Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koyu renk duvarları açık renge döndürmek zor olur mu birde? kaç kez boyamak gerekir?
iki renk fikrine soğuk bakma bence resme baktım hoş duruyoroya çiçeği mobilyalara da çok uydu.
2 renk yaparsam resimdeki şekilde düşündüm.
ama tek renk seçersem oya çiçeği nasıl olur bilemedim.
iddalı renklerin aynı yerde olması iyi bir dekorasyon gerektirir. Bir tek salonunu yaptırablirsin çok ayak altında olmayacağı için sıkılmazsın, misafirin falan geldikçe oturuluyor ya o zaman eşyalar ve ortam zaman aşımına uğramıyor. Ben de bir tek salonumdaki eşyalardan sıkılmadım mesela.eşim mavi istiyor. mavinin her tonuna baktık birlikte. ama mobilyalarımızla pek uyduramadık.
mobilyalara uyan renkler olarak şunlar şunlar olabilir dedik;
dyo'nun sitesinden;
1. renk oya çiçeği
2. renk alaçatı
Eki Görüntüle 1763989
iki renk fikrine soğuk bakma bence resme baktım hoş duruyor
bu evin şu aan ki halimi canımeşyaları bak bir de :)
Eki Görüntüle 1763994
iddalı renklerin aynı yerde olması iyi bir dekorasyon gerektirir. Bir tek salonunu yaptırablirsin çok ayak altında olmayacağı için sıkılmazsın, misafirin falan geldikçe oturuluyor ya o zaman eşyalar ve ortam zaman aşımına uğramıyor. Ben de bir tek salonumdaki eşyalardan sıkılmadım mesela.
bu evin şu aan ki halimi canım
hmm şuanki halini bilmediğim için ona yorum yapamam ama bu resimdeki renkler güzel benceyok, dyo nun sitesinden bir resim seçim, duvar renklerini değiştiriyorsun.
oradan kayıt ettim.
evin şu anki renklerini ben beğenmedim.
Ben büyük odalarda bu tarz renkleri çok yakıştırıyorum,tabi eşyalar da etkili. Ama evim ufak olduğu için hiç cesaret edemem. Bir tane defterim var,unutmamak için ıvır zıvır şeyler yazıyorum :) Marshall damla sakızı da yazmışım,boya yaparsak aklımda bulunsun diyeeşyaları bak bir de :)
Eki Görüntüle 1763994
Ben de açık kullandım genelde. Hatta renk kataloğundan 1 ton açık çıkıyor duvarlar. En azından ben öyle tecrübe ettim şimdiye kadar.ev 2+1.
salon hem misafirlik hem günlük olacak.
aslında problem, evdeki tüm odalarda çift renk kullanılmış şu anda. ve 2. renk çok koyu.
onu açık renge çevirmek de zor olacak.
o yüzden koyu duvarları koyu renkle, açıkları açık renkle mi değiştirsem diyorum, yoksa tümden koyu rengi deneyip risk mi alsam diyorum.
ama deneyen arkadaşlar da memnun değiliz dediler tek koyu renk için.
Eki Görüntüle 1764040
Bu fotograf yardımcı olur mu bilemem benim iki odam 2 renk boyadık evimde perdelerimde kapalı 2 sene oldu sıkılmadım daha öncede okyanus mavisi koyu bir mavi yapmıştık uzun seneler kullandık
Güneşin direk geldigi pencerenin karsısı duvarı koyu boyarsanız parlama yapar koyu renk belli etmez kendinigüzel duruyor çok.
sanırım ben de 2 renge doğru gidiyorum.
en azından içimde kalmasın bir deneyeyim diyerek.