Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bizimde haftaya doğum günümüz var ama ben evde çok kalabalık bir parti yapmayı düşünmüyorum..dışarda yapsammı diyorum cafe tarzı bir yerde..kalabalık aileyiz e arkadaşlarda var bilemiyorum ne yapsam..
belkide sadece annem kayınvalidemlerle minik bir parti yaparım evde kendi aramızda..
bende evde yapmayı düşünüyorum kısmetse.. annemler kayınvalidem, eltilerim, görümcem gelecekler... 7,8 tanede çocuk olacak.. salonda bebeğimin resimlerinin olduğu bi slayt sürekli dönsün istiyorum.. ama arkaya fon müzik bulamadım daha.. misafirlere hediye etmek için, küçük küçük sabunlar bulmuştum netten, üzerinde bebişin resmini koyuyolar.. ama eşim netten bişi almıyo malesef... biraz pimpiriklidir.. ben oğlumun resimleri olan bi takvim yapacam, onları veririz diyo.. kendi ayarlıcakmış bakalım.. kırtasiyeden karton aldım renk renk.. kocaman bir yapıcam üstüne.. kapıya falan asacağım.. elimden gelir o tür kesme biçme işleri... ama konuklara ne ikram edeceğim yiyecek olarak, işte onu bilmiyorum acil bi menü oluşturmam lazım
Ben çok güzel hazırlanmıştım.
Güzel bir doğum günü pastası yaptırmıştım.
Değişik kıtır bi hamur üzerine muz kivi ve jöle ile hazırlanmış bir atımlık tatlılar yapmıştım.Salatalar,kanepe,tauk göğsü bir sürü şey yapmıştım.
Balonlarla evi süslemiştik.Ve süslerle.
Ellerimle doğum gününde dağıtmak için süsler hazırlamıştım lavantalı.
Kendi fotoğrafının olduğu 2010 yılı takvimini yaptırmıştım.
İşte böyle hazırlanmıştık biz
arkadaslar ben cok ozenerek hazirlanmistim bizimkine hem buyuklere hem kucuklere hitab eden bise olmustu
kocaman bir pankart hazirladim ilk olarak buyuk bir bez parcasindan dogum gunun kutlu olsun kizim yazili
ozel el emegi davetiyeler yaptim
kendim bir logo dizayn ettim kizimin adi ve kocaman 1 yazili bu logoyu butun su ve icecek siselerine marka gibi yapistirdim
ayni konsepte pasta ve seker hamuru kurabiyeleride tasarladim
daha sonra buyukler icin resim cektirme panosu yaptim hani kafasi delik olupta kafanizi cikarip resim cektirdiklerinizden komik gelin ve damatli misafirler cok eglendi resim cektiriken
ayrica kizimin adinin yazili oldugu dogum gunu hatirasi arka planli resim alani olusturdum tipki istanbul hatirasi konseptinde
kartondan kocaman ruzgar gulleri yaptim ve acik havada cimenlere sapladik goruntu mukemmeldi
cocuklar icin minik hediye alani yaptim renkli paketlere sarili
cocuklar icin yuz boyama aktivitesi falan gibi oyunlar hazirladim
atlarda vardi cok degisik oldu hepsi tek tek kendi el emegimdi ve daha bircok sey cok eglendim bende yaparken ilkler hep ozeldir sonucta... ve daha ufak tefek bircok detay :))
sarıböcek ve laramina, çok güzel geçirmişsiniz doğumgünüzü gerçekten :) çok yaratıcı..ilgiyle okudum.. sarı böcek, bende takvim yaptırmayı düşünüorum da, nasuıl yaptırdın sen... masa mı, duvar mı? her sayfada resmi mi vardı bebişinin... beğendiler mi ve senin içine sindi mi...
laramina arkadaşım, logo olaynı nasıl yaptın.. kartondan mı ve ne ile yapıştırdın.. ayrıntılı yazar mısın rica etsem? Bir de kızlar ben slayt yaptım edizin resimlerinden, ama arkasına nasıl bir müzik koyacağıma karar veremedim... aklımda candan erçetinin melek parçası var ama değişik hareketli müziklerde olabilir ama ne?
logoyu sana resim olarak fikir olsun diye ekliyorum ben logoyu bilgisayarda yapip ciktisini aldim ve kartonlara yapistirdim
ayrica pastayi uflerken kizima ayni logodan beyaz tisorte baski yaptirdim ve altina ciceklerden kalan tullerden mini pembe renkli bir balarin etegi yapip onu giydirdim cok guzel oldu tisortun baskisi be icecek siselerinin baskisi resimle ekte :))
kızımın ilk doğum günün de kendi resminin olduğu kocaman bir pasta yaptırmıştık.
evimizi süsledik balonlar ve süslerle
kızıma cicler gydirdim
ve çok çok kabalaık misafirlerimizle doğum günümüzü kutlamışdık.
ikinci doğum günüm çok sadeydi sadece dedelerimiz annane babanne halka teyze çok sevdiğim arkadaşım haricinde kimse yokdu.
üçüncü doğum günümüzde bir güzel kelebek kanadı almayı düşünüyorum kışa geliyor bizim doğum günmüz ama bulabilrsem birde beyaz bir elsi istiyorum. tabi yine evimizi süslücez çünkü artık büyüdü ve herşeyin farkında bu yıl daha çok eylenecektir.