz.. sanirim o tarafta da oyle bi durum var..
Bazen yapilmamasi yetenekle becerememekle alakali degil.. kamu hastaneler birligi ve fakulteler duzenli toplantilarla gorev sorumluluk dagilimi yapiyorlar hastane sartlarina nobetci aktif icapci sayisina gore

Devlet hastanesi iste baska sehirlerde nasil bilmiyorum ama istanbulda kabus gibi! Paran yoksa degerin yok annem boyun fitigi ameliyati oldu doktor ameliyat olmazsan felc kalirsin dedi ama devlet hastanesi bize 6 ay sonrasina ameliyat icin gun verdi mecburen ozelde oldu ameliyat. Felc olma tehlikesi olan bir hastaya nasil 6 ay sonraya ameliyat veriliyo??

Cok haklisiniz..lakin ayni durumda ayni tehlikeler icinde ameliyat olacak o kadar cok hasta var ki.. devlet hastanesinde belli kapasitenin uzerinde ameliyat hem personel hem doktor azligindan yapilamiyorken uzun siralarin olusmasi kacinilmaz malesef..
Hastalarin hepsini ameliyattan sonra gozlemleyecek yataginin olmamasindan vs bahsetmedim bile.. acilde yogun bakim yeri bekleyip baska sehirlere gondermek zorunda kaldigimiz ya da acil sartlarinda takip ettigimiz cok fazla hasta da var.. Durum hem hasta yakini hem hastalar icin zor ama inanin saglik calisanlari da ayni durumlardan sikayetci.

Hönkkk diye tepki vermek istiyorum. Kaçıncıyi dogurtuyorlarmis?

bilmiyorum ki 184 bimere danistim bana geri döndüler ve bunun mantiksiz olduğunu soylediler yani 2. dogumsa ok ama ilkse Hayır denmesi hicbir kuralda yokmuş

bilmiyorum ki 184 bimere danistim bana geri döndüler ve bunun mantiksiz olduğunu soylediler yani 2. dogumsa ok ama ilkse Hayır denmesi hicbir kuralda yokmuş

Siz mesaji almis olmalisiniz :) mantik yoksa ve boyle bi karar varsa ikinizin sagligi acisindan baska bi hastaneye basvurmaniz en sagliklisi

Uzun sürüyor herhalde ilk doğumlar ve daha zor oluyorlar. Ama çok mantıksız.

İlk çocuğu evde doğurmak kadın sağlığı açısından daha mı faydalıymış. pes artık bu nedir ya ilkini doğurtmam üçüncüde belki falan

Esenyurtta dogum yapmayin zaten, felaket bir hastaneymis. Acil bir durum olsa (olmaz umarim da) ne bos kuvez bulabilirsiniz ne mudahale edecek doktor. Istanbulun en yogun ve kalabalik hastanelerinden biri... eger devlet istiyorsaniz ve eviniz yakinsa avcilar devlet hastanesini deneyin bir de orasi daha sakin.

Siz mesaji almis olmalisiniz :) mantik yoksa ve boyle bi karar varsa ikinizin sagligi acisindan baska bi hastaneye basvurmaniz en sagliklisi
tabiki aralarda da belirttim baska hastahane olacak tabiki ,ben sebebini merak ettim sizden ve bimerden ayri bilgi aldım. . ne diyim allah durumu olmayanin yardımcısı olsun.

çok pis bir hastahane orası yapsalarda yapmayın..
devlet hastanesi ve yakın diye gitmiştim bir kere muayene bile olmadım çıktım sıra beklemeye bile tahammül edemedim kokudan..
medilife temiz ve iyi bir yer bir bakın isterseniz..

Bazi devlet hastaneleri ilk dogum sezeryan olcaksa o dogumu gerceklestirmiolar...bende de ole oldu genital sigil cikti hamileyken ve sezeryan olmak zorunda kaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…