İlk defa başıma geliyor ya

İnsanların açtığı eski konulardan vurmak çok yanlış..özel hayatı ile ilgili dert edinip konu açmış o dertle alay etmek çok yanlış,asıl konuya odaklanmayip laf sokmak için cevap yazmak çok yanlış..neyse

Daha önce jinekoloji bölümüne de benzeri bir konu açmışsin. Mantar veya enfeksiyon olabilir bir doktora gitmelisin.

Bu kişinin gerçek konular açtığına inanıyorsanız buyrun beni ayıplayın ona inanın. Sonra gelip ama bu bizi yemiş fake yahu bu fakemiş yaaaa diye iki ay konuşup duruyorsunuz.

Bu kişinin gerçek konular açtığına inanıyorsanız buyrun beni ayıplayın ona inanın. Sonra gelip ama bu bizi yemiş fake yahu bu fakemiş yaaaa diye iki ay konuşup duruyorsunuz.
Fake olduğunu düşünüyorsanız kib yapın geçin..herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir ayrıca. Bu kişiyi tanımıyorum üstelik..

Eğer ilk açtığın konular dogruysa ki ben öyle sanıyorum 18 yaşında bile değilsin sen.Bana kendin söylemiştin yaşını sakın çevirmeye kalkma.Aklını da başına al konu yaptıkların değil sana getirileri

Bebek istemiyorsan korunacaksın bebek varsa da aldirmayacaksin günah

Seninle konuşalı aylar geçti canım doğum tarihimi falan mı biliyosun???

Fake olduğunu düşünüyorsanız kib yapın geçin..herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir ayrıca. Bu kişiyi tanımıyorum üstelik..
Ya bir pilot konusu var açın okuyun kaç kişi ne demiş sonra gelin konuşun allah aşkına. Kaç kere kib yapıldı bunu da bilmiyorsunuz ama size göre banlanmadıysa fake değildir yahuuuuu. Fake olma ihtimali yüksek birini tutarak dünyayı kurtardınız şu an siz de....

Kokusundan yanına yaklaşamadığın adamla nasıl sevişip hamile kalmayı başardın? İlginçsin vesselam, zaten konularının hepsi de birbirinden ayrı farklı farklı kişilikler oluşturup fantezi mi kuruyorsun yoksa başka bir durum mu var bilemedim.

Banlanmadiysa fake değildir dediğimi hatırlamıyorum..
Dünyayı kurtarmış gibi bir havaya girseydim muhatabım bile olmazdin tatlım..
Açıp eski konularını da okumak istemiyorum. Şu anki konuya odaklandım çünkü..

Bidaha bişey paylasirsam kanıtla gelirim canım şimdi tartışma bitti nokta

Ya konu sahibi hamile olduğunu söylemiyor ki. Sadece akintim var bu nedir diye sormuş..anlamadım niye hem teşhisi sizler koyup biederim yargılıyorsunuz?

Kokusundan yanına yaklasamadigim adamla 4 ay çıktık son günler çok kokuyordu

Kokusundan yanına yaklasamadigim adamla 4 ay çıktık son günler çok kokuyordu

Nasıl son günler çok kokar ya balık mı bu bozulsun? Ya sen kendince trollük yapıyorsun burada ya da cidden fantezi kuruyorsun. Bari farklı üyelikler al bütün konuların ayan beyan ortada her birinde farklı bir karaktersin.

Seninle konuşalı aylar geçti canım doğum tarihimi falan mı biliyosun???
6 kasım 2016 da 17 yaşındayım demissin daha 1 sene olmadan 10 yaş mı büyüdün naptın?Ne o evden kurtulabildin ne o sapık eski sevgilinden aklını başına al diyorum sana iste kimse aptal değil buradaki hayallerinle de hayatını degistiremezsin.Yazdıklarından bile belli yaşın zaten kötülüğün icin bi şey diyen yok istersen 10 tane hayali konu ac beni hiic ilgilendirmiyor yorum da yapmıyorum normalde sana zaten.Ama yazık ediyosun kendine onu demeye geldim,gidiyorum Hayat senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…