Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ilk dekorasyon tecrübem yardım edinnnn:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
yaaaa çok güzel lütfen yardımcı olun o fotoğraftaki ara taştan istiyorum. nereden alırım? malzeme nedir? kullanışı nasıldır? kullanan yok mu????

Kullanılışı bildiğin fayans gibi. Bir çok yapı market ve fayanscılarda var. Elbette oturduğun ilde vardır fayanscı gezmen lazım canım. Onlara mozaik diyolar. Fayanstan tek farkı tek tek yapışmış gibi duruyo, aslında fayans gibi bütün halde yapıştırılıyo

Son düzenleme:
onu biliyorum:) çok fazla seramikçi de gezdim. beğendiğim küçük küçük olması değil. nasıl öyle ışıltılı duruyor?? nasıl bir malzeme?? onu merak ettim. cam olanlar artık çok klasik bence. farklı bir şey arıyorum. ama yine de teşekkürler.

kızlar öneri almak istiyorum...bu iki tezgahtan hangisi uyar beyaz dolaplara. 3. alternatif olarak beyaz da olur ama çok mu beyaz olur acaba gerçi dolap kulpları gri olacak . lütfen yardımcı olun karar vermeme:KK43:

bence daha farklı modeller de düşünün derim.sırf iki modele odaklanmayın

bu iki mutfağın tezgah arası malzemesini bilen varmı birde cam mozaik tezgah arası yaptırsam derz dolgu çok kullanıldığı için cam mozaikte derz dolgu zamanla sararırmı kullanan varsa cvp yazarsa sevinirim

ben evime hem gergi tavan hem tezgah arası cam yaptırdım. değişik oldu açıkcası, biraz havalı, biraz fazla dikkat çekici gibi, mutfağım sanki daha şık oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
X