pasta için piyanist ne çalmıştı hatırlamıyorum bile şimdi ilk dans müziğin can damarım mı
off ne zor işlermiş bunlar...
Göktan gözbebegim dans parçası olabilir benim nişanımda çalmıştı süperdiii..
Bende şimdi düğün için karar veremiyorum soner arıca seni seviyorummu yoksa ferhat göçer hastalıkta sağlıktamı yaa
geçen sene evlendim..
salona giriş müziğimiz fair tale.. başındaki keman sesi harika..
ilk dans seferad seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir..
ikiside çok beğenildi..
canım bu eurovisionda söylenen fairytale mi?
allah mesut etsin :) bir omür mutluluk sizinle olsun
hımm birde kenan doğulu gelinim şarkısı var pastada kullanılabilir gel gelinim gönlüme gel senden başka yar sevemem
benimde giriş şarkımdı gelinim :) ilk dansta eşimin isteği olduğu o hero yu istemişti. bana kalsa ya erol evginden tüm bir yaşamı seçerdim ya da nilüfer ta uzak yollardan. pastayıda hareketli seçtik senden başka senden başka sevemem ben hiç kimseyi :)
burda okudugum kadarıyla genelde herkes pasta icin o sarkıyı secmiş :)) ambiansı güzel oluyor demek ki benim sadece dans müzigime karar verdik o kadar :)) pasta müziğim hala muamma :))
canım allah sizi bir ömür mutlu etsin
saol canım darısı senin başına olsun... pasta içn birde nil karaibrahimgilden ben ona resmen aşığımı duymuştum oda çok hoş olmuştu. bence pastada eğlenceli bişey olması ortamı daha sıcak yapıyor. zaten giriş şarkısı ve ilk dans slow oluyo ve yetiyorda. ama çok zor bir karar ben düğünden bir gece önce bile harıl harıl şarkı arıyordum. Allah kolaylık versin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?