- 27 Aralık 2021
- 32
- 8
- 1
- 35
Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlı evlatlar olsunlar çok stresli bir durummuş bir haftadır allak bullak oldumBen her şeyi doktorda yaptırdım tedaviye başlamadan rahim filmi bile çekti doktorum bir sorun var mı yok mu ona göre tedavi uygulamak için
Amin inşallah darısı isteyen herkesin başınaAllah tamamına erdirsin inşallah hayırlı evlatlar olsunlar çok stresli bir durummuş bir haftadır allak bullak oldum
İns ilk ve son olur!Selam hanımlar bugün tüp bebek merkezindeyim adetimin 3. Günü neler olucak çok merak ediyorum hem heyecanlıyım hem korkuyorum sizin duygularınız nelerdi?
Bizim de 6 milyondu.Eşinizin sperm sayısı ne kadardi acaba benim eşimde az çıktı. 15 milyon olması gerekirken 5 milyon çıktı.
Adetimde başlıcam inşallah ilk ve son olur hayırlı haberler alırızİns ilk ve son olur!
Allah tekrarını yaşatmasın
Merhaba,4 tane tanidigim engin beyde ilk seferde hamile kaldilar,ben de ona gidecegim,adetimi bekliyorum.sizin neden tutmadi?engin oralda 3.denemeniz mi?inşallah bu sefer tutarİstanbul’da Engin Oralda. Malesef tutmadı 3.deneme için ilaçlara başladım henüz transfer yapılmadı.
Malesef 3. De tutmadı. Hem de en kolay hastasıydım. Ben de hiçbir problem göremedi. Embriyolar 5.güne gitti buna rağmen olmadı..Merhaba,4 tane tanidigim engin beyde ilk seferde hamile kaldilar,ben de ona gidecegim,adetimi bekliyorum.sizin neden tutmadi?engin oralda 3.denemeniz mi?inşallah bu sefer tutar
Hadi ya,çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim,bol sabırlar inancinizi kaybetmeyin ben de yarına randevu aldım bakalim,sizin durumunzdan sonra şüpheye düştüm şimdi..Malesef 3. De tutmadı. Hem de en kolay hastasıydım. Ben de hiçbir problem göremedi. Embriyolar 5.güne gitti buna rağmen olmadı..
Yani memnun olan da çok belki de şans meselesi bilmiyorum. İnşallah siz çok memnun kalırsınız. Ne yaptınız, nasıl geçti görüşmeniz?Hadi ya,çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim,bol sabırlar inancinizi kaybetmeyin ben de yarına randevu aldım bakalim,sizin durumunzdan sonra şüpheye düştüm şimdi..
Gorusme fena sayilmaz canim,fiyatlar uçuk trombofili paneli testini istedi,l benden arti kan tsh d vitamini,bir de antihivler,bi yer buldum toplam hepsi 3500 tutuyor .muayene arti ilaclar 1800 verdim simdilik.bu kdar strese ve ugrasmaya umarim deger.sizinle bilgi alisverisi yapmak isterim,insan ister istemez,kaziklaniyor muyum bosuna mi veriyorum hissine kapilimiyor degil,para cok zor kazaniliyor maalesef.Yani memnun olan da çok belki de şans meselesi bilmiyorum. İnşallah siz çok memnun kalırsınız. Ne yaptınız, nasıl geçti görüşmeniz?
Bi de Altay gezere gitseniz gidenler çok memnun Cerrahpaşa da bende ona gidiyorum tüp bebek diye gittim aşılama dedi boşa uğraşmaktan kurtardı ayrıca halam orda tüp bebek yaptırdı ikiz çocukları var şimdiGorusme fena sayilmaz canim,fiyatlar uçuk trombofili paneli testini istedi,l benden arti kan tsh d vitamini,bir de antihivler,bi yer buldum toplam hepsi 3500 tutuyor .muayene arti ilaclar 1800 verdim simdilik.bu kdar strese ve ugrasmaya umarim deger.sizinle bilgi alisverisi yapmak isterim,insan ister istemez,kaziklaniyor muyum bosuna mi veriyorum hissine kapilimiyor degil,para cok zor kazaniliyor maalesef.
Bi de Altay gezere gitseniz gidenler çok memnun Cerrahpaşa da bende ona gidiyorum tüp bebek diye gittim aşılama dedi boşa uğraşmaktan kurtardı ayrıca halam orda tüp bebek yaptırdı ikiz çocukları var şimdi
Siz bilirsiniz ama gerçekten memnun kaldığım için tavsiye ediyorum ve bi çıkarı olmadığı için bana çok samimi geliyorBir kere Aşilama denedim,sag tupum yok maalesef dis gebelikten dolayi gitti,ismi arastiracagim tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?