İlk defa sağlığımdan şüphe ettim

Pirayeniz

Gülümsemeliyiz♥️💫
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
63
36
8
28
Öncelikle ülkemizin başı sağolsun Allah herkes sabır versin Kızlar merhaba, gece gece kafayı yemek üzereyim. Kısaca anlatacak olursam; 6-7 aydır sürekli belli bölgede ağrılarım var. Sol göğüs altı ve üstü, nefes darlığı,nefes alırken güçlük çekiyorum,kolumda hafif uyuşukluk. 2-3 ay önce şehir hastanesine kardiyolojiye gittim,tabii korka korka bu ağrılar normal değil dedim.neyse doktor beni hiç tatmin etmedi ekg'ye bile bakmadı. Muayene etti senin gösterdiğin yer kalp değil v.s dedi. Sigara kullanıyorsan bırak dedi. Kas ağrısı seninkisi dedi. Tatmin olmayarak ben göğüs hastalıklarına gitsem hocam dedim hani madem kalp değil, yok yok gitme kas ağrısı cevabını verdi yine. Tatmin olmadım çünkü dayanaksız konuştu, ekg'ye bile bakmadi. Yani kas ağrısı tanısını neye dayanarak koydu ki? Ayrıca 7 ay falan sürer mi kas ağrısı ? Zannetmiyorum. Amacım bı an önce neyse ilaç v.s kullanmak. İnternetten araştırmaktan sürekli o hastalık,bu hastalık bende diye teşhis koymaktan sıkıldım. Anksiyete oldu galiba,ağrılarım gelince telaş yapıyorum falan. Çünkü kalabalıkta daralıyorum,üzüntülü şeyler izleyemiyorum falan hastalık araştırırken anksiyete mi oldum acaba. Durum böyle kızlar, psikolojik falan olsa bu şekilde ağrılar olur mu ki? Yada yaşayaniniz var mı bu şekilde kısa dedim fakat baya uzun oldu

Gecmis olsun ama bir dr naail gitme derki garip yani.kolun uyusuyorken birde.gogus hast gorsun demesi gerekirdi.bence bir gidin iciniz rahat olsun kas spazmida sonucda bir tedavi gerektiriyor

Tahlil de mi yaptırmadı? Belki tiroidden dolayı olabilir
Hayır, ekg'yi de zaten hastane prosedürü gereği kardiyolojiye gelen hastaları otomatik ekg'ye yönlendiriyorlarmış kayıtta ki arkadaşlar. Neden tiroid dedin çünkü hiç aklıma gelmedi

Gecmis olsun ama bir dr naail gitme derki garip yani.kolun uyusuyorken birde.gogus hast gorsun demesi gerekirdi.bence bir gidin iciniz rahat olsun kas spazmida sonucda bir tedavi gerektiriyor
Katılıyorum. En azından ekg'ye baksaydi içim biraz rahatlardi. Ayın 9'una hem kardiyolojiye hemde göğüs hastalıklarından randevu aldım

Hayır, ekg'yi de zaten hastane prosedürü gereği kardiyolojiye gelen hastaları otomatik ekg'ye yönlendiriyorlarmış kayıtta ki arkadaşlar. Neden tiroid dedin çünkü hiç aklıma gelmedi
Ben de bu sebeple gitmistim ek olarak carpıntım vardı tiroid düsmüs b12 vs ondan dolayı demisti

Bunlar hiç aklıma gelmedi biliyo musun direk en kötüsünü düşünüyorum. Ya kalp ya göğüs hastaligi dedim direk. İnşallah birşey çıkmaz. Hep halsiz hissediyorum. Normalde çok enerjik biriydim

Kalp agrisi boyle olmuyor. O yuzden hakli olarak kas agrisi demis

Bunlar hiç aklıma gelmedi biliyo musun direk en kötüsünü düşünüyorum. Ya kalp ya göğüs hastaligi dedim direk. İnşallah birşey çıkmaz. Hep halsiz hissediyorum. Normalde çok enerjik biriydim
Sen en iyisi dahileyeden randevu al genel bi tahlil yaptır değerlerine baktır insallah bir sıkıntı yoktur gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…