canım benim yengemde çok yiyiyordu önceden
hem içiyordu,hem kültablasını eliyle alıp alıp yiyiyordu
çok sevdiği kızkardeşi çok hasta,o yemin verdirdi abla yersen ölümü gör dedi
bi dahada yemedi,darısı sana inş.bırakırsın...
toz yiyen,kiremiti kemiren ve bunun gibi cok duydum ama kulu ilk defa duyuyorum,,,,sende demir eksikligi olabilir,yakinin toz yerdi asiri derecede demir eksikliginden oluyomus tedavi oldu gecti,sende bi doktora gorun derim ben,gecmis olsun simdiden,:1hug:
ayyyyyyyy çok iğrenç çok ,
Kesinlikle yoğun demir ve mineral eksikliği.. aynısı bende de var ben kül yemiyorum ama, belki ilk defa duyacaksınız, bende sabun köpüğü yüyorum, yalıyorum ama yutamıyorum acı geliyo o zaman. sadece yalıyorum.. Hele o beyaz sabunlar yokmu saf ve doğal hani.. mmmmm.. süper bi lezzet.. :):lepi:
ama guzelim kullanamiyorum diye bise yok bunun bi yolu olmali dime,baska doktora git ,vardir bi yolu elbet,ihmal etme,kotu sonuclari olabilir,a.s.
canım biliyorum onu benmde yengem hem içer yetmezmiş gib bide külünü yerdi....nasıl bişyse artık bilemiyorum canm drlardan faaln yardım iste bence..bende şimdi araştırdım eşim için terapiye gidecez bakalım inş faydasını görürümMerhaba arkadaşlar
bu bağımlılığımı kim duysa çok şaşırıyor umarım aranızda benim gibi olanlar vardırda bilgi paylaşımı yaparız a.s.
ben sigara külü yiyorum arkadaşlar ama tarifi yok izahı yok büyük bir zevkle ve iştahla yiyorum daha önce duvar tozu ya da toprak yiyenleri gördüm ama kül yiyen bi ben varım sanırım :lepi:
ilginç olan sigara (nikotin) kullananlar gibi yemeklerden sonra ve akşam saatleri aşırı derecede yeme isteği oluyo pasif içici olduğum yetmiyomuş gibi bir de nikotini yiyorumda..
bana fikir verecek arkadaşları bekliyorum özellikle aranızda doktorlar varsa yardım istiyorum nasıl bırakabilirim???
canım biliyorum onu benmde yengem hem içer yetmezmiş gib bide külünü yerdi....nasıl bişyse artık bilemiyorum canm drlardan faaln yardım iste bence..bende şimdi araştırdım eşim için terapiye gidecez bakalım inş faydasını görürüm
ben şaşırmadım demir eksikliginde olabilir bi ara benim küçük kızmda yemeye çalışıodu ..
babası salonda camı açıp içerdi oda hemen arkasında girp yemege çalışırdı..
demir eksikleigi çıktı dr. götürdük şimdi ignenç diyo..:
gerçekten çook ilginç bir durum.sorması ayıp nasıl başladın bunu yemeye?
bende duymuştum bi akrabamızın hamileyken sigara külü aşerip yediğini. bide toprak yiyenleride duymuştum. doktorlar demir eksikliğinden yediklerini söylemiş. ama senin demirle ilgili problemin oluyomuş.
inşallah bir çözüm bulup kurtulursun en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?