Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
#rez
aynı şekilde ben de tüp bebek yaptıracağım ve sizin gibi sebepsiz infertilite dendi. konunuzu takip edeceğim karar verebilmek adına.
bahçeciyi çok okumuştum burada daha evvel, geçenlerde de eşimin bir arkadaşının hanımı tüp bebek ile hamile kaldı hastanesini önermişler (memorial). kaçıncı denemede hamile kalmış öğrenip size de bilgi vereceğim. birbirimize bilgi verelim mümkünse faydalı olabilmek adına inşaAllah tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza sev
Merhaba bendede aynı durum vardı ilk denemede hamile kaldım istanbul bahçeci tüp bebek merkezini öneririm. Dr Mehmet Reşit AsoğluHanımlar ilk defa tüp bebek yapicaz . Açıklanamayan infertilite olupta tüp bebekle ilk denemede hamile kalanlar lütfen tecrübelerinizi yazar misiniZ . Çok ihtiyacım
Merhaba bizim de sebepsiz infertiliteydi 5.güne 9 embriyom kaldı dondurulmuş transfer yapıldı temmuzda. Ve şu an hamileyim darısı başınıza içinizi ferah tutun hep pozitif olunHanımlar ilk defa tüp bebek yapicaz . Açıklanamayan infertilite olupta tüp bebekle ilk denemede hamile kalanlar lütfen tecrübelerinizi yazar misiniZ . Çok ihtiyacım
Hanımlar ilk defa tüp bebek yapicaz . Açıklanamayan infertilite olupta tüp bebekle ilk denemede hamile kalanlar lütfen tecrübelerinizi yazar misiniZ . Çok ihtiyacım
Merhaba bendede aynı durum vardı ilk denemede hamile kaldım istanbul bahçeci tüp bebek merkezini öneririm. Dr Mehmet Reşit Asoğlu
Umarım gönlünüzce olur. Çok memnun kalırısınız
Merhaba bizim de sebepsiz infertiliteydi 5.güne 9 embriyom kaldı dondurulmuş transfer yapıldı temmuzda. Ve şu an hamileyim darısı başınıza içinizi ferah tutun hep pozitif olun
Benim de açıklanamayan infertilite, şişli Memorial ilk denemede kızımı aldım kucağıma. Şuan ikinciye hamileyim arada bir tane başarısız deneme var. Sizin inşallah ilk denemede sağlıkla gelir.
Yani şöyle benim doğal yolla hatta hiç farkından olmadan olan bir çocuğum var 4 yaşındaHanımlar ilk defa tüp bebek yapicaz . Açıklanamayan infertilite olupta tüp bebekle ilk denemede hamile kalanlar lütfen tecrübelerinizi yazar misiniZ . Çok ihtiyacım
Merhaba süreç zormu acaba? Doktora kaç kez gidip geliniyorYani şöyle benim doğal yolla hatta hiç farkından olmadan olan bir çocuğum var 4 yaşında
Ona kardeş düşündüm ve ilk denediğim ay olacak sandım aradan 1 yıl geçti kendimi tüp bebek merkezinde buldum ve sebepsiz tamamen çünkü benim bir çocuğum olmuş doğal yollarla geçen hafta transfer oldum ve ben ne yaşadığımın hala farkında değilim inan ki
Yani şöyle benim doğal yolla hatta hiç farkından olmadan olan bir çocuğum var 4 yaşında
Ona kardeş düşündüm ve ilk denediğim ay olacak sandım aradan 1 yıl geçti kendimi tüp bebek merkezinde buldum ve sebepsiz tamamen çünkü benim bir çocuğum olmuş doğal yollarla geçen hafta transfer oldum ve ben ne yaşadığımın hala farkında değilim inan ki
Hanımlar ilk defa tüp bebek yapicaz . Açıklanamayan infertilite olupta tüp bebekle ilk denemede hamile kalanlar lütfen tecrübelerinizi yazar misiniZ . Çok ihtiyacım
Ya çok kolay diyemem ama sürekli kontrol için gidiyorsun yumurta takibi için yumurta toplama işleminden sonra transfer için gidiyorsun uygunsa gün veriliyor yoksa bekliyorsun benim yumurta toplamadan sonra ilk adetten sonra transfer olacaktı ama doktorum işlem dolayısıyla yumurtalıklarında hala ödem var dedi bi adet daha bekledim hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba süreç zormu acaba? Doktora kaç kez gidip geliniyor