Bol bol dinlen su iç badem ananas ceviz ye Allah pozitif sonuç alacağın günü göstersin . İnsanlara bakma herkeste tutacak ya da onda tutmadı bende de tutmayacak düşünme . Benim 5.gün embriyoydu transfer sonrası burada okuduğumda pozitif olanların ağrısı olmuştu bende hiç ağrı olmadığı için üzülüyordum çok şükür pozitif sonuç aldım Allan sana da nasip etsinHerkese merhaba
Ilk tüp bebek denemem 3. Gün embriyosu transfer edildi (taze ).
Tabii ki her bünye farklı herkesin hikayesi ayrı ama yine de bekleme sürecinde oldugum icin ve moral de cok önemli oldugu icin belki burda birileri de benimle aynı durumdadır ve pozitif sonuçlanmıştır yazar diye başlık açtım
Hikayenizi benimle paylaşır mısınız?
Hayırlısı böyleymiş demek ki rabbim hicbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahBen 3 tane dondurulmuş transfer olmuştum ilk denemede 2 si kaliteliydi maalesef tutmadı
Su badem ceviz ananasBol bol dinlen su iç badem ananas ceviz ye Allah pozitif sonuç alacağın günü göstersin . İnsanlara bakma herkeste tutacak ya da onda tutmadı bende de tutmayacak düşünme . Benim 5.gün embriyoydu transfer sonrası burada okuduğumda pozitif olanların ağrısı olmuştu bende hiç ağrı olmadığı için üzülüyordum çok şükür pozitif sonuç aldım Allan sana da nasip etsin
Aminnnn inşallah rabbim her isteyene nasip etsin. Sen de inşallah sağlıkla huzurla kucağına alBol bol dinlen su iç badem ananas ceviz ye Allah pozitif sonuç alacağın günü göstersin . İnsanlara bakma herkeste tutacak ya da onda tutmadı bende de tutmayacak düşünme . Benim 5.gün embriyoydu transfer sonrası burada okuduğumda pozitif olanların ağrısı olmuştu bende hiç ağrı olmadığı için üzülüyordum çok şükür pozitif sonuç aldım Allan sana da nasip etsin
Amin inşallahHayırlısı böyleymiş demek ki rabbim hicbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Test günü haberleşelim ve guzel haberler verelim inşallah birbirimizeAynı durumdayız ben de ilk kez transfer oldum 7 ağustosta. 3. gün embriyosuydu ve 2 adet transfer edildi. Embriyolog birinci kalite dedi. İnşallah ikimiz de pozitif sonuçlarla karşılaşıp bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Sonucunuz nasıl merak ettim bende 3. Gün 2 ad embriyo transferi oldum 12 ağustostaAynı durumdayız ben de ilk kez transfer oldum 7 ağustosta. 3. gün embriyosuydu ve 2 adet transfer edildi. Embriyolog birinci kalite dedi. İnşallah ikimiz de pozitif sonuçlarla karşılaşıp bebişlerimizi kucağımıza alırız.
3. Gün embriyosu bence kesinlikle 6. Günde çıkmaz en erken 8. Gün yapmalısınızKızlar 2 eylülde 3. Gün embriyolarımız transfer oldu, kan testine kadar evde test yapmayacaktım ama dayanamadım dün akşam (6.gün)yaptığım test negatif çıktı erken mi yaptım sizce desteğine ihtiyacım var
Biraz olsun içime su serptiniz Allah razı olsun3. Gün embriyosu bence kesinlikle 6. Günde çıkmaz en erken 8. Gün yapmalısınız
Aynen insan sabredemiyor bir kaç gün bekleyin siz daha sonra yapınBiraz olsun içime su serptiniz Allah razı olsun, sabırsızlık merak işte keşke yapmasaydım dedim daha sonra ama iş işten geçti
Birkaç gün sonra hayırlısıyla inşallah çift çizgiyi görebilirimAynen insan sabredemiyor bir kaç gün bekleyin siz daha sonra yapın
Bence erken cunku beta hormonu bu kadar sürede idrara karışmazKızlar 2 eylülde 3. Gün embriyolarımız transfer oldu, kan testine kadar evde test yapmayacaktım ama dayanamadım dün akşam (6.gün)yaptığım test negatif çıktı erken mi yaptım sizce desteğine ihtiyacım var
Umarım dediğiniz gibidir negatif çıkmasına hiç hazır değilmişim onu anladımBence erken cunku beta hormonu bu kadar sürede idrara karışmaz
Guzel haberler verirsiniz inşallahUmarım dediğiniz gibidir negatif çıkmasına hiç hazır değilmişim onu anladım
Yukselmiyebilir 12 gun kan tekrar verirsin bir umut bellide olurMerhaba bana 3.gun embriyosu transfer edildi . Alerjim nedeniyle 7.gun kan vermem gerekti ve beta hcg ye de baktirdim. Sonuç 0.630 cıktı. Sizce erken kan testi olduğu icin mi negatif cikti yoksa bebeğim tutunmamismidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?