Benim ilk denemede tuttu çok şükür canım moralini yüksek tut bol bol dua etSelam hanımlar bugün tüp bebek merkezindeyim adetimin 3. Günü neler olucak çok merak ediyorum hem heyecanlıyım hem korkuyorum sizin duygularınız nelerdi?
Merhaba
Benim duygularım çok mutluydum ve hemen tutucak sanıyordum vede kolay ama malesef öle olmuyor zor bir süreç ben cok zorlandım hatta iki kez gittim iki ayrı doktor iki ayrı hastane ilkinde sonuç alamadim ıkincisi tedavi surecindeyim hersey sifirdan basladi trasfer için bekliyorum herşeyin hayırlısı allah isteyen herkeze nasip etsin
Maşallah Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başınaBenim ilk denemede tuttu çok şükür canım moralini yüksek tut bol bol dua et
Teşekkür ederim aminMaşallah Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına
Amin inşallahTeşekkür ederim aminRabbim herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin tez vakitte kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Keyfin kaçmasın tatlim olucak buna inan biraz parasal zor allahtan kayinvalidem detek oldu yoksa çok zorMaalesef yaptıramadık çok yüksek fiyat verdiler zaten hemen olmuyormuş bi dahaki aya kaldı başka yere de sordum tekrar muayene olacağım
Bakalım Allah’ın izniyle bizde bi şekilde altından kalkarızKeyfin kaçmasın tatlim olucak buna inan biraz parasal zor allahtan kayinvalidem detek oldu yoksa çok zor
Merhaba, benim 7ocakta 3.gun embriyo 2tane transfer edildi 4.gun den beri erken gebelik testi yapıyorum pozitif ama bugün 7.gun kan verdim bhcg 2.4 çıktı bu şekilde tup bebek olayı yaşayan varmi kızlarrrMaşallah Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına
Bizim de sperm hızı, sayı ve morfoloji azlığındandı. Direk tüp bebeğe geçti doktor, herhangi bir tedavi uygulanmadı.Sperm azlığı tüp bebek süreci nasıl öncesinde nasıl bir tedavi uyguluyorlar biliyor musunuz
Çatlatma iğnesi yapilmismiydi.Merhaba, benim 7ocakta 3.gun embriyo 2tane transfer edildi 4.gun den beri erken gebelik testi yapıyorum pozitif ama bugün 7.gun kan verdim bhcg 2.4 çıktı bu şekilde tup bebek olayı yaşayan varmi kızlarrr
Cok heycanlî bir o kadar da tedirgin duygular.Selam hanımlar bugün tüp bebek merkezindeyim adetimin 3. Günü neler olucak çok merak ediyorum hem heyecanlıyım hem korkuyorum sizin duygularınız nelerdi?
Nerede yaptırdınız sizin ki tuttu muBizim de sperm hızı, sayı ve morfoloji azlığındandı. Direk tüp bebeğe geçti doktor, herhangi bir tedavi uygulanmadı.
3. Gün gonapeptyl yaptım, evet ama bana nedense 10.gun kan vermemi istedi doktor transferden sonra burda okuyorum hep 12.gunÇatlatma iğnesi yapilmismiydi.
Onun etkisi olabilir.taze transferse hep yapiliyor catlatma ignesi.
Kan içinde biraz erken degilmdi 12 gun beklenmesi lazim diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?