Sanırım olmamış,çünkü hiç anlamadım demişti,adet zamanı ve herşey aynı olduğu için karnı büyüyene kadar anlamamış :)
Mılletın konularıyla hep dalga gecmıs zaten işi bu :)Ya arkadaşlar kız bi konu açmış açtıgı konuya değil de öncekilere odaklanmak neden ? Fakese cevap yazmazsınız değilse eleştirmezsiniz nedir bu ahlak bekçiliği ?
:)adet olmadan önceki 15 gün mü?
bu yaşımdayım yeni duydum reglden sonra ki günler hamile kalınır benim bildiğim..
hatta ikisini de regl bitti ertesi günü yaptım:))
Rica ederimTesekkür ederim yorumlariniz icin :)
Daha 18 yaşındasın sen farkında mısın
Baskalarıyla da dalga gecmıs bırıne senın de konuların hep kamu spotu gıbı demış dıger uyeye evlılıkle ılgılı takıntılısın demıs alay etmıs elestırıye gelmıs dıkkat edersenız uye hıc konu acmamıs.Ama mılletın eskı konularını acıp aşagılayıp yerden yere vurmus.Ne kadar ayıp ya tamam fake konuya laf ettiniz tamam da kadının bi konusundan etmediğiniz hakaret kalmadı resmen. Tanımadığınız bi insan için nasıl bu kadar kötü düşünebilir nasıl bu kadar kindar olabilirsiniz hayret ettim okurken. Sakin ya sakin bi nefes alın lütfen
Cok teşekkür ederim tatlis dusunceniz icin. Simdilik Rabbim isteyenlere versin diyeyim :) zamanı geldiğinde de banaRica ederimeğer bebek istiyorsanız ins Allah nasip eder. Size de,isteyen herkese de .
:)
Genelde adet döngüsü duzenli kadinlarda 14. gün yumurtlama olarak kabul edilir. Bu bi genelleme tabi. Kuzenim bebek istedi, aylarca denedi olmadı. Dr a gitti. Dr yumurtlama takibini yapmış ve anlaşılmış ki yumurtlama günü adet bitiminden hemen sonraki günler. Bende de tam tersi, o günler serbest tehlikesiz günler. O yüzden rahat davranıyoruz. Ovulasyon günüm de 14-15inci günler.
Burda herkese vuran biri değilim ama o kadar korkmuşsunuz ki bazı duyar kasan üyeler hemen alttan vuruyorsun konu açmıyorsun bla bla. Hak edene vuruyorum hak etmeyene bulaşmadım şimdiye kadar. Sen de bulaşmamı istemiyorsan bulaşma bana istersen zira seni ilk defa gördüm eski konularını da bilmiyorum.Konu sahibinden bahsetmiyorum başından beri yorumda saydırdığınız hemcinsinize fazlaca kindar yaklaştığınızı söylüyorum. Ayrıca gerçekten aşırı bi asabiyet var nedir bu duyar kasma,sende üzülürsün vs?
Size anormal bişey diyen yok ayrıca feykse feyk banane feyk konu için oturup ağlayacak değilim
Sahte bi kişilik için şurda başka insanlara saldırıp duruyorsun gören de biz alkış tutuyoruz sanar. Acayip bi insansın Aman daha fazla cevap vermiyim şimdi eski konularıma bakıp onlarla vurmaya çalışırsın filan.
Yapar valla sımdı eskı konularını okuyordur tıpkı benım kı gıbı bu uyeyle aynı dusuncede olmak zorundayız yoksa dertlerımızle dalga gecıp yazdıgımız yorumları ortaya doker aman :)bırde cok takıntılı takıp edıyor nereye ne yazmıs dıye .Neyse ugrasmasın benımlede :)Konu sahibinden bahsetmiyorum başından beri yorumda saydırdığınız hemcinsinize fazlaca kindar yaklaştığınızı söylüyorum. Ayrıca gerçekten aşırı bi asabiyet var nedir bu duyar kasma,sende üzülürsün vs?
Size anormal bişey diyen yok ayrıca feykse feyk banane feyk konu için oturup ağlayacak değilim
Sahte bi kişilik için şurda başka insanlara saldırıp duruyorsun gören de biz alkış tutuyoruz sanar. Acayip bi insansın Aman daha fazla cevap vermiyim şimdi eski konularıma bakıp onlarla vurmaya çalışırsın filan.
en son 19 du endeks mi düştü?
konu sahibi gerçek yaşın kaç foto atacak kadar cesursan bunu da söylersin herhalde..
Sana da çok batmış yorumlarım demek ki amma araştırıyorsun. Konu açmamandan sana ne yahu illa açayım da bulaşayım diyorsun ama senin gibi iğrenç zihniyetim yok kadınlara laf etmiyorum burdaBaskalarıyla da dalga gecmıs bırıne senın de konuların hep kamu spotu gıbı demış dıger uyeye evlılıkle ılgılı takıntılısın demıs alay etmıs elestırıye gelmıs dıkkat edersenız uye hıc konu acmamıs.Ama mılletın eskı konularını acıp aşagılayıp yerden yere vurmus.
Yapar valla sımdı eskı konularını okuyordur tıpkı benım kı gıbı bu uyeyle aynı dusuncede olmak zorundayız yoksa dertlerımızle dalga gecıp yazdıgımız yorumları ortaya doker aman :)bırde cok takıntılı takıp edıyor nereye ne yazmıs dıye .Neyse ugrasmasın benımlede :)
He aynen sen kendini benle karıştırma. Evlenemedin diye takıntılısın millete yazdıklarıma kafayı takmışsın. Çok üstüme gelmeye çalışma bak benim konum yok senin var. Ha sana üzülecek haber vereyim benim konu açma niyetim de yok. İkinci üyeliğim de yok ama senin var demek kiYapar valla sımdı eskı konularını okuyordur tıpkı benım kı gıbı bu uyeyle aynı dusuncede olmak zorundayız yoksa dertlerımızle dalga gecıp yazdıgımız yorumları ortaya doker aman :)bırde cok takıntılı takıp edıyor nereye ne yazmıs dıye .Neyse ugrasmasın benımlede :)
Benim sana tek tavsiyem boşver ufacık bi strese bile değmez sahte hesap ya da değil. Kimseye bulaşacak tartışacak bi insan değilim oturduğum yerden kimsenin kalbini sebepsiz yere kırmak istemem. İyi günlerBurda herkese vuran biri değilim ama o kadar korkmuşsunuz ki bazı duyar kasan üyeler hemen alttan vuruyorsun konu açmıyorsun bla bla. Hak edene vuruyorum hak etmeyene bulaşmadım şimdiye kadar. Sen de bulaşmamı istemiyorsan bulaşma bana istersen zira seni ilk defa gördüm eski konularını da bilmiyorum.
He aynen sana da günaydınBenim sana tek tavsiyem boşver ufacık bi strese bile değmez sahte hesap ya da değil. Kimseye bulaşacak tartışacak bi insan değilim oturduğum yerden kimsenin kalbini sebepsiz yere kırmak istemem. İyi günler
Cok iğrenc olan sensın mılletı kıskırtmal adına bır konuda benım eskı yazdıgımı dıle getırtıp saldırtmaya calıstım bukadar kötusun .Ikıncı ıyelıgın mı var ordan mı konu acıyorsun sen onu soyle ?Sana da çok batmış yorumlarım demek ki amma araştırıyorsun. Konu açmamandan sana ne yahu illa açayım da bulaşayım diyorsun ama senin gibi iğrenç zihniyetim yok kadınlara laf etmiyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?