ilk defa bu kadar az

sweety_girl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
49
1
96
Ankara
adetim gecikmişti bi hafta daha bekleyip doktora gideyim derken oldum sevindim çünkü gergin dolanıyodum .bu seferde o kadar az oldu ki normalde 7 gün olurken 3 4 günde azıcık oldu ve bitti.çok kafama takıldı çünkü hiç böyle olmamıştı sizce dktora gitmeli miyim??cevaplarsanız çok sevinirim.ayrıca 19 yaşındayım bekarım.

Son düzenleme:
bence git bir gariplik varsa ...birşey olduğunu sanmıyorum bazen olur öyle hava değişimi,stres v.s...ama doktora gidersen için rahat eder ..her kadın düzenli olarak kontrole gitmeli bence ...

adetliyken ilaç kullandın mı hiç mesela ağrı kesiciler grip ilaçları falanda kesiyor da ondan

çok sağolun cevapladıgınız için teşekkür ederim :) evet hava değişimi geldi aklıma ama gitmekte fayda var.pasiflora sayılır mı?hap içmiyorum mecbur kalmadıkça agrı kesici fialn ama arada pasiflora sadece

bende de bi ara olmuştu ama ben o ay norlevo kullanmıştım sonrasında düzeldi ama telaşlanmana gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…