Gelinlik Modelleri ilk denediğim gelinlik

kale07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
239
0
116
Malatya
kızlar, 1,5 ay boyunca nişan için abiye arayan ben ilk denediğim gelinliği beğendim ve almayı düşünüyorum sizce nasıl? biraz tombişim ama :34:

Eklentiler

• $GRNT02~1.jpg
    $GRNT02~1.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 88
Sen bilirsin canım ama, kabarıklığı biraz daha az olan bir gelinlik seçmeni öneririm. Kilon olduğu için, seni daha kilolu göstermiş bence:34:

gelinliğinin rengive kumaşı iyi görünüyo. alt kısımda iyi ama üst özellikle göğüs kısmı biraz büyük göründü gözüme fotoda uzaktan çekilmiş daha yakından olsa iyi olurdu

bu ilk deneme idi sanırım gerekli düzenlemeler yapılırsa göğüs kısmı öyle durmayacaktır zira resimde gercekten büyük çıkmış :17:

Kilonuzu dert etmeyin, gelinliğin yakışacağı bir vücudunuz var. Yalnız, doğru kesimi seçmeniz önemli. Bence arkadaşların göğüs kısmı ile ilgili gözlemine neden olan, straples yakayı aşırı yukarı çekmeniz ve gerdanınızı kısaltmanız. Dekolte vermek istemiyorsanız, straples giyinmeyin kuzum :D şahsi zevkim zaten straples gelinlikten artık gına geldiğidir. Kayık yaka, yumurta kol vs vs. bir sürü çeşit model var. Tabii hazırını nasıl bulacaksınız onu bilemiyorum ama, şöyle omuzlarda kaliteli bir dantel kullanan gelinlikler çok daha güzel yakışacaktır.

plus-size-wedding-dresses11.jpg

Plus_size_wedding_dress_strapless_detachable_strap.jpg

custom-made-luxury-wedding-dress-plus-size-wedding-dres-4e8e5.jpg

Son düzenleme:
İlk deneme olduğu için daha duygusal bakıyorsunuzdur belki. =) Bence biraz daha araştırmadan almayın derim.Ne kadar içinize sinerse sinsin.Sonra bir model görüp beğenirsiniz niye daha bakmamışım diye düşünürsünüz.Arkadaşların dediği gibi göğüs kısmı biraz büyük durmuş ve gelinliğin etek kısmının sol tarafında ki parlaklıklar gelinliği biraz basit göstermiş.Şahsi fikrim elbette.Öyle kilolu falan değilsiniz gelinlikten ötürü öyle olduğunu düşündüm ben. =)​

bence güzel model canım duvağın özellikle çok beğendim,arakadaşların dediği gib benim de gözüme çarptı o göğüs kısmı.....Henüz vaktiniz varsa eğer bence başka modellerede bakın....Allah gönlünüze göre versin...

gelinlik gerçekten çok hoş ama ben de arkadaşlara katılıyorum başka gelinlikler de dene ve altı çok kabarık olmayan bir şey tercih etmeye çalış bu benim gelinliğim 44 beden ve gayet iri göğüslerim vardır

$IMG_a.jpg

Kilonuzu dert etmeyin, gelinliğin yakışacağı bir vücudunuz var. Yalnız, doğru kesimi seçmeniz önemli. Bence arkadaşların göğüs kısmı ile ilgili gözlemine neden olan, straples yakayı aşırı yukarı çekmeniz ve gerdanınızı kısaltmanız. Dekolte vermek istemiyorsanız, straples giyinmeyin kuzum :D şahsi zevkim zaten straples gelinlikten artık gına geldiğidir. Kayık yaka, yumurta kol vs vs. bir sürü çeşit model var. Tabii hazırını nasıl bulacaksınız onu bilemiyorum ama, şöyle omuzlarda kaliteli bir dantel kullanan gelinlikler çok daha güzel yakışacaktır.

aslında gelinlik konusunda

aslında gelinlik konusunda çok bilgi sahibi değilim dolayısı ile de fikrim yok biraz daha model bakabilrim. tavsiyelerin için teşekkür ederim :40:

altı çok hoş katt katt çok hoşuma gitti

türkiyede çok büyük zorluk var gelinlik konusunda. mağazalara gidiyorsunuz, sanki tüm türkiye 90-60-90 ve straples giyinmek istiyor. bunun haricinde model üreten yok. vücut tipinin gerekliliklerine göre gelinlik bulmak neredeyse imkansız. sadece diktirme şansınız var, onda da sonucun ne olacağı belli olmadığı için insanlar risk almak istemiyor.

yalnız, şöyle bir seçenek olabilir, mesela modelinde dantel olan bir straples gelinliğe kol ve yaka ekletilebilir. isterseniz şu başlığa bir göz atın, straplese alternatif kesimler paylaşılmıştı...
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...lik-sevmeyen-sadece-miyim-koca-turkiyede.html

siz büyük beden değilsiniz o ayrı, ama mesela büyük beden bayanlar için gelinlik üreten yerler olmalı. ne yani tüm insanlar zayıf olmak zorunda mı...

eğer dekolte vermek istemiyorsanız straplez giymeyin
ama böyle yukarı kadar üstü zorla çıkarılmış gelinklik almayın,yaptırmayın bence çünkü çok kötü duruyor
etek kısmı da hoş değil
bence asla almayın,özellikle böyle yüksek straplezler asla almayın ,başka modeller deneyin

benimde hoşuma gitmedi. biraz araştırıp başka modeller deneyince emin ol sende beğenmeyeceksin. çünkü insan ilk denediği gelinlikten çok etkileniyo. beğenin sadece buna bağlı bişey. ama gez dolaş aklın hala ondaysa git hemen al.

plus-size-wedding-dresses11.jpg

Plus_size_wedding_dress_strapless_detachable_strap.jpg

custom-made-luxury-wedding-dress-plus-size-wedding-dres-4e8e5.jpg

cnm ilk 3 fotodoki gelinlikler hoş hoş )herçi 3 resimde 2 gelinlik var= hem bendi ince gösteriri hem asil bir tarzı var istersen biraz daha ekleme yaptırırsın duvak vb.. ama insanın üzerinde asil duran gelinlik olmalı derim...

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. sanırım dediğiniz gibi duygusal yaklaştım. haftasonu başka bir mağazada gelinlik baktım ordakiler de okadar güzeldiki doğru dürüst karar veremedim 1 tanesini ayırdım ama 2 saat gelinlik denemiştim sıradakileri bekletmemek için :26: en kısa zamanda onuda paylaşıcam sizinle :61:

Back