ilk dans ve pasta müziğime karar veremiyorum

Bizim ilk dans şarkımız / Eric Clapton - Wonderful Tonight
Babamla dans edeceğim şarkı / Zuhal Olcay - Pervane
Erkek Kardeşimle /Chasrles Aznavour - She

Pasta müziği konusunda kararsızlığımız sürüyor
Hareketlimi olmalı romantik mi karar veremedik, istiyoruz ki pasta müziği ile pasta kesildikten sonra dans edelim ama müzik organizatörümüz hızlı ve eğlenceli olmalı herkesi coşturmalı diyor...

ay ne güzel sen karar vermissin dans müziklerine.. sanırım senin dügün olucak benim nişanım olucak.. pasta müzigi genelde herkesi costuracak olmasının gerektigini biliyorum bende o yüzden yavaş bir müzikten hızlıyaa geçişli bir müzik seçmeye çalışıyorum 1 ayım kaldı henüz karar veremedim.

Son düzenleme:
Göktan gözbebegim dans parçası olabilir benim nişanımda çalmıştı süperdiii..
Bende şimdi düğün için karar veremiyorum soner arıca seni seviyorummu yoksa ferhat göçer hastalıkta sağlıktamı yaa

geçen sene evlendim..

salona giriş müziğimiz fair tale.. başındaki keman sesi harika..

ilk dans seferad seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir..

ikiside çok beğenildi..

canım ben hastalıkta saglıkta mustafa ceceli nin diye biliyorum ferhat göçer söyledimi ki artık neredeyse her dügünde belli başlı şarkılar var onları calıyorlar hastalıkta saglıkta da onlardan biri.. bence soner arıca daha güzel tabi karar senin hem sözleride çok güzel..

geçen sene evlendim..

salona giriş müziğimiz fair tale.. başındaki keman sesi harika..

ilk dans seferad seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir..

ikiside çok beğenildi..

canım bu eurovisionda söylenen fairytale mi?
allah mesut etsin :) bir omür mutluluk sizinle olsun

aaaaaaa o sarkı kesinlikleee cok cok güzel...

Son düzenleme:
petek dinçöz- değme keyfime diye bi şarkı var biz nişanda bunu kullanmıştık

düğündede
sezen aksu hoşgeldin ve rafet el roman ömrümün sahibi arasında gidip geliyorum biri çok yavaş biri baya hızlı :44:
ve sadece bir kaç haftam var karar vermek için

hımm birde kenan doğulu gelinim şarkısı var pastada kullanılabilir gel gelinim gönlüme gel senden başka yar sevemem

ben diyorum ki pasta müziği daha hareketli olsun insanları costursun yoksa kenan dogulunun o sarkısı cok güzel..

Son düzenleme:
hımm birde kenan doğulu gelinim şarkısı var pastada kullanılabilir gel gelinim gönlüme gel senden başka yar sevemem

benimde giriş şarkımdı gelinim :) ilk dansta eşimin isteği olduğu o hero yu istemişti. bana kalsa ya erol evginden tüm bir yaşamı seçerdim ya da nilüfer ta uzak yollardan. pastayıda hareketli seçtik senden başka senden başka sevemem ben hiç kimseyi :)

burda okudugum kadarıyla genelde herkes pasta icin o sarkıyı secmiş :)) ambiansı güzel oluyor demek ki benim sadece dans müzigime karar verdik o kadar :)) pasta müziğim hala muamma :))
canım allah sizi bir ömür mutlu etsin

saol canım darısı senin başına olsun... pasta içn birde nil karaibrahimgilden ben ona resmen aşığımı duymuştum oda çok hoş olmuştu. bence pastada eğlenceli bişey olması ortamı daha sıcak yapıyor. zaten giriş şarkısı ve ilk dans slow oluyo ve yetiyorda. ama çok zor bir karar ben düğünden bir gece önce bile harıl harıl şarkı arıyordum. Allah kolaylık versin ne diyim

aminn canımm insalllahh evett ya nasl aklıma gelmedi bil karaibrahimgil şimdi onu dinlicem onu yapablrm cok tesekkür ederm canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…