- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Yok canım seninki de ben gibi olmuş , normalde adet olmadan önceki 15 gün de yumurta atılıyor o arada döllenme vs olursa hamilelik oluyor, yok olmazsa adet kanaması ile atılıyor , bende ona güvendim ama hamile kaldım, yoksa diğerleri planlı olmustu bu hesaba göre. Adetten sonraki ilk 15 gün de yumurta gelişiyor, yumurtlama ortadaki döneme rast geliyoradet olmadan önceki 15 gün mü?
bu yaşımdayım yeni duydum reglden sonra ki günler hamile kalınır benim bildiğim..
hatta ikisini de regl bitti ertesi günü yaptım:))
Su usluba bak uye sana ne demıs senın cevaba bur bak yazık daha da senınle muhattap olmam hadı canım hadıHe aynen sana da günaydın
Yok diyorum yok takıntılı mısın? Kaç kere yok diyeceğim illa konu mu açmam lazım belki hayatım senin imrendiğin kadar iyidir. Ama sen o kadar iğrenç zihniyete sahipsin ki evde tıkılıp kaldığından konu açıp beni kendinle karıştırıyorsun. Yönetim söylesin ikinci üyeliğim var mı yok mu ben ondan sonra görücem seni Ama senin de var mı yok mu diyecek yönetim yoksa kişi kendinden bilir işi senin var demek ki.Cok iğrenc olan sensın mılletı kıskırtmal adına bır konuda benım eskı yazdıgımı dıle getırtıp saldırtmaya calıstım bukadar kötusun .Ikıncı ıyelıgın mı var ordan mı konu acıyorsun sen onu soyle ?
Bak bak hala benım konularım dan vurmaya calısacak kadar ıgrencsın bana bak burası dert yerı ıstedıgım konuyu acarım sende alay edemessın cek gıt burdan mıllette dalga gececeksen egonu baska yerde tatmın et rezıl .Yok diyorum yok takıntılı mısın? Kaç kere yok diyeceğim illa konu mu açmam lazım belki hayatım senin imrendiğin kadar iyidir. Ama sen o kadar iğrenç zihniyete sahipsin ki evde tıkılıp kaldığından konu açıp beni kendinle karıştırıyorsun. Yönetim söylesin ikinci üyeliğim var mı yok mu ben ondan sonra görücem seni Ama senin de var mı yok mu diyecek yönetim yoksa kişi kendinden bilir işi senin var demek ki.
Hayırlısı olsun, bazen illa doğacağım diyor bu veletlerEvet her türlü ihtimal var dikkat etmek lazim :) 4 ay önce prezervatif ile korunan ve cok dikkat eden bir arkadaşım hamile kaldı. Olacağı varsa oluyor sanirim :) bende korunuyorum ama bir hissiyat olur ya suara öyle bir hissim var sacma sapantest de yaptım negatif ama. Karnım büyüyor kilomda hic degisme yok ustelik psikolojik belki de bilemiyorum
Gönlünüzce olsun inşallah :)Hayırlısı olsun, bazen illa doğacağım diyor bu veletlerAma ben artık istemiyorum, Allah olmayana versin
Arkadaşlar selam lütfen konu tasinmasin en çok aktif olan yer burası. 3 gün önce uyandıgimda akıntım vardı baktım süt gibi beyaz sıvı biseyi dedim neyse. Bugünde uyandığımda su gibi bişey akiyodu halada devam ediyor bazen beyazlık çıkıyor falan normalde hiç böyle olmazdi normal bişey mi bu akıntı ya((
Amin ,bence de isteyenlere versin :) rica ederimCok teşekkür ederim tatlis dusunceniz icin. Simdilik Rabbim isteyenlere versin diyeyim :) zamanı geldiğinde de bana
Bebeğim sen bi kac gun evvel sevgilimle yakinlasamıyorum 4 aydır kokuyo diyodun bi ara 2 senelik iliskin vardı bi ara 6 aylık.Bi ara lise bitmemisti bi ara hostes oldun.Hangi kısmına yorum yapayım 4 aydır sevgilinle yakınlaşmadıysan hamile değilsindir korkma.
Hani 19 yasinda, kabin memuruydu bu?Eğer ilk açtığın konular dogruysa ki ben öyle sanıyorum 18 yaşında bile değilsin sen.Bana kendin söylemiştin yaşını sakın çevirmeye kalkma.Aklını da başına al konu yaptıkların değil sana getirileri
Elnino gene ortalığı karıştırmış:)ne olmus burda ya
bi konusunu okumustum sanirim 18 veya 18 yasndan kucuktu kokan sewgilisi vardi :)Elnino gene ortalığı karıştırmış:)
oda yalanHani 19 yasinda, kabin memuruydu bu?
Evet çünkü saçmalanmaz saç taranır diyorum hunimi başıma takıp konudan uzaklaşıyorumSaçmalamayın mı?
Hamilede olabilirsin yumurtlama oladabilir. Sen en iyisi adetini bekle eğer olmazsan bi kaç gün bekle ve hamilelik testi yap sanırım evli deģilsin eğer hamile değilse bir daha ilişkide korun derim. Doğum kontrol hapları var..Arkadaşlar selam lütfen konu tasinmasin en çok aktif olan yer burası. 3 gün önce uyandıgimda akıntım vardı baktım süt gibi beyaz sıvı biseyi dedim neyse. Bugünde uyandığımda su gibi bişey akiyodu halada devam ediyor bazen beyazlık çıkıyor falan normalde hiç böyle olmazdi normal bişey mi bu akıntı ya((
oda yalan
Benim de oyleydi, hamileligim suresince normal kanamalarim devam etti. Sekil semal olarak da hic degismedi.Benim annem en küçük kız kardeşime hamile olduğunu 4 aylıkken anlamış. 4 ay adetinin günü bile şaşmamış yani.
Çok şaşırmıştım ben ilk duyduğumda,hamileliğin ilk ve en belirgin işareti adet kesilmesi olunca :)Benim de oyleydi, hamileligim suresince normal kanamalarim devam etti. Sekil semal olarak da hic degismedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?