Evet ablacim gerçekten akıntı konusu tam trolluk bı konu ya ne kadar zekice dimi akintiyla troll yapıyorumBaşarısız bir troll için amma tantana yaptınız. Eski konularından belli atıp tuttuğu şimdi bir de burada ciddiye alıp yorum mu yapalım
Mılletı topluyayım da hep beraber saldırayım dusuncesındesın.Kıskanc fesat senın dusuncelerıbe karılmal zorundamıyım eskı defterlerı acıp ınsanları kıskırtıyorsun senın burdakı amacın ne onu soyle?Ne arkadaş toplaması ya sen kendini benle karıştırıyorsun galiba? Sinsi sensin kıskanç şey seni.
Kayinvalidem birine anlatiyordu dayisinin kızı 6 ay hamile oldugunu anlamamış normal adet gorerek. Tabi detayları soramadım kaynana olunca
annemin yakın arkadaşı böyle oldu, kadın 4 ay kadar adet görmüş sonra hamile olduğunu anlamış, 2000 yılında oldu bu. Birde benim arkadaşımın annesi kansızlık yüzünden adet görmüyormuş, anlamamış epey, yoksa aldırırmış , arkadasım 17 yaşındayken kardeşi olmuş. Oluyor demekkibana bunlar şehir efsanesi geliyor..memeler şişiyor karın büyüyor vücutta bir dolu değişiklik oluyor.. 6 aylık çocuğu anlamamak için kadın olmamak lazım yahu..
Erkek olduğumu dusunuyosaniz yorumdan atıp tutmayın yaz özelden foto atayım ama sonra özür dilersin burada.Kombici üye kim, merak ettim. :)
Valla bu herifler manyak.
Ama konu sahibini düşününce, kombiciye çok da kızamıyorum..
Hadı ordan sınsı kendını saklayan ınsan ıkıncı uyelık mi aldın yoksa ?hala ınsan toplamaya calısıyo.Bir git allah aşkına gelip beni de kıskanıyorsun galiba sen şöylesin sen böylesin. Sen nesin peki kadınlara sen de saldırmıyor musun? Oynak kadınlar ama ben öyle miyim bilmem ne? Senin şurdaki yorumlarını görseler o oynak dediklerin yüzüne bakmaz be
Sen akıntıya kaptırmışsın kendini zaten hayaller alemindeEvet ablacim gerçekten akıntı konusu tam trolluk bı konu ya ne kadar zekice dimi akintiyla troll yapıyorum
Insan gıbı konulara yorum yapmazsın mıllete metres dersın bıde konusursun.Bir git allah aşkına gelip beni de kıskanıyorsun galiba sen şöylesin sen böylesin. Sen nesin peki kadınlara sen de saldırmıyor musun? Oynak kadınlar ama ben öyle miyim bilmem ne? Senin şurdaki yorumlarını görseler o oynak dediklerin yüzüne bakmaz be
Şu kokarca konusunu ne çok abarttiniz be görende ben kokuyorum sanacak başkasının seyinden beni vurmayın canısı onlada ayrıldık zaten 4 ay boyunca kokmuyordu son günler kendine dikkat etmedi hadi şimdi WASTEDSen akıntıya kaptırmışsın kendini zaten hayaller alemindeminik bir kokarcan
Olmaması dileğiyle
İyi de herhangi birinin resmi olmadığını nerden bileceğim ? Bu kesin kanit sanki.Erkek olduğumu dusunuyosaniz yorumdan atıp tutmayın yaz özelden foto atayım ama sonra özür dilersin burada.
Benim normal kanamam da oyleYanlış :) üstüne görme çok farklı... Normal adet kanamasından çok daha hafif ve düzensiz kanama:)
Konu sahibine gelirsek korkunuz varsa test yapın, tarifinize göre yumurtlama gibi geldi bana da ...
Haydi ablacım tk000000 sefer sayılı uçağın kalkıyor iniş yeri sana kalmış kafana göre kurgula seni pistten alalımŞu kokarca konusunu ne çok abarttiniz be görende ben kokuyorum sanacak başkasının seyinden beni vurmayın canısı onlada ayrıldık zaten 4 ay boyunca kokmuyordu son günler kendine dikkat etmedi hadi şimdi WASTED
Ya sen hala bununla konuşuyor musun? Karı sataşmak için yer alıyor ilk yorumlardada kiminle olduğun belli değil babası kim bari diye saygisizca yorum yapmış oysa şuana kadar 2 veya 3 kişiden bahsettim. Kendisi çok temiz sadece bi tane sevgilisi oldu sanırımInsan gıbı konulara yorum yapmazsın mıllete metres dersın bıde konusursun.
Üf seni gören de kadın dostusun zanneder şark kurnazı seni. Ne oldu sana mı metres dedim ağrına mı gitti onu savunuyorsun?Insan gıbı konulara yorum yapmazsın mıllete metres dersın bıde konusursun.
Hadı ordan saygısız kullandıgı kelımeye bak senınle mı ugrasacagım gıt baska uyeye saldır senın işin bu.Üf seni gören de kadın dostusun zanneder şark kurnazı seni. Ne oldu sana mı metres dedim ağrına mı gitti onu savunuyorsun?
Hadı ordan saygısız kullandıgı kelımeye bak senınle mı ugrasacagım gıt baska uyeye saldır senın işin bu.Üf seni gören de kadın dostusun zanneder şark kurnazı seni. Ne oldu sana mı metres dedim ağrına mı gitti onu savunuyorsun?
AmaninAklıma ilk vajinal enfeksiyon olabileceği geldi.
Kesin tanı için doktora gitmeniz faydalı olur
Fake olabileceği şeklinde yorumlar var, konu sahibi sahte mi gerçek mi bilemiyorum.
Ancak kombiler hakkında bilgi edinmek için bir ara dh sitesine girmiştim, orda adamın birinin; 4 yıldır kk üyeyim, aktif yorumcuyum, erkek olduğumu hala anlamadılar şeklinde yorumuna denk geldim.
Aramızda erkek üyelerin olduğu kesin...
ahhh bir hatce vardı birde peacfullyalnız senin yaş hatçenin çocuklar gibi borsaya endeksli ..konuya göre değişip duruyor..
17 18 19 23 ..
bu konunda kaç yaşındasın? doktora gitmeyi düşünemeyecek yaştaysan ben diyim bari, doktora git..
Tamam sizin adetiniz o şekilde olabilir fakat üstüne görme olayı çok başka bişey. Yani hafif açık pembe ya da koyu kahverengi ama normal adet gibi yoğun bir kanama olmuyor. Diğer türlü adet görme ise tamamen düşük tehlikesi... Mesela annem bana hamile iken normal adet görmüş 4 ay. 4. Ay sonuna doğru doktora gidiyor ve doktor hamilesin fakat düşük riskin var diyor. Benim tanımım diye bişey yok yani yanlış anlamayın. Ben doktorların söylediğini söylüyorum :) eğer daha detaylı okumak isterseniz internette doktor makaleleri var :)Benim normal kanamam da oyleustune gormek nedir o zaman sizin tanimlamanizla? Hamileyken gorulen adetin baska bir ismi var mi?
Yok detayli okumak istemem de yani bunun ismi ustune gormek. Kanamanin siddeti ve sekli semali zaten bunyeden bunyeye degisir. 2 ayda bir adet goren kadin da var 6 ayda bir adet goren kadin da var. İsim degismiyor yani yine adet diyoruz. Baska bir ismi yok.Tamam sizin adetiniz o şekilde olabilir fakat üstüne görme olayı çok başka bişey. Yani hafif açık pembe ya da koyu kahverengi ama normal adet gibi yoğun bir kanama olmuyor. Diğer türlü adet görme ise tamamen düşük tehlikesi... Mesela annem bana hamile iken normal adet görmüş 4 ay. 4. Ay sonuna doğru doktora gidiyor ve doktor hamilesin fakat düşük riskin var diyor. Benim tanımım diye bişey yok yani yanlış anlamayın. Ben doktorların söylediğini söylüyorum :) eğer daha detaylı okumak isterseniz internette doktor makaleleri var :)
Hah işte tam olarak demek istediğim bu :) yani normal adet görürken fark etmeme durumu. 4 ay sonra kesilmis mi peki bilginiz var mıannemin yakın arkadaşı böyle oldu, kadın 4 ay kadar adet görmüş sonra hamile olduğunu anlamış, 2000 yılında oldu bu. Birde benim arkadaşımın annesi kansızlık yüzünden adet görmüyormuş, anlamamış epey, yoksa aldırırmış , arkadasım 17 yaşındayken kardeşi olmuş. Oluyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?