İlk defa duyacağınız bir bağımlılık türü olduğunu biliyorum

maalesef bende bir doktora görüneceğim salı günü tahlil yaptıracağım

toprak istiyor cnm felaket derecede

yiyim yiyim doymam gibi geliyor

Çok tuhafıma gitti aaa hayret bişi demiyorum çünkü canım çekti külü değilde köz gibi olan yerleri kimseye çaktırmadan :))

bana özelden o ilacın adını yazsana merak ettim

yaa ilk kez duydum kül yiyeni tprak çamur toz duymuştum ama tamda sigarayı bırakmışım iki gün olmuş neye saldırcağımı şaşırdım bide siz iştahlı iştahlı çok lezzetli yazmışsınız töbe töbe canımı çektirdiniz valla

gittim doktora vucut bas bas bağırıyor demir eksikliği diye dedi ve demir ilacı verdi her sabah içiyorum 15 ml flakonlarda kan değerlerimde düşük zaten bunu demir eksikliği yaparmış ve pika hastalığıymış

bende bugün buraya yazmayı aklımdan geçirmiştimki senin mesajını gördüm cnm
ben de başladım ilaca yaklaşık 1 hafta oluyor. şuan çok aşırı istek duymuyorum hatta yediğimde midem bulanıyor ama tam olarak kopabilmiş değilim bu iletten ama inanıyorumki etkisi olcak canım.
doktorum bana 3 ay kullanmam gerektiğini 3 aydan sonra tekrar tahlil yapıp kendisini aramam gerektiğini söyledi, bakalım ne olacak. sen de gelişmeleri yaz mutlaka zalimicim.
(bu arada benimki hap, seninki şişede olan versiyonumu?)

ilk kez duyuyorum canım inş.bi çözüm bulabilirsin gerçekten zor bi durum olsa gerek

merhaba arkadaşlar
bu başlığı açtığımda bir gün bunları yazacağım aklıma gelmezdi.. sizlere güzel haberlerim var.. yaklaşık 3 aydır doktorumun tavsiye ettiği bir ilaç kullanıyorum, şuan kül yeme isteğim hiç yok buna ben bile inanamıyorum aklıma gelmiyor bile.. bu kadar kolay kurtulabileceğim aklıma gelmezdi..
benim gibi bağımlılığı olan arkadaşlarım mutlaka doktora gidin ve işin peşini bırakmayın derim çünkü ben şu aşamaya gelene kadar birçok doktora gittim ama en son gittiğimde buldum faydayı, biri sonuç vermedi mi diğerine gidin sonra diğerine asla bırakmayın çünkü sağlığımızı bozuyor bu illet.. ayrıca şu zamana kadar bana destek olan, olmayan normal gören görmeyen, dua eden herkese çok çok teşekkür ederim =)))

bende uzun zamandır yiyorum sigara külü.daha evvel kireç, duvar tozu yerdim.nasıl olduysa (bi yerden de görmedim) kendi kendime yemeye başlamışım.hamileyken elimde olmadan işi çok abartmışım bebeğe zarar gelir mi gelmez mi düşünmeden ayla bayıla yiyordum.şimdi ise akşam yemeğinden sonra sigara içerim külünü elime biriktirim sonrada ağzıma tıkarım sigarayı da söndürür sönen yerini kemiririm.eşim içince onunkileride yerim.rahatsızmıyım değilmiyim bu durumdan onu da bilmiyorum.tadı acaip hoşuma gidiyor.elimde .görmeyince yemiyorum görünce dayanamıyorum.topiği baştan beri takip ediyorum yadırgayan iğrenç diyen arkadaşları bende yadırgıyorum (yargısız infaz) her insanın bir zaafı olabilir.keyiften yemiyoruz bişey ihtiyaç hasıl oluyorki yeme ihtiyacı duyuyoruz yoksa bizde biliyoruz iğrenç olduğunu..

Son düzenleme:

canım seni çok iyi anlıyorum.. ben sigara içmiyordum ama kül ile ilgili söylediklerin kelimesi kelimesine aynıydı.. ben bu başlığı açarken çok düşündüm açsam mı diye çünkü tepkilerin geleceğini biliyordum ama bu topiğe girenlerin hepsi neticede herhangi bişeye bağımlı kimi sigara kimi alkol kimi kola... önemli olan destek olmak ve fikir vermek diye düşünüyorum.. ben çoğu kez gittim doktora en son gittiğimin bana faydası oldu demir eksikliğinden bünyen bağırıyor resmen dedi ve bana demir ilacı verdi. 2-3 ay kadar kullandım Allaha çok şükür 1.5 aydır yemiyorum ihtiyaçta duymuyorum sen de mutlaka doktora gitmelisin... güzel haberlerini bekliyorum canım kaydirigubbakcemile5

kesinlikle doktora gidin bence bu bi bağımlılık değil , mesela demir eksikliği olan kişi kum,taş toprak kırıntısı yiyiyor sizde de öyle bi durum var sanırım ..

ben uğraşamıyorum doktorlarla, gitmek istemiyorum zor geliyor.ben doğum yaptıktan sonra kan ilaçları içiyordum ozaman kül yeme gereği duymuyordum.senin bırakmana çok sevindim.kullandığın ilacın ismini bana özelden yazarsan çok sevinirim.dün sitede gezinirken bu topiğe rastladım baştan aşağı bütün yazıları okudum açmış olduğun konunun etkisiyle bende dün akşamdan beri yememe kararı aldım.bunun için özellikle teşekkürler.eşime de söyledim külleri ortada bırakma hemen çöpe dök bana müsade etme diye.kendim de hemen imha etmeye çalışıyorum külleri ama dayanabilirmiyim bilmiyorum...

Alıntı yapıyorum arakdaşım... umaırm yarar işine ...
ama yazmışın demir ilacı kullanamıyorum diye..
başkada caresi yok sanırım malesef (

Sigara külü yemeye duyduğu karşı konulmaz istek son hamileliğinde, sekiz yıl önce başlamış. İlk başlarda kireç sıva ve toprak yiyormuş ama şehre taşınınca temiz toprak bulamadığı için kül yemeye başlamış. Önceleri eşinin içtiği küleri yerken daha sonra eve gelen herkesin sigarasının külünü yemeye, en sonunda da kül yiyebilmek için eşinin cebinden aldığı sigaraları içmeye başlamış. Temiz toplayamazsa kültablasındakileri de yiyormuş. Bu güne dek hiç doktora başvurmamış.
Pica adı verilen bu hastalık kansızlıktan kaynaklandığı için kan sayımı istedim. Sonuçta kan değerleri beklendiği gibi demir eksikliğine bağlı olarak düşük çıktı. Ferrum amp 1x1 IM yazdım,ve kontrole çağırdım. Giderken 'Şimdi ben bir de sigarayı bırakmak istiyorum, nasıl bırakabilirim?' diye sordu.

EK: Hasta bir hafta sonra kontrole geldiğinde hayretler içinde teşekkür ederek artık gözünün hiç kül görmediğini söyledi.

kullandığım ilacı vermem ne kadar doğru olur bilmiyorm her ilaç her hastada farklı reaksiyon gösterir mesela benim demir takviyesi almam yasaktı doktor kontrolünde dozajı ona göre ayarlanmış bi ilaç aldım sana ilacın ismini veripte sorumluluk almak istemiyorum canım önemli bi durum çünkü kan değerlerini yükseltiyo bu ilaç.. irade göstermen çok güzel ama ben de zamanında çok denedim ama iradeyle olacak iş değil bu çünkü vücutta onun eksikliği var ister istemez yine yiyosun su içmemeye direnmek gibi bişey bu.. bence bi tahlil yaptır üşenme canım..

çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin ve araştırdığın için.. ben ilaç yardmıyla doktor kontrolünde bıraktım külü alaahıma çok şükür.. ama diğer arkadaşlara rehber olacaktır yazdıkların.. tekrar tşk.

ya benimde bir arkadaşım var hep yer hiçte rahatsız olmuyor bundan. bazen bize gelir sigara içer giderim kültablası getirmeye. gerek yok cnm der ağzına atar:S inş bırakır oda.

Son düzenleme:
külün yenilen bişi olduğunu bilmiyordum hep etrafa saçılan lanet bişi sanardım bi deneyeyim tadı nasıl bakalım

bende tuz yemeyi çok severim,zararlı olduğunu bilmesem avuç avuç götürürüm.kendmi frenliyorum.bu neyin eksikliği acaba..

Canım hala yiyor musun merak ettim.Çünkü ben de yiyorum.Yadırgancak bir durum değil,çok güzel.Görünce dayanamıyorum yerken bir de kokluyorum.Acayip güzel.Çok küçükken yemeye başladım hala da yiyorum.Demir eksikliği dediler doktora gittim ilaç kullandım fakat ilaçları kesince yine başlıyor.Resmen ağzım sulanıyor görünce...Bazen cafede yiyorum millet bana bakıyor ama napayım dayanamıyorum kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…