merhaba, bugun devlette kafama gore bir doktor buldum sonunda ve az evvel muane oldum. dr bana hastahanenin ilk doğum ve sezeryan dogumlari yaptirmadigini soyledi hastahane politikasiymis.. bu sizce mantıklı mi? cok saskinim.. 184 u aradim sordum bilgi vrrilecekmis ilerleye saatlerde.. ama karsilasan oldu mu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk dogumu kabul etmeyen hastahane..
- Konu Sahibi sibelizim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- esenyurt devlet
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
evet cok kalabalik ama dogum yapanlar cok memnun bundan dolayi istemistim zaten.Esenyurt devlet hastanesi sanırım öyle etiketlemişsiniz. Bildiğim kadarıyla çok ama çok kalabalık bir hastane orası.
- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
O civarda Esencan Hastanesi var özel,Pazar ve resmi tatillerde doktor bulunuyor her daim,temizde bir hastane,dilerseniz birde oraya bakın,bakmadıysanız tabi. Esenyurt Devlet hastanesi hakkında iyi şeyler duymadım,kalabalık,pis deniyor genelde ama doğum bölümü nasıldır bilemiyorumevet cok kalabalik ama dogum yapanlar cok memnun bundan dolayi istemistim zaten.
sebeb neymis?Ben duymuştum bizim burdaki doktorda yapmiyo ilk doğumu
Şakacı bir hastane aynen!
Güvenmiyorlar demek ki kendilerine
Başka yere gidin bence
Zaten doğurmuş bilen kendi kendine doğurabilecek birini doğurtacaklarmış sadece
Bir de devlet hastanesi mi
Bir şey yazacağım şimdi olmayacak
olmazsa oyle yapacağımHiç duymamıştim çok ilginç. Telefonla degil, sağlık bakanlığına ve bimere mail atarak dilekçe ile sorun. Cevap vermek zorundalar.
- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
Bi arkadasim ilk bebegi icin zeynep kamile gitmisti. Cok zorlanmis sancisi yokmus normal doguma almislar. Sancisi yokken zorlamislar hic dogum yapmadim bilmiyorum neler yasadigini sonra kocasini istemis cagirmislar beni baska hastaneye gotur demis arkadasim. Zar zor ozel bir hastaneye gitmislar tabi basta almamislar baska bir hastaneden geldikleri icin ama en sonunda sezeryanla dogum yapti ozel hastanede.
esencanda sureyya hanimin da takibindeyim ama orada da mesela normal dogumsa bile sezeryana aliyorlarmis.O civarda Esencan Hastanesi var özel,Pazar ve resmi tatillerde doktor bulunuyor her daim,temizde bir hastane,dilerseniz birde oraya bakın,bakmadıysanız tabi. Esenyurt Devlet hastanesi hakkında iyi şeyler duymadım,kalabalık,pis deniyor genelde ama doğum bölümü nasıldır bilemiyorum
tabiki ama o neden nedir onu merak ediyorum... yine orada olan ve orda dogum yapmis bir kadin bana sadice ebeler giriyor doguma dr zorda birsey olursa geliyor ama cok hasta kabul etmiyor arastirmaya yonlendiriyorlar dediBöyle birşeyi ilk defa duyuyorum.
Ama yaptırmıyorlarsa da ısrarcı olmanın anlamı yok, demek ki bir nedeni var.
Neden kendinizi riske edeceksiniz ki başka hastane bakmalısınız.
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Anladım. Peki doktorunuzla konuştunuz mu? Bu konuda fikri ne? Normal doğum istediğinizi söylediniz mi? Bilemiyorum bende son ana kadar normal doğum diye düşünüp,kendimi ona hazırlamışken sezeryan doğum yaptım,ilk bir kaç gün loğusa psikolojisinden olsa gerek üzülmüştüm ama şimdi umurumda değil,kızım sağlıklı ya gerisi yalan. Ki benim doktorum hastanedeki diğer uzmanın aksine ( hastaları suyu gelmeden gün belirleyip gidiyorlardı doğuma) ,normal doğumu destekleyen,mümkün mertebe normal doğum isteyen bir doktordu ama olmadı.esencanda sureyya hanimin da takibindeyim ama orada da mesela normal dogumsa bile sezeryana aliyorlarmis.
allah bagislasin ,sezeryana karsi degilim ama zaruriyet yokken sirf bitsede gitsek diye sezeryan yapan doktorlardan hoşlanmıyorum. doktor ile uzun uzun konusamadik malum devlet yogunlugu ve daha cok erken .. mesela dese ki catin dar vs eyvallah sezeryana asla karsi degilim. saglikli olsun da.. bu aeada bimerden aradilar acil dogumu kabul etmek zorunda olduğu ama sezeryani etmeyebilecegini teçhizatı olmayabilecegini ama ilk dogumsa burda olmaz diye birsey olmayacağını hastahane ile irtibata gececeklerini soyledilerAnladım. Peki doktorunuzla konuştunuz mu? Bu konuda fikri ne? Normal doğum istediğinizi söylediniz mi? Bilemiyorum bende son ana kadar normal doğum diye düşünüp,kendimi ona hazırlamışken sezeryan doğum yaptım,ilk bir kaç gün loğusa psikolojisinden olsa gerek üzülmüştüm ama şimdi umurumda değil,kızım sağlıklı ya gerisi yalan. Ki benim doktorum hastanedeki diğer uzmanın aksine ( hastaları suyu gelmeden gün belirleyip gidiyorlardı doğuma) ,normal doğumu destekleyen,mümkün mertebe normal doğum isteyen bir doktordu ama olmadı.
- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
merhaba, bugun devlette kafama gore bir doktor buldum sonunda ve az evvel muane oldum. dr bana hastahanenin ilk doğum ve sezeryan dogumlari yaptirmadigini soyledi hastahane politikasiymis.. bu sizce mantıklı mi? cok saskinim.. 184 u aradim sordum bilgi vrrilecekmis ilerleye saatlerde.. ama karsilasan oldu mu
Bence doktorlari tecrubesizdir ondan kabul etmiyorlardir yoksa oyle bir yasa/politika oldugunu hic sanmam. Sezaryen yapabilmeleri icinde zaten gerekli alt yapi ve uzman doktorun olmasi gerekiyor bunlar yoksa onuda yapamazlar, zaten boyle bir hastaneye sizde gitmek istemezsiniz emin olun.