ilk dans ve pasta müziğime karar veremiyorum

Ekyzdn03

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
6.976
5.881
398
off günlerdir bi sürü şarkı dinledim bulamıyorum dans müziğimizin daha etkileyici olması için türkçe seçmeyi düşünüyorum çünkü yabancı olunca herkes anlayamıyor pasta müziğininde slow ama geçişli ve yabancı düşünüyorum. Dans müziği olarak Tarkan Asla Vazgeçemem düşündük nişanlımla ama sizce nasıl?

Tarkan'ın asla vazgeçemem şarkısını bende çok severim. anlamı da düğüne gayet uygun herşey gönlünüzce olsun.

pastanızız incilerlee kuşlarlaa kalplerlee süsülü bi pasta olabilirr

şarkıdaa mustafa ceceliden hastalıkta saglıkta:)

pastanızız incilerlee kuşlarlaa kalplerlee süsülü bi pasta olabilirr

şarkıdaa mustafa ceceliden hastalıkta saglıkta:)

Nişan oldugu icin elbisemin renginde beyaz kelebekli incilerle kaplı bir pasta düsündüm
Mustafa Ceceli nin sarkısı cok güzel ama neredeyse her dügünde nisanda çalıyor. Cok tesekkür ederim

:))))))))) sanırım aynı derten bendede var ne ilk cıkış müz,g,me neden ilk dans müzigime karar veremiyorum eger güzel fikir bulursan paylasırsan çok sevinirim bende arastırıyorum buşursam eklerim:)))))) :2::2:

tamam canım ama karar vermek cok zor oluyor yaa kaç sarkı dinledim inan unuttum :)) cok zormus bunlara karar vermek...

off aynı dert bendede var giriş müziği, dans müziği e bi de pasta müziği aklımda bi kaç şarkı var ama işte henüz karar vermedim..
ama tarkan asla güzel bi seçim olabilirben dans müziğimi yalın meleklerin sözü var düşünüyorum giriş müziğimizde rafet sürgün o bizim şarkımız ama pasta için ne olur bilmiyorum hareketli bişeyler olmalı gibime geliyo:))

pasta müziğimi Alors on Dance yapabilirim dikkat cekmesi icin ve herkesi eğlenmeye hazırlasın diye :) ama kesn karar vermedim.. dans müziğim Asla Vazgecemem olucak o kesinlesti ama ilk çıkış müziğiiii hicc bilmiyorummmm :))

Nişan oldugu icin elbisemin renginde beyaz kelebekli incilerle kaplı bir pasta düsündüm
Mustafa Ceceli nin sarkısı cok güzel ama neredeyse her dügünde nisanda çalıyor. Cok tesekkür ederim

şeçimm seninn canımm öneride bulundum sadce çok mutlu olun...

ya kızlar bende dans muziğine karar veremıyorum özer atik yok böyle bişey i istedim nişanlımda o ayrılık şarkısı gıbı dedı bilemedim

can damarımsın ı hiç duymamıstım simdi dinledim cokkk güzelmiss
dans müzigimize karar verdim sırada pasta var :))

Sezen Aksu - Hoşgeldin

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel boynuma gel
akşam gözlü esmer...
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

rafet el roman ömrümn sahibi (bu biraz hareketli olabilir dans için ama güzel )
birde grup kurum o melek yüzlüm
dinle bak bu şarkılarda çok güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…