ilk defa muayene oldum yorum kızlar

buneyau

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
3
0
36
İstanbul
kızlar bugün doktorA Gidip muayene oldum daha önce çok sert bi şekilde masa köşesine çarpıp kanamam olmuştu ondan beri sürekli kafamda soru işareti vardı. acaba birşey olmuşmudur diye cesaret edip bugün gittim doktor bana saat 3 yönünde bi genişleme olmuş kendi kendini onarmış fln dedi anatomik yapısı da oyle olabilir dedi ve ilk gece kanaman olur normal herşey dedi. hatta bakmışken ultrasonla kist fln varmı diye baktı çok şükür hiçbrşy yok sizce gönül rahatlığıyla evlenebilir miyim artık sırf bu yüzden evlilikten kaçıyordum.rahatladım sanki.bu saat 3 yönü fln ne demek oluyormu baana bi sorun acarmı

saat üç yönü nedir bende duymadım şimdiye kadar ama galiba sağa doğru 45 derecelik bir açıyla hasar görmüş demek istemiştir.ayrıca doktor sorun olmadığını söylemiş o yüzden rahat ol bundan sonra.

Son düzenleme:
kızlık zarı içi delik olan yuvarlak saat gibi yuvarlak birşey düşün..işte saat 3 yani sağ orta kısımdan genişleme var demiş işte bu kadar.

kendi kendini onarmış mı demiş benm bildiğim kadarıyla kızlık zarında kendini onarma die bişey yok. ama kanar diosa itimat edebilirsin. bana kalırsa için rahatlasın die bi doktora daha görün ama inan bence de kanar o kadar kolay değil onun bozulması

benzer birşey banada oldu benımkı erggenlıge girmeden önce kaşıntı sebebiyle kaşırken kan geldi korkuyorum acaba bozuldummu ama bi acı hissetmemiştim

benim bir arkadaşım lisede sıradan sıraya atlarken oturagın ustune düştü bacakalrı ayrık bi şekilde felaket bi kanaması olmuştu hastaneye götürüldü baya bi dikiş atılmış.peki bi zarar gelmişmidir diye sorunca doktora ne şekilde ne hızla oraya darbe alırsanız alın hiçbişekilde yırtılma olmaz bu imkansızdır rahat olabilirsin diyip gülmüş yani bu şekil çarpmalardan bende sanmıyorumki bi zarar gelsin.eğer bukadar endişen varsa tekrar gidersin doktora muayeni olup kesin bi cevap alırsın.ve şunuda eklemek isterimki kızlık zarı vajinanın yaklaşık 10cm gerisindedir.

benimde bir arkdaşım ortaokula gidiyordu,mutfak camndan bakarken (tazgahta) aşağıdaki mutfak dolabı ackmş ve inim derken üstüne hızlı bir şekilde (bacakları acık) düşmüş,bir hafta kanaması olmş hatta doktora bile gitmemiş. Şu anda evli evleneli 3 ay oldu ve ilk gece kanaman nasıl oldu sorusuna yatağın ortası sırf kandı dedi..

o yüzden sıkma canını kardeşim,kızlık zarın gayet sağlam duruyor...

canım bi de belki biliyorsundur kızlık zarı delikli bi yapıya sahiptir yani dümdüz kapalı değildir zaten öyle olup
vajınayı tamamen kapatsa rahımden akıntı regl kanamsı nasıl gelıcek ???
delikli bi yapıya sahıptır belkı hasar görebilir ama tamamen yırtılmaz...ancak ilişki esnasında
tamamen yırtılır veya bı kısmı yırtılır böylece de kanam gelır
bazılarının zaralrı hem esnek hem de büyük delıklere shaıp ıse ılk ilişkide kanama gelmeyebılır

bu arada saat üç yönunde tabirini doktor yön belirtmek için kullanmış 360 derecelık bi ortam oldugunu düşünüp
saat gibi tepeye 12 yi koyarsan nereyi tarif ettiğni anlayabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…