- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
yok ama ozel3 gidicem sanirimBahsettiginiz hastanenin yakininda kadin dogum hastanesi var mi?
Bi arkadasim ilk bebegi icin zeynep kamile gitmisti. Cok zorlanmis sancisi yokmus normal doguma almislar. Sancisi yokken zorlamislar hic dogum yapmadim bilmiyorum neler yasadigini sonra kocasini istemis cagirmislar beni baska hastaneye gotur demis arkadasim. Zar zor ozel bir hastaneye gitmislar tabi basta almamislar baska bir hastaneden geldikleri icin ama en sonunda sezeryanla dogum yapti ozel hastanede.
yok ama ozel3 gidicem sanirim
Devlet hastanesi iste baska sehirlerde nasil bilmiyorum ama istanbulda kabus gibi! Paran yoksa degerin yok annem boyun fitigi ameliyati oldu doktor ameliyat olmazsan felc kalirsin dedi ama devlet hastanesi bize 6 ay sonrasina ameliyat icin gun verdi mecburen ozelde oldu ameliyat. Felc olma tehlikesi olan bir hastaya nasil 6 ay sonraya ameliyat veriliyo??Ilk dogum ne alaka ya. Onun sorumlulugunu bile alamiyorsa yirtsin atsin o diplomayi.
Benim kuzenim de zeynep kamilde dogum yapmisti, tamamen kendiyle alakali olarak dogumu kolaydi ama dogumdan sonrasi facia. Bir yatakta iki kisi yatmislar! Ayrica bir pazar yeri kadar kalabalikmis. Yanina refakatci de almamislar ve bebegi uzun sure emmemis, bu duruma da kimse mudahale etmemis.
Devlet hastanesi iste baska sehirlerde nasil bilmiyorum ama istanbulda kabus gibi! Paran yoksa degerin yok annem boyun fitigi ameliyati oldu doktor ameliyat olmazsan felc kalirsin dedi ama devlet hastanesi bize 6 ay sonrasina ameliyat icin gun verdi mecburen ozelde oldu ameliyat. Felc olma tehlikesi olan bir hastaya nasil 6 ay sonraya ameliyat veriliyo??
bilmiyorum ki 184 bimere danistim bana geri döndüler ve bunun mantiksiz olduğunu soylediler yani 2. dogumsa ok ama ilkse Hayır denmesi hicbir kuralda yokmuşHayir burda (baska sehirde)soyle bi durum var kadin dogum hastanemiz oldugu icin kalan dogumlar paylasilmis durumda. Fakultede sadece yuksek riskli hastalarin dogumu yaptiriliyor devlet hastanesinde ilk dogum yapilmiyor sezryn dahil. Ilk dogum icin kadin dogum hastanesine yonlendiriliyor hastalar..
Hasta yukunu paylasmak icin belirlenen merkezler var komplikasyonla karsilasma ve onlem alma konusunda kadin dogum ve fakultenin yeri tartisilmaz.. sanirim o tarafta da oyle bi durum var..
Bazen yapilmamasi yetenekle becerememekle alakali degil.. kamu hastaneler birligi ve fakulteler duzenli toplantilarla gorev sorumluluk dagilimi yapiyorlar hastane sartlarina nobetci aktif icapci sayisina gore
bilmiyorum ki 184 bimere danistim bana geri döndüler ve bunun mantiksiz olduğunu soylediler yani 2. dogumsa ok ama ilkse Hayır denmesi hicbir kuralda yokmuş
tabiki aralarda da belirttim baska hastahane olacak tabiki ,ben sebebini merak ettim sizden ve bimerden ayri bilgi aldım. . ne diyim allah durumu olmayanin yardımcısı olsun.Siz mesaji almis olmalisiniz :) mantik yoksa ve boyle bi karar varsa ikinizin sagligi acisindan baska bi hastaneye basvurmaniz en sagliklisi
evet onu biliyorum da normal de olmuyormus he olmasi da onemli degil tabi ilginç geldiBazi devlet hastaneleri ilk dogum sezeryan olcaksa o dogumu gerceklestirmiolar...bende de ole oldu genital sigil cikti hamileyken ve sezeryan olmak zorunda kaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?