Canım inan hiç bilmiyorum morfoloji sanırım o kadar sperm içinde %4 olması gerekıyor diye biliyorum yanlış olmasınYaa inşallah güzel sonuclar alırsınız. Tüp bebek için morfoloji kaç olması lazım. Eşimin morfoloji 24.1. sizin kac
Tutar canım. Benim arkadaşın tek kese gözüküyordu. Diğeri de sonradan büyüdüAminin hepimizin inşallah.. mayısta yumurta toplama işlemi yapılmıştı ikinci reglimin 20.günü transfer yapıldı iki embriyo transfer edildi ikisi de tuttu ama keselerden birisi küçük durumu henüz belli değil
Ay inşallah biraz üzüldüm ama mecbur bekleyeceğim işteTutar canım. Benim arkadaşın tek kese gözüküyordu. Diğeri de sonradan büyüdü
Hiç üzülme sağlıklı olan zaten büyüyor. Sağlıklı olmayan düşüyor.Ay inşallah biraz üzüldüm ama mecbur bekleyeceğim işte
Haklısınız ben de hep bu cümleye tutunuyorumHiç üzülme sağlıklı olan zaten büyüyor. Sağlıklı olmayan düşüyor.
Diğer adetinizin kacinci gününde transfer yapiliyorYa çok kolay diyemem ama sürekli kontrol için gidiyorsun yumurta takibi için yumurta toplama işleminden sonra transfer için gidiyorsun uygunsa gün veriliyor yoksa bekliyorsun benim yumurta toplamadan sonra ilk adetten sonra transfer olacaktı ama doktorum işlem dolayısıyla yumurtalıklarında hala ödem var dedi bi adet daha bekledim hakkında hayırlısı olsun inşallah
bu sizin rahminize göre değişiyor bazen 2 adet bekliyorlar bende öyle oldu bi kere erteledi yeterince kalınlaşmadı diye ama sonuç güzel olunca inanın problem değil beklemek.Diğer adetinizin kacinci gününde transfer yapiliyor
Yani adetin kacinci günü mesela transfer oluyorbu sizin rahminize göre değişiyor bazen 2 adet bekliyorlar bende öyle oldu bi kere erteledi yeterince kalınlaşmadı diye ama sonuç güzel olunca inanın problem değil beklemek.
13ünde son adetimi gördüm 1 ağustosta transfer yapıldı yani bir sonraki adetime 4 gün falan kalmıştıYani adetin kacinci günü mesela transfer oluyor
Tedaviye başlanıyor sonra rahim durumuna göre herkeste değişir benceDiğer adetinizin kacinci gününde transfer yapiliyor
Evet ben yarın opu olucam. Ebru hocadan baya memnunum benim eşimin sperm sorunu var başka sorunumuz
Merhaba canım.13ünde son adetimi gördüm 1 ağustosta transfer yapıldı yani bir sonraki adetime 4 gün falan kalmıştı
Merhaba canım. Opu ve transfer oldun yaşadıklarını paylaşabilir misin ? Bende Ebru hocaya bugün adetin 3. Günü olarak gittim iğnelere başladımEvet ben yarın opu olucam. Ebru hocadan baya memnunum benim eşimin sperm sorunu var başka sorunumuz yok
Öncelikle hayırlı olsun canım. Ben opumu oldum şükür ohss durumu falan yaşamadım ebru hoca zaten işin ehli kendisinde başlamanız ayrıca güzel olmuş. Bende adetimin 2. Ci günü iğnelere başlamıştım tam 7 gün sonra 18 mm ulaşmıştı yumurtalarım. 7. Gün çatlatma iğnemi oldum gonappeyt ve ovitrelleydi sanırım iğneler çatlatma iğnelerinden 36 saat sonra opu mu oldum. İlk 4 gün gaz sancısı ve şişkinlik oluştu ama dayanılmayacak derecede değildi. Yaklaşık opudan sonra 10. Cu gün adet oldum şişkinliğim daha da indi. Şükür 5. Ci güne giden 3 adet embriyom var rahim dinlendirme aşamasındayım. Eylül sonu adet olacağım transfer hazırlığına başlayacağız inşallahMerhaba canım.
Merhaba canım. Opu ve transfer oldun yaşadıklarını paylaşabilir misin ? Bende Ebru hocaya bugün adetin 3. Günü olarak gittim iğnelere başladım
Kesinlikle istanbul medical park bahcelievlere gitmeyin. Size tavsiyem.Hanımlar ilk defa tüp bebek yapicaz . Açıklanamayan infertilite olupta tüp bebekle ilk denemede hamile kalanlar lütfen tecrübelerinizi yazar misiniZ . Çok ihtiyacım
Ben bahcecide tedavi görüyorum zatenKesinlikle istanbul medical park bahcelievlere gitmeyin. Size tavsiyem.
CanimÖncelikle hayırlı olsun canım. Ben opumu oldum şükür ohss durumu falan yaşamadım ebru hoca zaten işin ehli kendisinde başlamanız ayrıca güzel olmuş. Bende adetimin 2. Ci günü iğnelere başlamıştım tam 7 gün sonra 18 mm ulaşmıştı yumurtalarım. 7. Gün çatlatma iğnemi oldum gonappeyt ve ovitrelleydi sanırım iğneler çatlatma iğnelerinden 36 saat sonra opu mu oldum. İlk 4 gün gaz sancısı ve şişkinlik oluştu ama dayanılmayacak derecede değildi. Yaklaşık opudan sonra 10. Cu gün adet oldum şişkinliğim daha da indi. Şükür 5. Ci güne giden 3 adet embriyom var rahim dinlendirme aşamasındayım. Eylül sonu adet olacağım transfer hazırlığına başlayacağız inşallah
Ohh çok şükür canım hayırlı olsun . Şimdi durumun nasıl. Benimde bugün Ebru hocaya randevum vardı gittim benimde yumurtalarım 18mm ulaşmış . Bana da rahim dinlendirme verdi . yumurta sayısı fazla ve büyüdüğü için . Yalnız ben bı konuda bişey anlamdim. Transfer için ikinci adeti mi bekliyecez. Bide sen opu olduktan sonra mi rahim dinlendirme istedi yoksa opudan önce yumurta takibi yaparken mi aoyledi. Bide canım sen İstanbul mi yasiyorsunÖncelikle hayırlı olsun canım. Ben opumu oldum şükür ohss durumu falan yaşamadım ebru hoca zaten işin ehli kendisinde başlamanız ayrıca güzel olmuş. Bende adetimin 2. Ci günü iğnelere başlamıştım tam 7 gün sonra 18 mm ulaşmıştı yumurtalarım. 7. Gün çatlatma iğnemi oldum gonappeyt ve ovitrelleydi sanırım iğneler çatlatma iğnelerinden 36 saat sonra opu mu oldum. İlk 4 gün gaz sancısı ve şişkinlik oluştu ama dayanılmayacak derecede değildi. Yaklaşık opudan sonra 10. Cu gün adet oldum şişkinliğim daha da indi. Şükür 5. Ci güne giden 3 adet embriyom var rahim dinlendirme aşamasındayım. Eylül sonu adet olacağım transfer hazırlığına başlayacağız inşallah
Senin içinde hayırlı olsun canım. Şimdi çok iyiyim ne şişkinlik ne bişey kalmadı :) sana opu günü verdi o zaman değil mi 2 3 gün sonrasına ?Canim
Ohh çok şükür canım hayırlı olsun . Şimdi durumun nasıl. Benimde bugün Ebru hocaya randevum vardı gittim benimde yumurtalarım 18mm ulaşmış . Bana da rahim dinlendirme verdi . yumurta sayısı fazla ve büyüdüğü için . Yalnız ben bı konuda bişey anlamdim. Transfer için ikinci adeti mi bekliyecez. Bide sen opu olduktan sonra mi rahim dinlendirme istedi yoksa opudan önce yumurta takibi yaparken mi aoyledi. Bide canım sen İstanbul mi yasiyorsun
Yaa ne güzel darısı başıma çünkü davul gibi oldum şişmektenSenin içinde hayırlı olsun canım. Şimdi çok iyiyim ne şişkinlik ne bişey kalmadı :) sana opu günü verdi o zaman değil mi 2 3 gün sonrasına ?
Rahim dinlendirme dediğimiz olay opudan sonra oluyor yumurtalar alındıktan sonra o kullandığımız ilaçların vücuttan atılmasına deniliyor aslında.
Transfer için ise şöyle şimdi opudan sonra der döngüsü değişiyor bi 10 gün içinde adetin geliyor bu birinci adet dönemi sayılıyor o bittikten sonra diğer ay gelecek olan adetin 2. Ci ya da 3. Günü kontrole gidiyorsun transfer için rahim hazırlığına başlıyorsun. Yani 2 adet dönemi görmüş oluyorsun.
Ben İstanbul’da değilim maalesef şehir dışından gidiyorum canım sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?