İlk defa başıma geliyor ya

adet olmadan önceki 15 gün mü?
bu yaşımdayım yeni duydum reglden sonra ki günler hamile kalınır benim bildiğim..
hatta ikisini de regl bitti ertesi günü yaptım:))
Yok canım seninki de ben gibi olmuş , normalde adet olmadan önceki 15 gün de yumurta atılıyor o arada döllenme vs olursa hamilelik oluyor, yok olmazsa adet kanaması ile atılıyor , bende ona güvendim ama hamile kaldım, yoksa diğerleri planlı olmustu bu hesaba göre. Adetten sonraki ilk 15 gün de yumurta gelişiyor, yumurtlama ortadaki döneme rast geliyor

Yok diyorum yok takıntılı mısın? Kaç kere yok diyeceğim illa konu mu açmam lazım belki hayatım senin imrendiğin kadar iyidir. Ama sen o kadar iğrenç zihniyete sahipsin ki evde tıkılıp kaldığından konu açıp beni kendinle karıştırıyorsun. Yönetim söylesin ikinci üyeliğim var mı yok mu ben ondan sonra görücem seni Ama senin de var mı yok mu diyecek yönetim yoksa kişi kendinden bilir işi senin var demek ki.

Bak bak hala benım konularım dan vurmaya calısacak kadar ıgrencsın bana bak burası dert yerı ıstedıgım konuyu acarım sende alay edemessın cek gıt burdan mıllette dalga gececeksen egonu baska yerde tatmın et rezıl .

Hayırlısı olsun, bazen illa doğacağım diyor bu veletler Ama ben artık istemiyorum, Allah olmayana versin

Merhaba bukalemin Mahmut

Hamilede olabilirsin yumurtlama oladabilir. Sen en iyisi adetini bekle eğer olmazsan bi kaç gün bekle ve hamilelik testi yap sanırım evli deģilsin eğer hamile değilse bir daha ilişkide korun derim. Doğum kontrol hapları var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…