Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ilk dekorasyon tecrübem yardım edinnnn:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bike2110

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
40
0
merhaba arkadaşlar 2 gündür mesaj gönderme hakkımın açılmasını bekliyorum. ev dekorasyonunda pek tecrübeli sayılmam ama sözlümle aldığımızın evin iç cephesine geçildi ve benim acilen görüş bildirmem gerekioyor zeminde açık gri parke düşünüyorum evin mutfağı amerikan tarzı o yüzden salon ve mutfağın boyası aynı olmalı gri açık parkeye mutfağa da uyacak ne renk duvar boyası 0lur. mutfak dolaplarını beyaz gri düşünüyorum bu arda. yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen birileri görüş bildirsin...

çakıltaşı rengi var marşalın çok güzl bir renk bir de baddemi rengi hoş ama çakıl taşı daha güzel uyar parkene dolabına..

çakıltaşı rengi var marşalın çok güzl bir renk bir de baddemi rengi hoş ama çakıl taşı daha güzel uyar parkene dolabına..

çok teşekkür ederim yorumun için bu onay oldu düşünceme resmen:) ya bende katalogdan baktım beğendim de duvarda nasıl durur bilemedm ama şimdi karar verdim çakıl taşı olacak:)

kızlar öneri almak istiyorum...bu iki tezgahtan hangisi uyar beyaz dolaplara. 3. alternatif olarak beyaz da olur ama çok mu beyaz olur acaba gerçi dolap kulpları gri olacak . lütfen yardımcı olun karar vermeme

Eklentiler

• $Kitchen-wall.jpg
    217,1 KB · Görüntüleme: 550
  • $mutfkkkkk.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 2.343
kızlar öneri almak istiyorum...bu iki tezgahtan hangisi uyar beyaz dolaplara. 3. alternatif olarak beyaz da olur ama çok mu beyaz olur acaba gerçi dolap kulpları gri olacak . lütfen yardımcı olun karar vermeme

ilk resme bayılldım resmen çok hoş olmuş modern dekorasyona da uyar klasik dekorasyona da ..harika..

sen de olmasan yorum yapan yok rkyogn çok teşekkür ederim:)koyu füme diyosun yani aslında ben siyah tezgah çok mu keskin durur

yoo hiç te keskin olmaz aslında şimdi bi daha baktım da o da hoşmuş yaa parlıyo hemde aslında çok bi fark da yok gibi aralarında bu arada füme olanın tezgah arası da hoşmuş

Eklentiler

• $fayans.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 2.209
  • $siyah-uc-boyutlu-fayans-modelleri.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 787
mum ışığı rengi vanilya rengide hoş olur ve siyah beyaz mutfak dolabına siyah renk tezgah uyumlu olur ve son olarak füme rengi de tezgah arasında güzel durur

Komple siyah da olabilir, hem tezgah hem da arka duvar komple siyah bir malzeme ile kaplanabilir,çok iddialı olur, zemini ve dolap kapaklarını mutlaka açık renk tutun, fakat granit önermem, biraz pahalı da olsa corian,lg gibi (maalesef ithal) akrilik esaslı malzemeler öneririm. Aklınızda olsun, granit Radyasyon yayıyor.
Ve yine lütfen, uzakdoğudan ithal mazlemeler kullanırken çok dikkatli olalım, mümkünse yerli malzeme kullanalım.

mum ışığı rengi vanilya rengide hoş olur ve siyah beyaz mutfak dolabına siyah renk tezgah uyumlu olur ve son olarak füme rengi de tezgah arasında güzel durur

tüm önerilerin için tşk edrm canım:) mum ışığı olabilir evet, siyah tezgaha füme seramik olur mu ki bilemedm:S

Koyu renk tezgahlar, üzerlerinde su izi çok kaldığından pek kullanışlı olmuyor. Bir de açık mutfak olacakmış, sizi oldukça uğraştırabilir diye düşünüyorum. Dolayısı ile, bence açık bir renk tezgah tercih edip tezgah alnında renkli bir şeyler kullanın. Şu anda anladığım kadarıyla dolaplar beyaz, zemin ve duvarlar da gri tonlarında oluyor. Bu renklerle gidecek pek çok alternatif bulunabilir zevkinize göre.

parkelerim gri tonlarında duvarlarım dyo çağıl rengi oda gri tonlarında mutfak dolaplarım beyaz tezgahım ve tezgah arası çimstone arcadia beyaz rengi.davlumbazım siyah evyem siyah bataryam siyah kulplarım parlak metal.mutfağım açık Amerikan dedikleri tarz koltuklarım koyu gri perdem pembe çiçekli zebra.belki sana da fikir olur diye yazdım.kolay gelsin

ya aslında ben evimde renk istemiorm pek o yüzden gri siyah ya da beyaz olsun diorm. siyah daha canlı olduğu için daha çok düşünüyorum peki leke bırakmayan tezgah yok mu koyu olup da

yorumun için tşk edrm benm de kafamda olan şey bu zaten. ama beyaz tezgahta siyah davlumbaz, ocak siyah kötü durmuo my. bataryanın siyah olması fikri hoşuma gitti bu arada

yorumun için tşk edrm benm de kafamda olan şey bu zaten. ama beyaz tezgahta siyah davlumbaz, ocak siyah kötü durmuo my. bataryanın siyah olması fikri hoşuma gitti bu arada

kötü durmadı tam ayarında oldu yan komşum alt kapakları siyah tezgahıda aynalı füme rengi var çimstone elvas rengi ondan yaptırmış ocağıda siyah cam olunca çok boğmuş üstelik elvas sakın yaptırma koyu tezgah çok problemli oluyor dedi bende o yüzden beyaz tezgah yaptırdım.banyomun yerleri siyah oldu gerçekten çok zormuş hep su lekesi oluyor 1 yıl kullanayım sonra kırıcam beyaz döşeticem.şunu birkez daha anladım ki önemli olan görüntüden çok kullanım kolaylığı :) bataryam ve evyem teka marka hem uygun oldu hemde ben çok beğendim güzel durdu.siyah granit evye ama su lekesi olmuyor çok ilginç :) bataryada siyah granit .

off güzel olsakullanışlı deil kullanışlı olsaiçime sinmio ama ben iice düşüneym o zamn çabuk karar vermiyim. çok tşk edrm faydalı oldu benm için önerilerin:)

bence de bi evin mutfağı ferah olmalı, iç açmalı o yüzden her zaman beyaz renk ağırlıklı ama diğer canlı renklerle harmanlanmış mutfakları beğenirim ben. Evet siyah asil duruyor bakınca ama içinde bütün gün zaman geçirince kendini nasıl hissedeceksin onu düşünmelisin bence

ya aslında rengi banyo ve tuvalette kullanacam banyo mürdüm olacak tuvalet turkuaz o yüzden mutfakta renk istemiyorum ki salona uydurmak zor olmasın açık mutfak olduğu için çok karıştrmak istemiorm renkleri o yüzden beyaz olacak. ama tezgah renk versn istiyorum siyah olsun istiyorum da leke bırakır diolar yoksa ben bütn gün siyahlar içinde kalsam kötü hissetmem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…