• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk dans şarkısı önerileri

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
Kızlar düğüne az bir vakit kaldı ilk dans şarkısı seçmem gerekiyor. Tabi herkes gibi benimde kafam karışık bu konuda...

Sözleri anlamlı ve ilk dansa uygun önerilerinizi alabilirmiyim??

Barış Kutupoğlu - Sol Yanım Ol:

Birde bu linkteki şarkınin sözleri çok hoşuma gitti sizce nasıl??
Bunun haricinde neler önerirsiniz...

Kızlar düğüne az bir vakit kaldı ilk dans şarkısı seçmem gerekiyor. Tabi herkes gibi benimde kafam karışık bu konuda...

Sözleri anlamlı ve ilk dansa uygun önerilerinizi alabilirmiyim??

Barış Kutupoğlu - Sol Yanım Ol:

Birde bu linkteki şarkınin sözleri çok hoşuma gitti sizce nasıl??
Bunun haricinde neler önerirsiniz...

canım senin düğün kaçındaydı elli kere unuttum kusura bakma :D
gelinlik noldu hani foto

canım senin düğün kaçındaydı elli kere unuttum kusura bakma :KK70:
gelinlik noldu hani foto

:) 25'inde düğün canım. Gelinliğim oldu son ufak rötüşları kaldı ama fotoğrafı düğünden sonra paylaşmaya karar verdim :) gelinliğin üzerinde çok oynama yaptırıyorum o yüzden en sonki hali düğün zamanı çıkacak meydana.
Sen neler yaptın dikiliyormu gelinliğin??

parça bana keskin geldi yumuşak geçmiyor sanki

Sözleri çok hoşuma gitti. Müziğe hiç takılmadım bile :) ama yinede kararsızım tabiki

:) 25'inde düğün canım. Gelinliğim oldu son ufak rötüşları kaldı ama fotoğrafı düğünden sonra paylaşmaya karar verdim :) gelinliğin üzerinde çok oynama yaptırıyorum o yüzden en sonki hali düğün zamanı çıkacak meydana.
Sen neler yaptın dikiliyormu gelinliğin??

Sözleri çok hoşuma gitti. Müziğe hiç takılmadım bile :) ama yinede kararsızım tabiki
ya ama bana fikir olurdu bana bi atsaydın =(

özdemir erdoğan bana ellerini ver..ndense dans diyince hep bu müziğe gidiyor aklım:)
birde standart olucak ama mustafa ceceli-hastalıkta sağlıkta da beni baya etkiliyor :)
yabancı isterseniz de metallica-nothing else matters'ı tavsiye edebilirim sever misiniz bilmem ama :)

Benimkisi Zekai tunca "gülü susuz seni aşksız bırakmam" idi. 2. Favori şarkım selami şahin " İyiki varsin canım"

Size mutluluklar dilerim.:KK24:

Galiba ilk Selim Güngören söyledi.
evet sanırım
bu arada gizem cim evlendi hayırlı olsun tekrardan...
ama bana da parça lazım
2.sini mustafa ceceli sultanım seçtik mustafa ceceli şarkılarını beğeniyorum.
fakat 1. parça dan emin değilim

eşim because of you kelly clarkson istiyor. bende onu kırmak istemedm ama değiştirmeyede açığız
gizem sen hangi parçaları seçmiştin

Bir de bu vardi dimi :kahve:
Ben herkesin dugunde caldigi sarkilar gibi olsun istemiyorum farkli olsun istiyorum. Konu sahibinin ilk msjda gonderdigi parca da guzelmis aslinda

Back