Öncelikle ülkemizin başı sağolsun
Allah herkes sabır versin
Kızlar merhaba, gece gece kafayı yemek üzereyim. Kısaca anlatacak olursam; 6-7 aydır sürekli belli bölgede ağrılarım var. Sol göğüs altı ve üstü, nefes darlığı,nefes alırken güçlük çekiyorum,kolumda hafif uyuşukluk. 2-3 ay önce şehir hastanesine kardiyolojiye gittim,tabii korka korka bu ağrılar normal değil dedim.neyse doktor beni hiç tatmin etmedi ekg'ye bile bakmadı. Muayene etti senin gösterdiğin yer kalp değil v.s dedi. Sigara kullanıyorsan bırak dedi. Kas ağrısı seninkisi dedi. Tatmin olmayarak ben göğüs hastalıklarına gitsem hocam dedim hani madem kalp değil, yok yok gitme kas ağrısı cevabını verdi yine. Tatmin olmadım çünkü dayanaksız konuştu, ekg'ye bile bakmadi. Yani kas ağrısı tanısını neye dayanarak koydu ki? Ayrıca 7 ay falan sürer mi kas ağrısı ? Zannetmiyorum. Amacım bı an önce neyse ilaç v.s kullanmak. İnternetten araştırmaktan sürekli o hastalık,bu hastalık bende diye teşhis koymaktan sıkıldım. Anksiyete oldu galiba,ağrılarım gelince telaş yapıyorum falan. Çünkü kalabalıkta daralıyorum,üzüntülü şeyler izleyemiyorum falan hastalık araştırırken anksiyete mi oldum acaba. Durum böyle kızlar, psikolojik falan olsa bu şekilde ağrılar olur mu ki? Yada yaşayaniniz var mı bu şekilde
kısa dedim fakat baya uzun oldu