Havaalanına girdin, üst baş valiz kontrolünden geçtin... Check-in kısmı uzakta değil. Kimliğinle gidiyorsun valizini falan tartıyorlar biletini veriyorlar. Sonra kalabalığı takip et oradan çıkan nereye gidiyor gözlemle. Gittikleri yerde tekrar bir çanta kontrolü falan oluyor. Ondan sonrası yönlendiriyor zaten insanı ya çok zorlanmazsın.Merhaba arkadaşlar pazartesi günü inşallah ilk uçak yolculuğu deneyimimi tek başıma yaşıyor olacağım..
Haliyle bir takım korkularım var. Öncelikle uçaktan ve havada olmak değil de uçağa binmeden önceki prosedürler beni korkutuyor.
Ben internetten bilet rezervasyonumu yaptırdım. İşte bundan sonra napıcam pek bilmiyorum. Havalaanları bana hep çok karışık ve kaos içinde gibi gelmiştir. Havalanına gidince biletimi nasıl alıcam uçağa binene kadar hangi aşamalardan geçmem ve neler yapmam gerekiyor.. valiz verme teslim alma işlemleri falan şu an gözüme çok zor geliyor işin acemisi olduğum için..
Uçuş tecrübesi olan arkadaşlar dikkat etmem noktalar konusunda bana bilgi verirseniz çok sevinirim..
15 mi 20 k,lo normal eger promosyon biletse pegasus gibi onlar 15 kiloValiz 15 kiloyu geçmesin dikkat et. Ağır şeyleri el bagajına koy.
Nerden bileyim ? Konu sahibine yazdım zaten15 mi 20 k,lo normal eger promosyon biletse pegasus gibi onlar 15 kilo
bilmedigin bisyi nedne yazıyosun o zaman dogru bilgi var normal kilo sartı hep 20 dir bazen cok indirimlli saatleri degiisik ucuslarda 15 kilo oluyo ama normla ucus kilosu hep 20 dirNerden bileyim ? Konu sahibine yazdım zaten
Ne bilet aldığını ancak kendisi bilir promosyon mu değil mi. Limoncu uğraşamıcam senle hadi byebilmedigin bisyi nedne yazıyosun o zaman dogru bilgi var normal kilo sartı hep 20 dir bazen cok indirimlli saatleri degiisik ucuslarda 15 kilo oluyo ama normla ucus kilosu hep 20 dir
Check in yaparken bebek arabasını söylüyorsunuz. Onada barkod takıyorlar. Uçağın girişinde görevlilere veriyorsunuz. İniştede hemen çıkışa getiriyorlar oradan alıyorsunuzBende ilk defa bebekle uçağa bineceğim. Bebek arabasını uçağa alıyorlar mı bilgisi olan var mı?
Sadece havayolu firmasına göre değişmez. Dış hat/iç hat farkı olur. Ülkenin uzaklığına göre kilo hakkı artar veya azalır.bilmedigin bisyi nedne yazıyosun o zaman dogru bilgi var normal kilo sartı hep 20 dir bazen cok indirimlli saatleri degiisik ucuslarda 15 kilo oluyo ama normla ucus kilosu hep 20 dir
İyi alıyorlarmış uçağa sevindim bebek olunca arabasız zor oluyor.Check in yaparken bebek arabasını söylüyorsunuz. Onada barkod takıyorlar. Uçağın girişinde görevlilere veriyorsunuz. İniştede hemen çıkışa getiriyorlar oradan alıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?