çakıltaşı rengi var marşalın çok güzl bir renk bir de baddemi rengi hoş ama çakıl taşı daha güzel uyar parkene dolabına..
kızlar öneri almak istiyorum...bu iki tezgahtan hangisi uyar beyaz dolaplara. 3. alternatif olarak beyaz da olur ama çok mu beyaz olur acaba gerçi dolap kulpları gri olacak . lütfen yardımcı olun karar vermeme
yoo hiç te keskin olmaz aslında şimdi bi daha baktım da o da hoşmuş yaa parlıyo hemde aslında çok bi fark da yok gibi aralarında bu arada füme olanın tezgah arası da hoşmuş
mutfağım açık olacak o tezgah arasındaki taşlardan şöminenin üstüne düşünüyorum mutfakta da olursa abartılı olur yoksa ben de onu çok beğendim. tezgahta siyaha karar verdim de işte çok güzel bir ara seramik beğendim fümesi gayet ii siyahı nasıl olur bilemedim. yoksa tezgahı direk füme mi yapsam bunun için kararsız kaldımartı eğer siyahı kötü olursa resimdeki siyah seramiği koyarım sence ?
mum ışığı rengi vanilya rengide hoş olur ve siyah beyaz mutfak dolabına siyah renk tezgah uyumlu olur ve son olarak füme rengi de tezgah arasında güzel durur
tüm önerilerin için tşk edrm canım:) mum ışığı olabilir evet, siyah tezgaha füme seramik olur mu ki bilemedm:S
Koyu renk tezgahlar, üzerlerinde su izi çok kaldığından pek kullanışlı olmuyor. Bir de açık mutfak olacakmış, sizi oldukça uğraştırabilir diye düşünüyorum. Dolayısı ile, bence açık bir renk tezgah tercih edip tezgah alnında renkli bir şeyler kullanın. Şu anda anladığım kadarıyla dolaplar beyaz, zemin ve duvarlar da gri tonlarında oluyor. Bu renklerle gidecek pek çok alternatif bulunabilir zevkinize göre.
parkelerim gri tonlarında duvarlarım dyo çağıl rengi oda gri tonlarında mutfak dolaplarım beyaz tezgahım ve tezgah arası çimstone arcadia beyaz rengi.davlumbazım siyah evyem siyah bataryam siyah kulplarım parlak metal.mutfağım açık Amerikan dedikleri tarz koltuklarım koyu gri perdem pembe çiçekli zebra.belki sana da fikir olur diye yazdım.kolay gelsin
yorumun için tşk edrm benm de kafamda olan şey bu zaten. ama beyaz tezgahta siyah davlumbaz, ocak siyah kötü durmuo my. bataryanın siyah olması fikri hoşuma gitti bu arada
kötü durmadı tam ayarında oldu yan komşum alt kapakları siyah tezgahıda aynalı füme rengi var çimstone elvas rengi ondan yaptırmış ocağıda siyah cam olunca çok boğmuş üstelik elvas sakın yaptırma koyu tezgah çok problemli oluyor dedi bende o yüzden beyaz tezgah yaptırdım.banyomun yerleri siyah oldu gerçekten çok zormuş hep su lekesi oluyor 1 yıl kullanayım sonra kırıcam beyaz döşeticem.şunu birkez daha anladım ki önemli olan görüntüden çok kullanım kolaylığı :) bataryam ve evyem teka marka hem uygun oldu hemde ben çok beğendim güzel durdu.siyah granit evye ama su lekesi olmuyor çok ilginç :) bataryada siyah granit .
bence de bi evin mutfağı ferah olmalı, iç açmalı o yüzden her zaman beyaz renk ağırlıklı ama diğer canlı renklerle harmanlanmış mutfakları beğenirim ben. Evet siyah asil duruyor bakınca ama içinde bütün gün zaman geçirince kendini nasıl hissedeceksin onu düşünmelisin bence