Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ilk dekorasyon tecrübem yardım edinnnn:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım bende yeni evlenicem .mutfak dolaplarım benimde beyaz sana ilham aldığım modelleri göstermek istedim :)fikir olur diye.. $543373_411749868858336_1608911728_n.jpg $421803_10200667985042887_1502319475_n.jpg

canım 2. tam yaptıracağım gibi ama birincinin de tezgah arasını beğendim onu o şekilde siyah yapsam nasıl olur

Bende çok kararsızım canım daha yapılmadı dolaplarım . Ben beyaz dolap ,siyah tezgah yaptırıcam fayansınıda 2. Resimdeki karışık renkli olan fayansın daha değişiğini buldum ondan yaptırıcam. Bence tezgahı siyah düşünüyosan fayansı siyah yapma boğabilir öyle. Tabi benim fikrimce :)

Bende çok kararsızım canım daha yapılmadı dolaplarım . Ben beyaz dolap ,siyah tezgah yaptırıcam fayansınıda 2. Resimdeki karışık renkli olan fayansın daha değişiğini buldum ondan yaptırıcam. Bence tezgahı siyah düşünüyosan fayansı siyah yapma boğabilir öyle. Tabi benim fikrimce :)

tüm tezgah arası siyah ama davlumbazın arkası gri çelik duvar kağıdı olsa bugün evim şahane de gördm:) açmaz mı rengi biraz.

tüm tezgah arası siyah ama davlumbazın arkası gri çelik duvar kağıdı olsa bugün evim şahane de gördm:) açmaz mı rengi biraz.

senin zevkin canım ama bence karartır diye düşünüyorum. $2013-istikbal-beyaz-regina-hazır-dolap-trendleri.jpg böyle bişey bulabildim fikir için .ben bu mozaiklerden yaptırıcam $4ca8056a80dd825fdfd042ea42a545e0_198.jpg $68ace2f5e425ac8cf6271ca2c2b426bd_160.jpg
fikir senin canım sen kullanıcaksın.nasıl içine siniyosa öyle yaptır deerim benim tercihim bunlar :)

Zamanın ve sabrın varsa şöyle bir şey dene : )

Son düzenleyen: Moderatör:
karar verebildin mi canım :)

evet canım verdim.mutahitle konuştm parkeler çamsan seramikte sadece egeden olabilrmiş:KK43: bende duvarlar çakıltaşı parkeyi lareks fildişi(umarım katalogdaki gibidir griye çalıyordur) , tezgah arasını da ege seramiğin evo serisinden platin seçtim. tezgah siyah granit, dolaplar beyaz kulpları metal olacak. acaba alt dolapları da siyah mı diyeydim:)

seramik bu sence nasıl?

Eklentiler

• $ege seramik evoo.jpg
    $ege seramik evoo.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 405
ilk resimdeki mutfak tam hayalimdeki. bu resim nereden acaba? ara taşına bayıldım...... ama ben tezgahımı gri yapacağım. sizce nasıl olur?

bende o modeli yaptıracam canım ve gri tezgah bu senenin trendi güzel oluyor. siyah kadar şık durmuo ama daha yumuşak bir hawası war.

evet canım verdim.mutahitle konuştm parkeler çamsan seramikte sadece egeden olabilrmiş:KK43: bende duvarlar çakıltaşı parkeyi lareks fildişi(umarım katalogdaki gibidir griye çalıyordur) , tezgah arasını da ege seramiğin evo serisinden platin seçtim. tezgah siyah granit, dolaplar beyaz kulpları metal olacak. acaba alt dolapları da siyah mı diyeydim:)

seramik bu sence nasıl?

benim parkalerde çamsan malpe rengi :) güzel canım beğendim yapılınca daha güzel olur.güle güle kullan hepsinide.bende alt dolabı siyah düşündüm ama su lekesi çok belli oluyo dediler vazgeçtim :) çok zormuş ya ev dekorasyonu kalıcı olduğu için karar vermek zor oluyo :)

ilk resimdeki mutfak tam hayalimdeki. bu resim nereden acaba? ara taşına bayıldım...... ama ben tezgahımı gri yapacağım. sizce nasıl olur?

canım ben onu başka formlardan buldum.Ama aynı mozaiklerden var fayansçılarda bulabilirsin.güzel olur canım şimdiden güle güle kullan

benim parkalerde çamsan malpe rengi :) güzel canım beğendim yapılınca daha güzel olur.güle güle kullan hepsinide.bende alt dolabı siyah düşündüm ama su lekesi çok belli oluyo dediler vazgeçtim :) çok zormuş ya ev dekorasyonu kalıcı olduğu için karar vermek zor oluyo :)

ewet ya sitenn dolapları normalde altı siyah yapılıo ama ben de aynı sebepten beyaz dedim dolapları... umarım güzel bişey çıakr ortaya tek tereddütüm ara seramiğin katalogdaki rengi tutmaması

ewet ya sitenn dolapları normalde altı siyah yapılıo ama ben de aynı sebepten beyaz dedim dolapları... umarım güzel bişey çıakr ortaya tek tereddütüm ara seramiğin katalogdaki rengi tutmaması

canım katalogla canlı görmek çok farklı oluyo.ben banyo fayanslarımı katalogtan beğendim düz beyazdı ara bordörü gri yaldızlıydı parlak duruyodu.fayanslar geldi ve parlak değil anca ışıkla parlıyo $142.jpg $canakkale-seramik-vanity-beyaz1.jpg

haklısın ben de o yüzden fotoğrafın nereden olduğunu sordum. ara taşın malzemesini öğrenip araştırmak istiyorum. çok hoş görünmüş ışıl ışıl.

:2:
haklısın ben de o yüzden fotoğrafın nereden olduğunu sordum. ara taşın malzemesini öğrenip araştırmak istiyorum. çok hoş görünmüş ışıl ışıl.

Sanırım o mozaikler ışıklada parlarılmış galiba. Ama dediğim gibi birebir aynısını markasını bilmeden bulamayız . Benzerleri fayancılarda var . Birazda fiyatlı metrekaresi 350 tl den başlıyo. Büyük şehirde oturuyosan belki daha uyguna bulabilirsin canım :)

yaaaa çok güzel lütfen yardımcı olun o fotoğraftaki ara taştan istiyorum. nereden alırım? malzeme nedir? kullanışı nasıldır? kullanan yok mu????

X